Edhe Luanin kisha mangut tani! Per ca njihet luani mer aman?
Kjo shenja e re shume interesante dhe ju pershtatka fiks fare dikujt qe njoh dhe qe ka lindur ne ate periudhe.
Edhe Luanin kisha mangut tani! Per ca njihet luani mer aman?
Kjo shenja e re shume interesante dhe ju pershtatka fiks fare dikujt qe njoh dhe qe ka lindur ne ate periudhe.
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO lol rrefuzoj ta pranoj te jem binjaket. Gjithmon e kam urryer kte shenj horoskopi.
Tepakten dhe un dhe amorja po ndryshojm prap ne te njejtin![]()
Darius, ndryshimi i fushes magnetike te tokes mos ka te beje me 1012 ?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kjo eshte e vertete vetem per femijet qe kane lindur ne vitin 2009 dhe me pas .
Asgje nuk ndryshon per shenjat e vjetra te horoskopit . Ajo shenje qe kemi qene ,ajo shenje do mbetemi .
The change in zodiac signs apply to kids , only if they are born after 2009 !!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 15-01-2011 mė 22:55
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
Une per vete ne rregull jam, shenja qe isha ajo mbeta. Tymi le ti dali![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Edhe njehere qe pata shansin me ndryshu, nuk e bera dot
Mbeta perseri ujori![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt