He more, mos genjeni veten, se nuk i ha populli shqiptar ato perralla.
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Burimi i lajmit nuk eshte RD por trafikanti Kadriovski. Po te lexosh ate qe eshte shkruajtur me lart, behet fjale per nje leter qe ai u ka derguar TE GJITHA mediave kryesore ne vend, por vetem RD e ka botuar letren te plote. Pra lajmin nuk po e ben RD por Kadriovksi.
Nuk jam une qe po i akuzoj Bracet e Ramat, eshte trafikanti maqedonas. Ato jane fjalet e tij, jo te miat, une vetem i kam sjelle ketu qe ti e kushdo ti lexoni e komentoni.Ke perpara ndonje vendim gjykate. Qysh i akuzon te tjeret ti pa pik turpi si bashkpuntor. Cjane keta tituj. Ja kujdes kur shkruani.
Albo
Ashtu....
Ja na trego pak ketu ku jane fjalet e tij, se une vetem fjalet e tua po shikoj!Postuar mė parė nga Titulli
Nese nuk e kupton cfare ke shkruar mund ta perkethej. Ke thene...
"Trafikanti Kodorkovski i ben shantazh bashkeponetoreve te tij Rama dhe Brace."
Zotri nuk ke cituar kodorkovskin. Ti i ke marre per te verteta fjalet e tij dhe na i ke servirur. Tani meqenese ke bere gjykatesin(domethene i ke marre fjalet e tij per te verteta) cfare diskutimi kerkon?! Merri dhe futi ne burge dy te pandehurit. Ne nuk dalim kunder vendimeve te gjykates!
Ore ti peshkaqen . Emrat e mesiperme jane permendur edhe me pare ne raporte te policise nderkombetare kudo ku ata jane perfshire duke u akuzuar dhe nga vete kriminelet te arrestuar . Mos mendo ti se idhulli yt Edvina do i shpetoje lidhjet e tij mafioze me bandat kriminale , bashke me emrat qe ka ne partine e tij qe kane pasur lidhje me kontigjentin kriminal .
Kryetari i Opozites bashke me deputetet e tij kane shpetuar nga imuniteti politik qe e bejne te mbulojne lidhjet e tyre me grupet bandite , fale imunitetit ata nuk hetohen dhe nuk denohen . Mos u merzit ti se pushtat e kuq permenden nga policia italiane , shqiptare dhe nga kapot e bandave ..
Koha do jete ajo qe do tregoje te gjitha.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 10-01-2011 mė 19:36
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Po mire mo Noellag, po e leme si thua ti. Ti e di qe une kam respekt per ty.
Po une thashe meqe drejtesia nuk ka folur, te leme ate te flasi ajo nje here e pare, por nese ty te pelqen keshtu... une nuk jam kundra.
Shqiperia mbi te gjitha.
Krijoni Kontakt