p/s njof shum kubanez qe jan te bardh
p/s njof shum kubanez qe jan te bardh
Partizoni
dhe une ato qe kam njohur ose me kane thene qe jane kubazene kane qene te bardhe si puna jone. Ketu po lexoj qe paska dhe te zinj. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Edhe pastaj? Qe kur vrasje ordinere si puna e kesaj lidhen me kombesine e nje personi? Kafshe te tilla ka kudo. Mos valle ne shqiptaret jemi aq te larte sa nuk vrasim e presim? Thjesht shikoni burgjet e vendeve perreth Shqiperise per te kuptuar se cfare jane ne gjendje te bejne shqiptaret, megjithate ne fund te fundit secili nga ne perfaqeson veten dhe jep llogari per aktet e veta.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 08-12-2010 mė 23:52 Arsyeja: Jashte teme dhe statistika te gabuara te portorikaneve.
hahaha!!! statistika si keto ketu???
http://factfinder.census.gov/servlet...DEC_2000_SF1_U
puerto rico eshte "shteti" i antileve te medha me perqindjen me te vogel te te zinjve...
ka me pak te zinj se ne kuba, santo domingo, haiti dhe ne xhamaika.
nje ish e dashur e imia ka qene nga puerto rico dhe ka qene me e bardhe se une. i kam pare edhe shoqet e saja.
ne te gjithe portorikanet qe kam njohur, asnje nuk ka qene me ngjyre...
Vasudhaiva Kutumbakam
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Mire ja paska ber, don te ndryshoj mendimin e burrit.
Ska me shqiptar kili mili.
Don't play kili mili.![]()
po normal o burre. dihet ajo gje.
po c'te besh qe ka ca zheni qe bejne si studiues te forte pa ia pasur idene fare...
te keshillojne te studiosh historine dhe te flasin me kompetence per statistika qe
ekzistojne vetem ne koken e tyre...
kur e shohin se si eshte e verteta, korigjojne postimin![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
Le te vrasin , Cti besh han ca vite burg dhe ndoshta mbushet mend
MENDONI PER VETEN PARA SE TA VRISNI DIKE
Krijoni Kontakt