Close
Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 191
    Paralelisht, le te rikujtojme se sa njerez barabare jemi, sa mosmirenjohes jemi, qe dime vetem te presim peme, t'i veme flaken pyjeve, te vrasim kafshe se ashtu na teket per sport e per hobi, qe i kemi syte e verbuar dhe nuk shohim kete Bukuri te Natyres, qe nuk i dime vlerat kesaj Tokes sone te Bekuar, qe sillemi sikur te ishim qendra e Univerist dhe te bejme me te c'a te na teket....
    "Mos hidh plehra tek Burimi ku ke pire dhe pi Uje" -ka pase thene Dikush, si menyre per te treguar mosmirenjohjen njerezore ndaj Mrekullise se Natyres dhe, cdo gjeje te begate te Saj!!

Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Se c'fare eshte lengezimi i tokes e di shume mire sepse me ate pune merrem por pyetja qendron perseri "Cfare po ndodh me token?" jo sepse eshte dicka e pamundur por qe ndodh shume rralle. Per nje vend si Japonia me ate shpeshtesi qe bien termete kjo edhe mund te ndodhe por jo ne ate forme dhe ne ate shkalle. Ky rast eshte ekstrem dhe prandaj e postova.
    tani per ke e ke fjalen, per termetin apo per ate videon?

e pse jo ne ate form apo shkalle? Japonia eshte ne nje vend ku termerte te tilla mund te ndollin e biles ne nje shkalle me te larte

Ndersa per temen
    eshte hapur per tu vene friken njerezve, nje nga arsyet te pakten
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    Ndersa per temen
    eshte hapur per tu vene friken njerezve, nje nga arsyet te pakten
    Ne fakt kam pershtypjen se tema eshte per t'u hapur syte njerezve, por ama kjo eshte teme vetem per njerezit, jo per disa qe nuk bejne as per kavie eksperimentale, ku ne kete te fundit futen te eturit, jo te eturit per dije por, te eturit per injorance...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 18-04-2011 mė 23:26

Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Ne fakt kam pershtypjen se tema eshte per t'u hapur syte njerezve, por ama kjo eshte teme vetem per njerezit, jo per disa qe nuk bejne as per kavie eksperimentale, ku ne kete te fundit futen te eturit, jo te eturit per dije por, te eturit per injorance...
    qe gjera te tilla ndothin cdo vit dhe ne cdo here ne historine e tokes?

qe gjera te tilla ndothin cdo vit dhe ne cdo here ne historine e tokes?
    Kur nuk je i zoti te argumentosh si duhet me fakte, me llogjike, pse hyn ne nje teme te tille, aq me teper per te injoruar njerez qe i perkushtohen fakteve te tilla me mish e me shpirt?!!
    Qe eshte mese e kuptueshme qe ti ne kete teme ke hyre per te injoruar dike ketu, por te eshte kthyer ne bumerang, dhe po dukesh shume qesharak.
    Personin ne fjale me te cilin ti e ke kunjin, personalisht nuk kam marredhenie aspak te mira, por cuditem se si te duron dhe te eshte pergjigjur me te bute, kur mua psh me hyn me "doreza boksi", dhe pavaresisht kesaj kam aq respekt per punen dhe aftesine e dikujt, sa te mos mundohem t'ia coj punen dem me karagjozlliqe si puna jote. Sinqerisht habitem qe te eshte pergjigjur aq bute, ku ti dhe shume te tjere si puna jote, qe jeni vec per chit-chat, na beni si te mencur dhe nuk po na lini ta shijojme nje teme apo forum persembari, por keni edhe pretendime shoqeruar edhe me sarakzama, qe ata qe sjellin argument e fakte ketu nuk dinkan asgje...
    Boll me na lodhet, nuk shijuam nje forum si duhet!!

Na fal tashi se nuk ta kam ngene per me gjate, se kam goxha kilometra per te bere sot, dhe uroj te mos me prihet ters prej ketyre urtesive qe has robi ketu...

Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Kur nuk je i zoti te argumentosh si duhet me fakte, me llogjike, pse hyn ne nje teme te tille, aq me teper per te injoruar njerez qe i perkushtohen fakteve te tilla me mish e me shpirt?!!
    Qe eshte mese e kuptueshme qe ti ne kete teme ke hyre per te injoruar dike ketu, por te eshte kthyer ne bumerang, dhe po dukesh shume qesharak.
    Personin ne fjale me te cilin ti e ke kunjin, personalisht nuk kam marredhenie aspak te mira, por cuditem se si te duron dhe te eshte pergjigjur me te bute, kur mua psh me hyn me "doreza boksi", dhe pavaresisht kesaj kam aq respekt per punen dhe aftesine e dikujt, sa te mos mundohem t'ia coj punen dem me karagjozlliqe si puna jote. Sinqerisht habitem qe te eshte pergjigjur aq bute, ku ti dhe shume te tjere si puna jote, qe jeni vec per chit-chat, na beni si te mencur dhe nuk po na lini ta shijojme nje teme apo forum persembari, por keni edhe pretendime shoqeruar edhe me sarakzama, qe ata qe sjellin argument e fakte ketu nuk dinkan asgje...
    Boll me na lodhet, nuk shijuam nje forum si duhet!!

Na fal tashi se nuk ta kam ngene per me gjate, se kam goxha kilometra per te bere sot, dhe uroj te mos me prihet ters prej ketyre urtesive qe has robi ketu...
    wth? oO

Pi dhe nje gote uje dhe qetesohu, mjat e perserite veten disahere
    ate qe shkruajte ti mund te shkruhet ne nje te treten e hapesires qe ke zene
    Cfare faktesh?
    Cfare po ndoth me token eshte cfare ka ndothur me perpara. Ndryshimi eshte se tani te thenat mbi ndodhit jane me te lehta per tu perhapur fale modernizimit.

Cfare kunjash? Ska kunje, e them dhe ne sy....

Neqoftse nuk ju pelqen atehere listen e injorimit aty e keni

E para, po te bej nje paralajmerim publik: Nese lexoj me ne komentet e tua qe: e shkruajta, mos e fshi...etj nuk kam per te te lene me asnje shkrim ne kete nenforum. Kjo te jete e qarte. Ketu nuk ka vend per kalamaj. Jo vetem qe sdi te te kem fshire kurre ndonje shkrim por as te kem komunikuar me pare me ty deri dy dite me pare ne kete teme. Te jete e qarte, nuk me shqeteson as mendimi ndryshe, as kundershtimi dhe as kapja ne ndonje gabim pasi te gjithe jemi njerez, kemi mendime te ndryshme dhe sidmos te drejten per te gabuar. Nuk fshi shkrime pse thone te kunderten e asaj qe them une pasi do i urreja temat qe hap nese nuk do kishte oponence apo debat. Por nuk duroj e toleroj dot profanitetin dhe injorancen e sidomos menyren harbute te te drejtuarit ndaj meje.

Cfare po ndoth me token eshte cfare ka ndothur me perpara. Ndryshimi eshte se tani te thenat mbi ndodhit jane me te lehta per tu perhapur fale modernizimit.
    Nuk eshte teresisht ashtu si thua ti. Ajo qe po ndodh me token ka ndodhur dhe me pare por kurre me kete intensitet. Po te lexoje temat ne kete nenforum do e kishe lexuar te qarte dhe kete koment qe po bej. E ke ne hapjen e temes Toka e Brishte:

Citim Postuar mė parė nga Darius
    Vazhdimisht neper bote ka patur fatkeqesi natyrore por kurre te nje intensiteti te tille e shperndarje gjeografike kaq te ndryshme. Tashme nuk eshte karakteristike e nje zone te caktuar por e gjithe globit.
    Nuk e di sa i ke ndjekur shkrimet e mija dhe sa ke lexuar nga ato. Vura re qe pjesmarrja jote eshte tek nenforumi i humorit, lojrave dhe rebuseve e ndonje limonate tjeter si kjo. Por se kam zakon te shkruaj bjeri ti biem pavaresisht se me intereson te kap gjithmone anen e vecante te nje fenomeni. Nese tema bie ne kundershtim me ato qe lexon e degjon tek CNN apo BBC apo ne ndonje masmedia tjeter kryesore atehere eshte me mire ta evitosh pasi ketu gjen lajme ndryshe dhe te trajtuara ne nje tjeter kendveshtrim. E mbi te gjitha jane tema ku fjalet skane vend. Ose mbeshteti me fakte dhe materiale ilustruese ato qe thua ose sje e detyruar te marresh pjese me cdo kusht. Nuk e lodh koken nese je i/e rikthyer apo ndonje avaz i vjeter (eshte normale me aq shume vite sa u bene ne forum keto tema bashke me mua) dhe kjo nuk me pengon aspak. As nuk me pengon kundershtimi qe behet. Mjafton te jete nje komunikim etik e me argumenta qe edhe tema te behet me interesante dhe te respektohen palet qe marrin pjese.

E quaj te tepert te te kujtoj komenete pa lidhje ose jashte temes do fshihen.

Shoku, Toka nuk eshte nga se ka qene
    me perpara ishte nje perbindesh tani eshte nje luan i zbutur meqe po e ndajm "atehere" me "Tani"

ka pasur super vullkona, vullkano te shumta qe shperthejn shpeshhere, termete te medhenj, rreshkitje toke, periudhe akullnaje, periudhe ngrohje, zhdukja e shumices e gjallesave, e goditur nga asteroid me permasa te medha si dhe shume gjera te ndryshme...nuk mund te thuash qe cfare po ndothin tani ne take jane me me shume intesitet....eshte qesharake...nuk ka kuptim

vertet ato qe thash une me larte nuk kan ndodhur brenda nje viti, ose nje muaji ose nje shekulli por edhe ato po te merreshin te dhenat si sot ato do te ishin ne nje nivel me te larte

cfare po ndodh tani nuk krahasohet as me "little ice age" e jo me ato me larte

Mendoj se njerėzimi ka ende njė rrugė jashtėzakonisht tė gjatė pėr tė bėrė dhe ēdo kanosje qė i vjen Tokės nga jashtė apo brenda saj nuk mund ta ndėrpres pėrfundimisht rrugėn e tij.
    Nuk kam ndonjė argument shkencor, mė tepėr ėshtė njė bindje filozofike.

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Kjo teme mu duk me e pershtatshmja nga te gjitha per te postuar videon qe po postoj. Le te kujtohemi edhe njehere se ne cfare planeti jetojme dhe me cfare bukurie e ka pajisur natyra. Eshte nga videot me te bukura e me frymezuese qe kam pare.

http://www.youtube.com/watch?v=5jTBppEGoco
    Shume video e bukur. Sapo e pashe dhe tek faqja kryesore e Balkanweb sot. Te jete nje koincidence valle?
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •