Qenke vertete i lodhshem! Dhe une me budalla akoma qe vazhdoj e harxhoj kohe per nje Rampallist gjysem skizofren!
Nqs t'i ben hapa mbrapa ne arsim, ekonomi, shendetesi, ne sistemin e drejtesise dhe vazhdon e zhytesh ne llumin e korrupsionit, kandari dihet nga do anoje! Shifrat dhe faktet nuk i shpika une, pavaresisht se do doja me gjithe zemer qe shqiperia te ishte sot Zvicra e Ballkanit, por organe perendimore kompetente qe kane kuotuar te gjitha qeverite shqiptare ne keto 24 vjet!
Dhe para se ta mbyll kame nje lutje per ty:
Please ate pjesen e votave, mos e merr si reference per qeverine e Rampalles!
Hap sitin zyrtar te KQZ-se dhe do shohesh qe eshte e vetmja parti mbas pluralizmit, qe mbas 8 viteve opozite pati nje rritje me vetem 0,04%! Nga 66 mandate ne 2009-en, zbriti ne 65 sot! Po te mos ishte per shtangist poliglotist Meten, ate qe dikur Zymbyl Velia-leshi e quante kambist te ndyre, ate qe Balla e akuzonte perdite per afera korruptive nga selia e PS-se, ate qe edhe Rampalla jot e quante hajdutin qe na i ishte ngjitur Berishes si Meta poshte kepuces, Rampalla do ishte akoma sot e kesaj dite ne opozite! Dhe po flasim per deklarata te bera 3-4 vite me pare, jo perpara 30-40 vjetesh...
Mos germo taren tani dhe mos gjuaj serisht ne drejtime te ndryshme si kundra pergjigje, por hajde na sill fakte nderkombetaresh apo referoju statistikave tona dhe artikujve shqiptar, sigurisht jo atyre qe publikon Mero dhe Zeri Popullit! Nqs mund te me gjesh qofte edhe nje te vetem, te dielen do iki dhe une si shume lope, krriēa edhe derra, skizofren, mafioz, 99-sha, les-bike dhe penderast, te votoj per Rampallen...
Game Over nga ana ime!
PS: Skandalet qe ndodhin para syve te Rames, nuk do ia faturoj as Tsiprasit, as Gruevskit dhe as shokut me te ri te Rames serbit Vucic!!!
Krijoni Kontakt