Sot eshte dita perkujtimor e Holokaustit! 27 janar 1944 - 27 janar 2011.
Komuniteti hebraik ne shqiperi ka organizuar shfaqen e nje filmi ne lidhje me te.
Sot eshte dita perkujtimor e Holokaustit! 27 janar 1944 - 27 janar 2011.
Komuniteti hebraik ne shqiperi ka organizuar shfaqen e nje filmi ne lidhje me te.
La vita non si spiega, si VIVE!
Ne kete dite perkujtohen gjithashtu edhe te "DREJTET", te cilet edhe pse ne nje periudhe terri ng ame te tmerrshmet, nuk rane ne llumin e se keqes por mbajten lart driten e miresise njerezore!!
Mirenjohja jone u shkon te gjithe atyre qe dhane ndihmesen e tyre per shpetimin e jeteve njerezore!! Kudņ dhe ne ēdo kohe!
Jarigas
Faktikisht muslimanet me shprehjen la i lahe il allah te hapin rrugen per te hyre ne besimin e tyre, pastaj vijne te tjera kerkesa, kete e kam nga pervoja qe kam pasur.
Ndersa ne krishterim , te mjafton nje tenxhere me uje " te bekuar " per pagezim dhe u bere me katolik se papa![]()
Revolution 1848
Boll llomotitet se nuk ka mbetur ne doren tuaj te merrni vendime te tilla. Lexoni legjislacionin shqiptar mbi lirine e ushtrimit te besimit fetar. 150 ose dhe vetem 15 cifute nese jane te gatshem te ngrene qendren e tyre te kultit pa renduar arken e shtetit, ska asgje te keqe. Ne Shqiperi ka dhjetra fe e sekte si dhe kulte fetare. Pse do shtohet nje sinagoge nuk ka asnje problem. Jam me Jarigasin ne kete pike, kjo gje vetem permireson imazhin e Shqiperise ne bote. Mos harroni dhe dicka, cifutet kudo qe ndodhen jane jashtezakonisht dashamires ndaj shqiptareve. Ne dallim nga shume popuj e vende me nje histori dhimbjeje si ata, cifutet e dine mire kalvarin e popullit te tyre ne keto 2 mije vjet. Ata do i jene gjithmone mirenjohes Shqiperise per trajtimin qe ju bene gjate Luftes se Dyte Boterore.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
edhe une personalisht jam pro nje ndertimi te nje sinagoge.
por jo se do permiresonte imazhin e shqiperise ne bote...
e di sa sinagoga ka ne teheran??? dhjetra.
nderkohe qe pikpamjet e shumices se iranianeve me ate presidentin e tyre psikopat ne krye jane toalisht antisioniste.
Vasudhaiva Kutumbakam
?!?!?!?!?!?!?!?
nuk eshte aspak e vertete... nuk paske hyre kurre ne sinagoge duket.
kushdo mund te konvertohet ne judaizem. mjafton nje periudhe e caktuar studimi dhe pastaj rabini te jepo OK ose jo.
shko ne nje sinagoge e te japin broshura se si te behesh hebre nese te intereson.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt