Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 62
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Kat, e kisha me shume- ne te semes le te shkojne. Na keni lodh me kshu lajmesh. Na e shpifet (jo ti e, ne pergjithesi). A thua se cdo gje vertetit rreth shqiptareve. Neser do lexojme: nje mace u vra nga nje ufo, ops desha me thene shqiptare. Puhleaze, mjaft me kshu temash !!

edhe disa preken ketu, pse ishte shqiptar. Ketu e kisha une. A m'kupton Kat? lol
    Nuk mendoja qe duke postuar nje lajm te tille do ja "shpifja" dikujt.... Me vjen keq per ty qe qenke e lodhur nga lajme te tilla, por nuk me duket arsye e forte per te mos i publikuar. Perkundrazi, duke lexuar pergjigjet e shume forumistave ne keto lloj temash arrihet fare mire t kuptohet mendja e shqiptarit.... kush thote qe mire ja beri, kush thote qe do nderroj kombesi etj etj.

Te te vij keq kur nje bashkshtetas yt ben nje sjellje te tille eshte mese normale.. te pakten per mua, nese ka te tjere si puna jote qe nuk preken fare nga keto gjera, dmth qe jane te lodhur me te tilla lajme... epo, mos e hap fare si postim, kalo te tjetri

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ne lajme po, por neper tituj gazetash jo. veje re.
    si ky rasti me kete marokenin qe vrau 7 cikliste.
    shkruhej: marokeni i droguar dhe pa patente vrau 7 cikliste.

sikur veprimin ta kishte bere nje italian, do te shkruhej:
    "djali i droguar e pa patente"... e jo "italiani i droguar e pa petente"...
    Kur nuk thuhet se nga cfare shteti eshte, nenkuptohet qe eshte italian, se ne Itali jane.

Ashtu si dhe titujt e gazetave shqiptare, qe do te vriste veshin po te thoshin "Shqiptari vret te fejuaren ne Tirane". Sa here thuhet Shqiptari vodhi apo vrau, dhe ne vete e kuptojme qe ka ndodhur jashte Shqiperise.

Si p.sh. thuhet

Vrau babė e bir nė Shijak, kapet ekzekutori i liruar pėr “mungesė provash”
    Droga, pranga ish- volejbollistit, fshehu 250 gr kokainė nė stomak

Por per nje shtetase te huaj jemi shum "racist"

Arrestohet greko-gjermania nė Qafė-Botė me 4 pistoleta

hajde kokerr injoranti hajde... po pse flet kot kur nuk ia ke idene? ke qene ndonjehere ne kuba??? edhe ne puerto rico jane shumica te zinj?
    ata qe jane krejt te zinj ne kube, jane aq te rralle sa truri yt nuk e imagjinon.

nder 20 kubane qe mund te njoh une, 13 jane te bardhe.
    Mbase ngaqe ne Amerike vijne me shume portorikanet dhe kubanet e zinj dhe kujtojne robt se jane te gjithe ashtu.

Shoket kuban i paske sipas statistikave. Nga njef 20 kuban? Sikur punon ne fabrik purosh.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Mbase ngaqe ne Amerike vijne me shume portorikanet dhe kubanet e zinj dhe kujtojne robt se jane te gjithe ashtu.

Shoket kuban i paske sipas statistikave. Nga njef 20 kuban? Sikur punon ne fabrik purosh.
    hajt kubanet por portorikanet e zinj jane akoma me te rralle...
    une te them te drejten nuk kam njohur asnje me ngjyre... nejse.

ne fakt kam me shume shoqe se shoke nga kuba...
    nese njoh aq nga kuba, nga santo domingo njoh dyfish (atje po qe ka me shume njerez me ngjyre).

me pelqejne karaibet... kam studiuar historine e tyre dhe kam qene atje...
    Vasudhaiva Kutumbakam

hajt kubanet por portorikanet e zinj jane akoma me te rralle...
    une te them te drejten nuk kam njohur asnje me ngjyre... nejse.

ne fakt kam me shume shoqe se shoke nga kuba...
    nese njoh aq nga kuba, nga santo domingo njoh dyfish (atje po qe ka me shume njerez me ngjyre).

me pelqejne karaibet... kam studiuar historine e tyre dhe kam qene atje...
    Kurse ne NY jane te rralle portorikanet e bardhe, prandaj them

Tja vlente hajd mo, nejse gjynof per gocen e huj u preft ne paqe e ishalla e kapin kte koqen.

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ma ha mendja ka ikur koha kur nje krim i nje shqiptari peshonte ne kurrizin e gjithe komunitetit.
    Mbase andej nga jeton ti nuk e ke ndjere ne palce racizmin qe kemi ndjere edhe ndjejme perdite ne te tjeret....kur behet dicka e tille nga shqiptaret
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Per temen, ngjarje te tilla jam dakort me malsorin, nuk kane pse njollosin gjithe shqiptaret. Ndodhin ne cdo vend dhe mbeten veprime personale te atij qe i ben. Ma ha mendja ka ikur koha kur nje krim i nje shqiptari peshonte ne kurrizin e gjithe komunitetit.
    keshtu mendon ti...

te jap nje shembull aktual.
    ne itali ne bergamo ka humbur nje vajze 13 vjecare. policia arrestoi nje maroken te cilin e akuzuan edhe per vrasjen e vajzes. flitej edhe per perdhunim madje.
    sapo u be publike kjo gje, njerezit e ketij vendi dolen neper rruge duke uluritur: jashte nga bergamo marokenet dhe shqiptaret...
    nga nje akuze ndaj nje marokeni, futen ne valle edhe shqiptaret...
    imagjino kur kemi te bejme me nje shqiptar i cile eshte vrases.

fatmiresisht kete personin e liruan, sepse nuk kishte pasur fare lidhje me kete qeshtje...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Mbase andej nga jeton ti nuk e ke ndjere ne palce racizmin qe kemi ndjere edhe ndjejme perdite ne te tjeret....kur behet dicka e tille nga shqiptaret
    Hajde ne Canada atehere qe te biesh rehat.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    hajde kokerr injoranti hajde... po pse flet kot kur nuk ia ke idene? ke qene ndonjehere ne kuba??? edhe ne puerto rico jane shumica te zinj?
    ata qe jane krejt te zinj ne kube, jane aq te rralle sa truri yt nuk e imagjinon.

nder 20 kubane qe mund te njoh une, 13 jane te bardhe.
    varet ke quan ti te bardh. ne fakt un nuk permenda fjalen te bardhe dhe te zinj por permenda fjalen jevg. kubanet apo porto rikianet jane te gjithe bastarde. pra latino te shartuar me zezake. patjeter qe ne kube gjen edhe familje fisnike te ardhura nga spanja ashtu si fidel kastro por ne flasim ne pergjithesi.
    ndersa ai qe e ka vrare nuk mund te jete shqiptar, sepse shqiptari kurre nuk te fut 9 pluba, ai vet nje plumb te fut.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •