Shume keq do te ndihesha ! Por eshte e sigurte se vellai im , por dhe une do t'i jepja keshillen , qe nuk duhet te behej pale me pushtetarin , per gjera qe pushtetari ka ne dore t'i zgjidhe politikisht ! Do t'i thoshja se kurre te mos provokonte njerez , te mos fyente , dhunonte dhe aq me pak te masakronte per llogari te pushtetarit !
Thjesht te bente detyren qe ligji e ngarkon !
Ne rast se pushtetari kerkonte te nxirrte perfitime nga keq perdorimi i vellait dhe shkeljen e ligjit , do t'i thoshja se nuk je cub i pushtetarit , por polic i shtetit shqiptar , prandaj braktise dhe mos u bej kriminel i vendit tend !
Ketu nuk po behet fjale per punen rutine te policit , por per perdorimin politik te saj . Dhe askush nuk ka te drejte te perdore askend per politiken e vet ! Politikes se vet t'i dale zot vet pushtetari , me b.ythen e vet dhe jo te perdore policine ku ben pjese dhe vellai im si bande cubash !
Dhe kete qendrim mbajten pjesa dermuese e policeve , kur ju thane te qellonin mbi turmen ! E braktisen kriminelin ! Se krimineli mundet te jete i tille , por policet jane bij shqiptaresh ! Vetem nje pjese e vogel injorantesh prej policeve u kthyen ne banda naziste te Hitlerit , me fal Saliut !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 26-01-2011 mė 10:16
Zoteria ne fjale eshte jurist (nuk eshte e thene se ne duhet te njohim gjithe juristet e shqiperise)dhe na thote se si duhet ta ndjeke kryeministri ne rruge ligjore te drejten e tij,se helbete,ndoshta kryeministrit i ka humbur kushtetuta dhe per kete shkak beri nje hap te nxituar duke mare persiper kompetenca qe nuk i takojne.2 hapa te nxituar per te qene me i sakte,pasi beri edhe nje vizite ne ministrine e mbrojtjes,dhe dha disa leksione per menyren se si behet puci,dhe si i duhet shtypur koka,pa mare leje nga komandanti i forcave te armatosura,qe eshte presidenti i republikes.
Po Lia mund te jete , kur vepron njelloj si ata , apo me keq se ata duke kryer krime me te renda ! Kjo eshte demokracia , ky eshte dhe morali i shoqerise njerezore ! Ky eshte ligji dhe Kushtetuta .
Po na ben thirrje t'i shkelim , sepse e ke ti rradhen per te hyre ne burg ? Joooo te hysh ne burg , madje ne nje qeli bashke me ata dhunuesit , bashke me ata qe deshiroje me shpirt t'i vrisje !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 26-01-2011 mė 10:21
Kur ndodh dicka e permasave te kesaj natyre ne Shqiperi ti dhe te gjithe ata qe po debatoni mbi ligjshmerine ose jo te veprimeve te kryera i referoheni botes perendimore. Merrni shembuj nga ato demokraci, krahasoni protestat aty, te drejtat e njeriut aty etj. Por kur vjen puna qe perfaqesues te ketyre demokracive ju kerkohet ndihme per te analizuar dicka qe nga palet ne Shqiperi mund te manipulohet atehere keta perfaqesues paragjykohen direkt dhe apriori etiketohen si pale me pushtetin. Atehere me fal po kush eshte zgjidhja sipas jush? Opinioni personal? Mekanizmi i thashethemenajes? Analizat profane te videove te internetit apo te gazetareve qe kurre nuk u bene te tille ne kuptimin me profesional te fjales? I njejti qendrim ka qene dhe me zgjedhjet, u miratuan, u aprovuan nga nderkombetaret e serisht u quajten si pale me pushtetin. Organet nderkombetare nuk u perfillen per ti derguar qofte dhe nje note te thjeshte proteste apo per ti kerkuar nje hetim te zgjedhjeve, cdo rruge e mundshme ligjore qe ofron legjislacioni nderkombetar u injorua dhe u konsiderua me te njejtin (Kosta Trebicka) mentalitet etj. Atehere ne kete pike cfare doni ju? Me cdo kush te perligjni dhunen dhe te merrni pushtetin me zor?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Jo jo,une e le ne dore te Amerikanit meqenese Berisha pohon me gojen e tij se shteti i tij ligjor nuk eshte edhe aq ligjor.Megjithate si qytetar i thjeshte qe jam me lejohet edhe ndonje paragjykim apriori,kjo eshte pjese e natyres njerezore.Apo qytetaret Amerikane nuk merren me paragjykime?
Te gjitheve na lejohet gjykimi apriori per aq kohe sa ky gjykim nuk na shtyn ne veprime te papergjegjshme. Kjo vlen per te dyja krahet si te politikes ashtu dhe te ngjarjes. Dhuna ndaj institucioneve nuk duhet perligjur me asnje kusht sic nuk duhet perligjur aspak vrasja e njerezve.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ne kete pike jam edhe une i te njejtit mendim me Amerikanet.Nese provohet qe Rama ka nxitur protestat e dhunshme,le te marre ndeshkimin qe i jep ligji,gjithashtu nese provohet qe Berisha ka dhene urdher te qellohet mbi njerez te paarmatosur dhe qe ne momentin e qellimit nuk paraqisnin rrezik real per sigurine e institucionit(gjykim i imi ky,apriori)por gjithmone nese provohet,le te denohet edhe ky ne baze te ligjit.A ka gjasa qe kjo te ndodhe?C'pyetje idiote!
Krijoni Kontakt