Close
Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 191
    Kjo teme vertete te renqeth mishin !!!
    Ne nje fare menyre, ndaj pak a shume te njejtin mendim me ata qe mendojne se nje brishtesi te tille te tokes, e ka shkaktuar edhe dora e njeriut.
    Ndoshta nuk eshte vendi ta permend ne kete teme, por njehere kam hasur nje verset kur'anor ku thuhej nga Zoti se: "vete njeriu eshte shkaterrues ne toke" e ne nje fare menyre me aq sa kam lexuar ne librat e shenjte, me nenkuptime ne disa raste le te kuptohet se Apokalipsi do vije vete i shkaktur nga dora e njeriut.

Ketyre shkencetareve te sotem nuk iu besoj me asgje, sepse vertete jane njerez te zgjuar dhe te shkences, por ama nuk jane duke i sherbyer realisht shkences, por atyre qe i financojne keta shkencetare.
    Te mjeret ne per llojin njerezor ne te cilin jemi shnderruar!

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Erupcioni i diellit niset drejte tokes!
    http://www.kohaditore.com/index.php?cid=1,15,49935
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bindi : 20-02-2011 mė 18:10

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Pyetja vazhdon te behet edhe me e forte kur sheh gjera qe nuk imagjinohen. Si psh ky rast ne Japoni ku toka e qytetit eshte kthyer ne nje varke lundruese.
    La verita' ti rendera' libero!

I fshiu pergjigjjet e tij te gabuara.

Po, mire? Cfare ndikimi kemi ne mbi fushen elektromagnetike te tokes? >.>

Edhe ai tsunami qe ndodhi vite me pare u shkaktua nga nje termet, dhe nuk ishte 9 ballsh, dhe vendi ku u shkaktua jane pjata tektonike, ti the nuk njihet per termet

Prandaj thash ja ke fut kot plako
    Sepse edhe po te jesh gabim te forumin "Tend" ti je gjithmone i sakte

Nuk eshte mire te shprehesh ne ate menyre me ja ke fut kot apo ja ke fut plot. Tjetra, te kurseva turpin qe do haje me ate koment qe bere.
    Faleminderit por mos ki merak per mua, nuk kam turp une, jo ne kete rast lol, cfare ka per turp ketu? i kurseve turpin vetes?

Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Pyetja vazhdon te behet edhe me e forte kur sheh gjera qe nuk imagjinohen. Si psh ky rast ne Japoni ku toka e qytetit eshte kthyer ne nje varke lundruese.
    http://www.youtube.com/watch?v=TpHkoRwxIzY
    Po i pergjigjem edhe njehere kesaj video

kjo ndodhi nga termeti
    termeti shkakton placaritje ne gjerat e ngurta (ne kete rast toka), placaritja dhe ndryshimi presjionit ben qe uji te dali permbi dhe

mos harro se eshte edhe qytet, edhe vendi vet duket si i ceket
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Thirsty faktori njeri ska te beje fare me magnetizmin e Tokes (do ishte budallallik te pretendohej) por tema flet per ndryshimet qe po ndodhin me Token ne pergjithesi dhe doren qe mund te kete njeriu ne keto ndryshime. Pra komenti im skishte te bente me magentizmin por me demet e tjera. Kjo eshte arsyeja pse e fshiva komentin tend. Ose lexo me vemendje here tjeter ose perpiqu ti kuptosh gjerat me qarte. Tjetra, m'i kurse ato replika te tipit gabim plako apo je i sakte se je tek forumi jot... Jane qesharake dhe nuk meritojne as pergjigjen me te vogel.

Ne lidhje me komentin e Volsiv ose ske informacionin e duhur ose po ja fut kot (ti ne kete rast). Bej pak research online dhe do mesosh qe mbas termeteve te fundit toka eshte fundosur ne krahasim me cka qene dhe ska lidhje fare me presionin e ujit qe ka dale mbi dhe. Kane dale disa raporte te fundit fare shkencore mbi kete fenomen. Lexoji se te ndihmojne te qartesosh idete e sidomos te shtosh njohurite.

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Thirsty faktori njeri ska te beje fare me magnetizmin e Tokes (do ishte budallallik te pretendohej) por tema flet per ndryshimet qe po ndodhin me Token ne pergjithesi dhe doren qe mund te kete njeriu ne keto ndryshime. Pra komenti im skishte te bente me magentizmin por me demet e tjera. Kjo eshte arsyeja pse e fshiva komentin tend. Ose lexo me vemendje here tjeter ose perpiqu ti kuptosh gjerat me qarte.
    E di qe nuk ka te beje, Ti bere nje list dhe ne fund shtove cfare po i bejme ne tokes. Mos fut at ne list atehere. Ti nuk fshive (ska ndonje cudi ketu) vetem pergjigjen time por edhe tenden....

Tjetra, m'i kurse ato replika te tipit gabim plako apo je i sakte se je tek forumi jot... Jane qesharake dhe nuk meritojne as pergjigjen me te vogel.
    Mos u pergjigj ti vet, lere per te tjeret.

Ne lidhje me komentin e Volsiv ose ske informacionin e duhur ose po ja fut kot (ti ne kete rast). Bej pak research online dhe do mesosh qe mbas termeteve te fundit toka eshte fundosur ne krahasim me cka qene dhe ska lidhje fare me presionin e ujit qe ka dale mbi dhe. Kane dale disa raporte te fundit fare shkencore mbi kete fenomen. Lexoji se te ndihmojne te qartesosh idete e sidomos te shtosh njohurite.
    me mesoi profesroi
    sigurisht ai ja ka fut kot dhe ti ke phd

dheu vet duket i bute,

dhash nje shpjegim te thjeshte te vogel, te nxituar...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 18-04-2011 mė 09:35
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Jo profesori nuk te ka mesuar aspak kot por gjera te reja dalin gjithmone. Kjo se ben mesimin e profesorit te pavlefshem, thjesht jo ai qe i pershtatet ketij rasti.

p.s. Phd nuk kam po kam masters.

Kjo teme mu duk me e pershtatshmja nga te gjitha per te postuar videon qe po postoj. Le te kujtohemi edhe njehere se ne cfare planeti jetojme dhe me cfare bukurie e ka pajisur natyra. Eshte nga videot me te bukura e me frymezuese qe kam pare.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    I fshiu pergjigjjet e tij te gabuara.

Po, mire? Cfare ndikimi kemi ne mbi fushen elektromagnetike te tokes? >.>

Edhe ai tsunami qe ndodhi vite me pare u shkaktua nga nje termet, dhe nuk ishte 9 ballsh, dhe vendi ku u shkaktua jane pjata tektonike, ti the nuk njihet per termet

Prandaj thash ja ke fut kot plako
    Sepse edhe po te jesh gabim te forumin "Tend" ti je gjithmone i sakte

Faleminderit por mos ki merak per mua, nuk kam turp une, jo ne kete rast lol, cfare ka per turp ketu? i kurseve turpin vetes?

Po i pergjigjem edhe njehere kesaj video

kjo ndodhi nga termeti
    termeti shkakton placaritje ne gjerat e ngurta (ne kete rast toka), placaritja dhe ndryshimi presjionit ben qe uji te dali permbi dhe

mos harro se eshte edhe qytet, edhe vendi vet duket si i ceket
    >>> Se c'fare eshte lengezimi i tokes e di shume mire sepse me ate pune merrem por pyetja qendron perseri "Cfare po ndodh me token?" jo sepse eshte dicka e pamundur por qe ndodh shume rralle. Per nje vend si Japonia me ate shpeshtesi qe bien termete kjo edhe mund te ndodhe por jo ne ate forme dhe ne ate shkalle. Ky rast eshte ekstrem dhe prandaj e postova.
    La verita' ti rendera' libero!

Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Se c'fare eshte lengezimi i tokes e di shume mire sepse me ate pune merrem por pyetja qendron perseri "Cfare po ndodh me token?"
    Po u "lodh" e shkreta Toke duke mbajtur lloj lloj (qe s'po e them se e kupton); cuditem se si ka rezituar kaq shume, por derisa te kete akoma njerez qe e Duan dhe mundohen per Te, besoj se do rezistoje akoma..............

P.S: E meritoj qe te ma fshijne postin, por nuk po me durohej me pa e thene, se u lodha edhe une bashke me Te!!!

Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •