Close
Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 191
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    Ke ndonje lajm, faqe qe lidh keto te dyja? Se pash ate te paren dhe nuk permendi "aplifikim" por vetem dridhje te vogla dhe dridhja po ndjihesh vetem ne nje rrugice
    kane kaluar disa jave ne mos me shume nga postimi i atij lajmi dhe per momentin spo e gjej dot por zhurmat kane vazhduar madje dhe jane shtuar ne shume zona te tjera.

SPECIAL WEATHER STATEMENT
    NATIONAL WEATHER SERVICE TALLAHASSEE FL
    718 PM EST WED MAR 9 2011

JACKSON-CALHOUN-INLAND GULF-INLAND FRANKLIN-GADSDEN-LEON- INLAND JEFFERSON-LIBERTY-INLAND WAKULLA-COASTAL GULF-COASTAL FRANKLIN-COASTAL JEFFERSON-COASTAL WAKULLA-SEMINOLE-DECATUR-GRADY-THOMAS
    718 PM EST WED MAR 9 2011 /618 PM CST WED MAR 9 2011/

...STRANGE SOUNDS BEING REPORTED ACROSS THE FLORIDA BIG BEND...

THERE HAVE BEEN SEVERAL REPORTS OF VERY STRANGE SOUNDS FROM THE WOODVILLE AREA SINCE ABOUT 645 PM EST. THE NATIONAL WEATHER SERVICE BELIEVES THIS PHENOMENON IS BEING CAUSED BY THUNDER FROM DISTANT LIGHTNING STROKES... BOUNCING OFF A VERY STABLE LAYER ABOVE THE GROUND. THIS IS CALLED DUCTING...AND CAN ALLOW SOUND TO TRAVEL UNUSUALLY LONG DISTANCES. THIS SOUND HAS BEEN MISTAKENLY ATTRIBUTED TO POSSIBLE TORNADOES...BUT WE AT THE NATIONAL WEATHER SERVICE WANT TO BE VERY CLEAR THAT THERE ARE NO TORNADOES ... AND NONE ARE EXPECTED
    Tani ne kete link ka nje shpjegim per fenomene qe krijojne zhurmat por qe jane te rralla dhe lokale, jo me shtrirjen gjeografike qe do postoj pas linkut.

National Weather Service

These reports are coming up everywhere: San Diego, LA, West VA, Florida, New York/New Jersey, Canada, UK,,,the latest video with the sound is from the Ohio River:

Postova vetem nje sasi te vogel te raporteve sepse nuk i kam ruajtur dhe skam nge ti kerkoj. Por mund te besh nje research vete dhe do shikosh qe gjeografia e shtrirjes eshte globale.

Perse e sjell kete lajm ne forum kur shpjegimin e saj e ka po ne ate faqe qe ke sjellur ketu

Uji nuk eshte se u shnderrua nga nje ngjyre ne ngjyren tjeter keshtu kot se kisthe qejf apo nga turpi por u ndryshua nga " Flourescein", ata qe shkruajten ne ate faqe thane qe dicka te tille mund ta blesh ne amazon per $10

I wonder if i drink that, will it make my peepee green, hmmmm
    E para, nuk ke te drejte te me kerkosh mua pse-ne e sjelles se shkrimit. E dyta, arsyeja ne ate faqe ishte nje hipoteze dhe ende e paverifikuar. Dite me vone u zbulua. Sic postova lajmin, vura dhe link qe te lexohej ne origjinal.

Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    Ne New York gjithmone ere gazi vjen , jo dite per dite por njehere ne disa vite
    Mbase eshte ashtu. Shkoj 3-4 here ne vit ne New York po sme ka ndodhur te smell ndonjehere gaz dhe megjithese kam familjen qe jeton aty prej 17 vjetesh nuk di ta kene permendur ndonjehere. Sidoqofte nuk eshte pike qe ja vlen te perqendrohesh.

Nuk eshte hera e pare qe i ngordhin zogjte, mund te kete arsye te ndryshme
    Nuk eshte hera e pare aspak. E kam shkruar dhe vete por kurre me keto permasa dhe kete shtrirje gjeografike. Pervec ketyre qe lexove ketu, a ke ndonje informacion qe ka vazhduar papushim qe nga periudha qe kam postuar lajmet? Thjesht nderpreva postimin me shpresen qe do merrnin pjese aktive te tjeret dhe sdo vazhdoja te isha une i vetmi qe do e furnizoja me material. Mund te kerkosh dhe do bindesh qe ka vazhduar dhe vazhdon. Jo me larg se 2-3 dite me pare.

ka te beje me gazin dhe naften apo jo, kuptohet
    Cudi qe se kuptuan ata qe e botuan si lajm dhe se shpjegonin dot.

Rrjedhje gazi ka gjithmone, cfare ka te beje kjo me titullin e temes pervec hapjen e frikes? Asgje

Nje qen ngordhi ne rrug, ta shkruaj ketu se edhe ky se si ka nje lidhje me token
    Nuk flitet per carje tubacionesh por rrjedhje gazi qe eshte anormale. Pastaj per cfare perhapje frike e ke fjalen? Nese popullsia do kshte gjysmen e koshiences qe tregon ti ne argumentimin e fakteve, ska lajm te kesaj natyre qe t'i trembi. Nje qen kur ngordh nuk para perben lajm, kur ngordhin me mijera eshte e pazakonte.

OH? vertet? Pash dy tre nga keto ne internet dhe nuk paki ndonje cudi
    tubacionet nuk jane te perhershem por te perkohshme

edhe? kane ndothur gjithmone
    se me shpeshe perhapet lajmi aq me te frikesuar behen njerit

keto jane gjera qe ndothin cdo vit

asgje nuk po ndodh me token

edhe njehere, as edhe nje gje nuk po ndodh me token

mjaf i vut friken njerezve
    Kur lexon nje pafundesi lajmesh te tilla pyetje qe cdo njeri i drejton vetes eshte: Cfare po ndodh keshtu ne kete Token tone? Apo duhet te pergjigjen te gjithe si ty duke thene: Epo se normale jane, ndodhin gjithmone? Dhe do ishte mire qe njerezit te kishin pak frike per ate qe po ndodh rreth tyre. Fatkeqesia eshte qe nuk kane aspak dhe se cajne koken. Pjesa me e madhe i heqin vizen si puna jote me nje permbledhje buzesh dhe nenqeshje ndaj atyre qe i evidentojne. Ti e quan frike, une e quaj awareness.

Ka mbulim por jan lokale/rajonale sepse nuk jane ndonje lajme se kush e di cfare. me teper vlen lufta me libin se nje tubacion shpertheu ne kurvelesh te shqiperise

http://poleshift.ning.com/profiles/blog/show?id=3863141%3ABlogPost%3A205298&commentId=3863141%3AComment%3A205657&xg_source=activity

Ku e ke panikun? duket si sinkhole thot kjo mikja

Neqoftese po del ngehtesi atehere del nxehtesi sepse temperatura mbi toke eshte e ulet fale bores, kurse ajo ne brenedesi te tokes esthe e nxehte

nxehtesi te pazakonte?
    Nuk jane lajme kush e di se cfare sipas kendveshtrimit tend. Kjo nuk ndryshon faktin e ndodhise. Luftrat ne Libi e vende te tjera behen dhe qe ty e te tjereve tju hiqet vemendja nga ndodhi te tilla, shtoi kesaj dhe sesa here u kap me DUI Lindsay Lohan, apo si e trajton femijen Britney apo sa kokaine merr Charlie Sheen, apo sa xheloze eshte Aniston ndaj Jolie, American Idol, U Can Dance etj.... Hidhi nja dy rrjeshta USGS per shpjegimin qe ke bere se deri tani se kane shpjeguar dot fenomenin qe ndodhi si te sink hole ashtu dhe te nxehtesise.

Tani pyetje te tilla, pse i poston apo pse i fut friken do beje mire tja drejtoje atyre qe i botojne dhe i konsiderojne te pazakonta. Psh USGS po cirret qe intensiteti i termeteve ne shkalle globale eshte rritur shume. Nga data 19 e ketij muaji deri ne momentin qe po shkruaj, kane rene me shume se 200 te tille.

Mund t'i ndjekesh ketu: Global Incident Map

Po dje ke dhe kete lajmin tjeter qe me siguri per ty eshte fare i zakonshem dhe aspak i vecante:

The angry sun For months mounting fear has driven researchers to wring their hands over the approaching solar storms. Some have predicted devastating solar tsunamis that could wipe away our advanced technology, others voiced dire warnings that violent explosions on the surface of the sun could reach out to Earth, breach our magnetic field, and expose billions to high intensity X-rays and other deadly forms of cancer-causing radiation. Now evidence has surfaced that something potentially more dangerous is happening deep within the hidden core of our life-giving star: never-before-seen particles—or some mysterious force—is being shot out from the sun and it’s hitting Earth. Whatever it is, the evidence suggests it’s affecting all matter.

It’s already been proven that the sun’s mass warps time, bends light waves and accounts for mutation of species on Earth. Now this new force may be directly interacting with matter in a way that could not only change Mankind’s understanding of physics, but change Mankind itself…and not necessarily in a beneficial way.
    Terrifying scientific discovery: Strange emissions by sun are suddenly mutating matter…

Tani mesa duket dhe shkenctaret po fillojne t'i fusin friken njerezve me keto qe shkruajne.

Sa shkruan, nuk lodhesh? Une e kam boll per nje dite, me vone e marr pushim lol

Tani mesa duket dhe shkenctaret po fillojne t'i fusin friken njerezve me keto qe shkruajne.
    >.>

eh?
    Ti nuk je shkencetar

flet per tubacionet e ujit e ato te gazit midis te tjerave qe e kane shjegimin ne faqe (nejse, ky ishte nje vezhgim) ika une tani. neser neqfotese kam kohe.
    Aging water mains

Water main breaks are hardly surprising, given the age of Allegheny County's drinking water system and the relatively small annual budgets for replacing water lines, said David Dzombak, a civil and environmental engineer at Carnegie Mellon University.

"We're not alone with our aging drinking water infrastructure," Dzombak added, noting the American Society of Civil Engineers' latest infrastructure report card gave drinking water systems nationwide a D-minus. "If you pick up newspapers across the country, you can find a story on [water main breaks] every day."

The Pittsburgh Water and Sewer Authority, which has some 150-year-old sections in its 1,200-mile system of pipes, had 259 water main breaks last year. Its capital budget includes about $2 million annually for the next three years for major replacements and another $3 million to $3.5 million from its operating budget is spent annually on replacement.

Read more: http://www.post-gazette.com/pg/05230...#ixzz1K7ydzAKA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 21-04-2011 mė 00:01
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Nuk kam qejf e kohe te shkruaj per gjera te panevojshme por e quaj detyrim te sqaroj ata qe lexojne kete nenforum. Nuk jam shkenctar por kam interesa qe mbulojne shume fusha dhe kam aq vite ne kurriz qe me kane dhene kohe te mesoj shume e te krijoj shume eksperience. Ti me duket mua je akoma ne bangat e shkolles.

Qe ta mbyll kete replike me ty po them dy fjale. Mos harro qe ky nenforum eshte shkenca dhe jeta dhe tema eshte kryesisht per ato qe po ndodhin ne Toke sot. Pra evidenton e grumbullon cdo incident te mundshem, shtrirjen gjeografike, ben (brenda mundesive) nje krahasim me ngjarje te ngjashme te rregjistruara dhe ne fund kerkon venien ne pune te arsyes e llogjikes se kujtdo. Ti e quan futje frike, e quan dicka normale, e quan nje fenoment normal ne nje kohe qe (te pakten per aq sa kam une qe ndjek cdo lajm te kesaj natyre prej pothuajse 12 vjetesh) nuk kam pare kurre nje raportim kaq masiv dhe nje shqetesim kaq ne rritje nga individe, institucione shkencore, researchers dhe qytetare te thjeshte per gjithe keto fenomene (dhe kam postuar nje numer fare te vogel te ketyre ngjarjeve. Nuk do me dilte koha ti postoja te gjitha). Te ndodhura tek e tuk dhe me distance nga njera tjetra, historia eshte e mbushur me ngjarje te tilla. Ndryshimi eshte qe ne kohen qe jetojme keto jane intensifikuar dhe grupuar ne nje menyre jo te zakonshme. Dhe qenia i ndergjegjshem per keto qe po ndodhin nuk eshte as frike e as panik por awareness per ndryshime te mundshme ne Toke, nje pjese te cilave eshte shkaktuar dhe nga papergjegjshmeria njerezore.

Une personalisht si Darius do e quaja 100 here me te frikshem dokumentarin e Al Gore sesa keto lajme, do i quaja shume here me te frikshme paralajmerimet e astronomeve per mundesi goditje nga asteroide apo kometa etj. E megjithate ato ndodhin ose rrezikojne te ndodhin dhe te kerkosh te mesosh me shume nuk eshte panik por ndergjegjesim. Qendrimi pasiv dhe mohues e sidomos negativiteti qe tregon ti e te tjere si ty eshte katastrofa qe do e fundosi nje dite kete njerezim nese nuk do zgjohet nga letargjia qe e ka kapur. Ti e ke kapur ne kendveshtrimin e gabuar si teme. E konsideron si fryrje te lajmeve apo kerkim me doemos te nje konspiracie qe po mbahet larg syve te publikut ne nje kohe qe tema ska pune fare as me kete dhe as me ndjellje paniku. E vura re me komentin qe bere per ngjyrosjen e ujit dhe me doli nga mendja per momentin ta shkruaja aty. Harron qe cdo veprim i papergjegjshem qe behet nderhyn direkt ne vijueshmerine e natyres me rregullat e saj dhe raportet qe ka krijuar ne cdo gje. Cdo hap qe bejme ne si njerezim ne dhunimin e ketyre balancave shton mundesine e nje "reagimi" te vete Tokes ndaj coroditjes sone. Dhe per mendimin tim eshte pikerisht kjo qe po ndodh.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Darius, ashtu sikurse une, mendoj se shumica e forumisteve e kane te qarte qellimin e kesaj teme ne veqanti por edhe te gjitha temave te tjera ne pergjithesi...te hapura dhe te drejtuara nga ju. Ka kohe qe nuk ke nevoje te na perkujtosh apo sqarosh qellimin e temave tuaja.
    Jo rralle me befason me durimin qe e tregon ndaj anetareve te caktuar!

Une per vete, ne dy postimet e para te ketij far thirstyt e pashe nivelin e tij dhe qe te jem i sinqerte te tjerat nuk i lexova fare.
    Nese kjo teme bie ne nivelin e bisedimeve ku per burim apo reference e kane wikipedian, atehere vajhalli per temen dhe per ne, ne pergjithesi.

Perveq fenomeneve natyrore, thirsty harron te merr per baze edhe crregullimet e shumta natyrore qe ndodhin si pasoje e veprimeve njerezore...veprime te cilat kane pasur ndikim te jashtezakonshem ne biodiversitet apo ne prishjen e balancimeve te ndryshme natyrore.

Kur them veprimet njerezore e kam fjalen per: Chernobilin, bombat atomike ne Japoni, emetimet e gazrave ne hapsire, shkaterrimet e pyjeve, nderhyrjet ne jonisfere, gabimet e shumta gjate shpimeve (e kishim rastin me BP ne SHBA), zbrazjen e mbeturinave toksike ne uje, keqperdorimin e lendeve kimike, testimet e shumta ushtarake etj.

Dua te them se ne kete periudhe, per ndryshim nga periudhat e tjera, perveq fenomeneve/fatkeqesive te ndryshme natyrore te pandikuara nga njeriu i kemi edhe fenomenet negative natyrore qe vijne si pasoje e veprimeve te dykembeshit.

Thirsty ndoshta ka harruar se ne peridhat e mehershme niveli i zhvillimit nuk ka qene asnjehere ne kete nivel sa qe te ndikohet kaq shume ne brishtesine e planetit. Nese me pare tre persona kane pasur mundesi qe gjate nje dite te presin gjashte peme, sot tre persona gjate nje dite kane mundesi te presin 600 apo me shume te tilla. Shembull i thjeshte ky, qe ndoshta i ndihmon qe te kete nje pasqyre mbi ate qe po flitet.

Nese ai preferon qe te bej krahasime me periudhat e akullnajave apo nuk do te jete large kur te lexojme edhe per Big Bang...ai eshte problem i tij.

Une mendoj se krahasimet duhet te behen qe nga periudha e ashtuquajtur 'koha e gurit' e ketej.
    Normal qe nuk ka mbajtur dikush shenime ne ate periudhe por duke e pasur parasyshe qe 'toka eshte muzeu me i mire' dhe nivelin e teknologjise qe e kemi sot, mund te mbledhim informacion te mjaftueshem per te kaluaren dhe te kemi nje pasqyre te perafert se cilat jane ndryshimet ne mes te periudhave te ndryshme.

Po e perseris. Menyra se si ky anetar po mundohet te debatoj eshte femijeror dhe me shume ka tendeca per te rene ne sy sesa per te perfituar ndonje dije per veten e tij ne radhe te pare apo per te ofruar ndonje dije per te tjeret ne radhe te dyte.

Over and out.

Se pari illyrian rex, gezohem qe te shoh!
    Sa per kete thirsty-in, eshte thjesht nje solipsist, qe kerkon pak vemendje, dhe qe nuk i intereson tema fare, por kush tjeter , dhe po mundohet ta prishe me budalliqe.
    Thone qe nese mat gishtin e nje gjigandi, ke matur gjithe gjigandin, por ka ca njerez qe mendojne se mund te maten me gjigandin, edhe pse nuk i arrijne as tek maja e thoit te gishtit.
    E thene me thjeshte, kur dikush perdor injorancen e vet per t'u perballe me diturine, behet mjet per te nxjerre me ne pah injorance qe ka, dhe per te lartesuar diturine e dikujt tjeter.

Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Se pari illyrian rex, gezohem qe te shoh!
    Sa per kete thirsty-in, eshte thjesht nje solipsist, qe kerkon pak vemendje, dhe qe nuk i intereson tema fare, por kush tjeter , dhe po mundohet ta prishe me budalliqe.
    Thone qe nese mat gishtin e nje gjigandi, ke matur gjithe gjigandin, por ka ca njerez qe mendojne se mund te maten me gjigandin, edhe pse nuk i arrijne as tek maja e thoit te gishtit.
    E thene me thjeshte, kur dikush perdor injorancen e vet per t'u perballe me diturine, behet mjet per te nxjerre me ne pah injorance qe ka, dhe per te lartesuar diturine e dikujt tjeter.
    E per cfare e dua une vemendjen nga ty apo nga ketat te tjeret ketu?
    Neqoftese ke dicka per te thene mbi temen atehere thuaje...neqoftese do reagim nga une ky eshte reagimi fundit qe po te jap...
    nuk jam solipist...nuk jam dakort se si eshte paraqitur tema dhe cfare eshte sjell ketu (jo te gjitha por nje perqindje e tyre)...nuk eshte se jam kundra gjithckaje qe eshte sjell ketu
    pershembull illyrian rex foli per shkaterrimet e pyjeve, dhe jam dakort me te
    shkaterrimi i pyjeve shkaterron ekosistemin, ka edhe ndikime te tjera (si leshimi carbonit dioxid ne natyre)....sado (me)pak perqindje oksigjeni thithin ato ne krahasim me algat perseri jane nje plus per ne dhe per gjallesat e tjera...
    lopet
    insected shkaktojne me shume
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    .......
    Cfare wikipedie? Shiko mos e ke vet njohurine mbi wikipedian

Pastaj, wikipedia ka edhe citime, i shikon ato numrat e vogla
    ne shume raste ato citojn dokumenta dhe libra

Perveq fenomeneve natyrore, thirsty harron te merr per baze edhe crregullimet e shumta natyrore qe ndodhin si pasoje e veprimeve njerezore...veprime te cilat kane pasur ndikim te jashtezakonshem ne biodiversitet apo ne prishjen e balancimeve te ndryshme natyrore.
    Ne vertet kemi ndikim mbi natyren por qo as sa e benji ju.

Ketu u hap tema per tubacione gasesh e uji dhe kjo nuk eshte hera e pare qe ndodh dhe me kaq intensitet
    Kur them veprimet njerezore e kam fjalen per: Chernobilin, bombat atomike ne Japoni, emetimet e gazrave ne hapsire, shkaterrimet e pyjeve, nderhyrjet ne jonisfere, gabimet e shumta gjate shpimeve (e kishim rastin me BP ne SHBA), zbrazjen e mbeturinave toksike ne uje, keqperdorimin e lendeve kimike, testimet e shumta ushtarake etj.
    dhe effektet jane rajonale
    Cfare ndikimi kane pasur keto 2 bomba pervec asaj lokale?
    Ne as nuk i afrohemi gazrave qe leshon toka, ne leshojme gazra me perqindje te vogla
    Ndersa per shpimin nuk ishte faji i BS por i nje firme Amerikane. nejse, nuk ka rendesi kjo...tragjike por edhe kjo e rregullon vet veten..
    Thirsty ndoshta ka harruar se ne peridhat e mehershme niveli i zhvillimit nuk ka qene asnjehere ne kete nivel sa qe te ndikohet kaq shume ne brishtesine e planetit. Nese me pare tre persona kane pasur mundesi qe gjate nje dite te presin gjashte peme, sot tre persona gjate nje dite kane mundesi te presin 600 apo me shume te tilla. Shembull i thjeshte ky, qe ndoshta i ndihmon qe te kete nje pasqyre mbi ate qe po flitet.
    Planeti nuk eshte i brishte, ne jemi te brishte

perseri pemet nuk krahasohen me algat
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anėtarėsuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Shumica e njerėzimit nuk mendon shumė nė lidhje me kėtė ēeshtjen e tokes,ku siperfaqja e tokes dita e dites po zhduket,dhe kjo vjen per arsye tė shumta ku popullsia e botės po rritet dhe atėhere kjo popullsi po ballafaqohet me njė problem shumė kompleks,pra token,si planet i pazėvendėsueshem qė ėshtė pėr ekzistencen e njerezimit,por edhe te shume organizmave te tjerė.
    -Toka po zhduket dita dites,sepse po mbulohet nga qytet qe po vazhdojne te zgjerohen,nga autostradat,apo edhe nga punimet qe behen ne miniera,Shume nga keto veprimtari punuese qe ceka po i sherbejne ne mase te madhe nje qellimi te dobishem,por cdo e mire e ka edhe nje te keqe thone disa,pasi pjesa me e madhe e tokes qe po zhduket eshte toke bujqesore dhe dihet se prodhimi i artikujve ushqimore eshte nje nevoje baze per vazhdimesine e llojit njerezor.
    -Njerezimi eshte duke u shtuar ne menyre drastike dhe po te marrim disa te dhena dhe te krahasojme rritjen e popullsise per keto dekadat e fundit atehere eshte shqetesuese menyra se si po ecin gjerat,pasi sa me shume popullsi do te thote me shume shfrytezim i siperfaqes tokesore,dhe kjo automatikisht nenkupton shfrytezim edhe me te madh te siperfaqes se tokes.
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Ky eshte nje fenomen Jo NORMAL qe po ndodh me Token, nga shume materiale te posacme ne lidhje me kete fenomen qe kam lexuar ne site te huaja po ashtu edhe ne kete teme, duhet te na beje t'i veme gishtin kokes e te mendojme mire se cfare po i shkakton keto fenomene, (nje gjysem ideje e kam ne fakt tashme) dhe eshte pikerisht letargjia ku jane futur ca njerez dhe qe iu duket dicka argetuese, qe ka per te sherbyer si faktor nder shume te tjere, mbi kte Fenomen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 09-06-2011 mė 10:14

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    nje fare menyre me aq sa kam lexuar ne librat e shenjte, me nenkuptime ne disa raste le te kuptohet se Apokalipsi do vije vete i shkaktur nga dora e njeriut.
    Kjo esht Apsolutisht e Vertet,,por jo vetem sepse ta thon librat e shejt..

kete ta thot edhe llogjika,,,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iLirjam : 09-06-2011 mė 07:26

Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •