Close

Rezultati i Sondazhit: Kush Mendoni se ka qen politikani me strateg e me i afte ne historine Shqiptare?! Pos

Votues
155. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Enver Hoxha

45 29.03%
  • Sali Berisha

24 15.48%
  • Fatos Nano

11 7.10%
  • Edi Rama

4 2.58%
  • Ibrahim Rogova

43 27.74%
  • Ashim Thaci

20 12.90%
  • Gjergj Kastrioti

8 5.16%
Faqja 20 prej 22 FillimFillim ... 101819202122 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 219
    Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anėtarėsuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Pėr: Kush ka qene politikani me strateg e me i afte ne historine Shqiptare?!

Qenke vertete i lodhshem! Dhe une me budalla akoma qe vazhdoj e harxhoj kohe per nje Rampallist gjysem skizofren!

Nqs t'i ben hapa mbrapa ne arsim, ekonomi, shendetesi, ne sistemin e drejtesise dhe vazhdon e zhytesh ne llumin e korrupsionit, kandari dihet nga do anoje! Shifrat dhe faktet nuk i shpika une, pavaresisht se do doja me gjithe zemer qe shqiperia te ishte sot Zvicra e Ballkanit, por organe perendimore kompetente qe kane kuotuar te gjitha qeverite shqiptare ne keto 24 vjet!

Dhe para se ta mbyll kame nje lutje per ty:

Please ate pjesen e votave, mos e merr si reference per qeverine e Rampalles!
    Hap sitin zyrtar te KQZ-se dhe do shohesh qe eshte e vetmja parti mbas pluralizmit, qe mbas 8 viteve opozite pati nje rritje me vetem 0,04%! Nga 66 mandate ne 2009-en, zbriti ne 65 sot! Po te mos ishte per shtangist poliglotist Meten, ate qe dikur Zymbyl Velia-leshi e quante kambist te ndyre, ate qe Balla e akuzonte perdite per afera korruptive nga selia e PS-se, ate qe edhe Rampalla jot e quante hajdutin qe na i ishte ngjitur Berishes si Meta poshte kepuces, Rampalla do ishte akoma sot e kesaj dite ne opozite! Dhe po flasim per deklarata te bera 3-4 vite me pare, jo perpara 30-40 vjetesh...

Mos germo taren tani dhe mos gjuaj serisht ne drejtime te ndryshme si kundra pergjigje, por hajde na sill fakte nderkombetaresh apo referoju statistikave tona dhe artikujve shqiptar, sigurisht jo atyre qe publikon Mero dhe Zeri Popullit! Nqs mund te me gjesh qofte edhe nje te vetem, te dielen do iki dhe une si shume lope, krriēa edhe derra, skizofren, mafioz, 99-sha, les-bike dhe penderast, te votoj per Rampallen...

Game Over nga ana ime!

PS: Skandalet qe ndodhin para syve te Rames, nuk do ia faturoj as Tsiprasit, as Gruevskit dhe as shokut me te ri te Rames serbit Vucic!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Duke_Of_Arberia : 19-06-2015 mė 20:55
    Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!

Anėtarėsuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

E vetmja merite e Rampalles, po ia njoh une nji: eshte zbatimi i pjesshem i ligjit kundra tymosjes se duhanit ne ambjentet publike! Meqenese ky ishte problemi i vetem qe na shqetesonte dhe te gjitha hallet e tjera i kishim zgjidhur...

Dhe une nuk do rri te te mbush mendjen ty. Ti vashdon e shkruan gjithmone ato qe deshiron dhe te intereson. Ti kapesh me argumentat, po sikur, jo ashtu, po te ishte keshtu e mthe te thash.

Une shof rezultatin ne fund. Lloqe dhe teori boshe ehuhaaaa ka sa te duash dhe smbarojne ndonjehere.

Nejse, ti ke bindjet e tua dhe ta them sinqerisht se me vjen keq nese te eshte prekur interesi nga kjo qeveri, ta them vertete sinqerisht.

Por nese flet kshu e thene popullorce, si tifoz, te jesh i sigurt qe bindja jote le shume per te deshiruar.

Po ta them dhe une per te fundit here, nuk i bej heronj kto qe jane ne qeveri. Kane pafundesishte gabime, por duhet te tregohemi te drejte se jane shume here me mire se qeveria paraardhese.

Te presim te dielen tani dhe vota e popullit do flasi me qarte se ne te dy dhe se cdo kush tjeter.

Me te mira dhe shendetin.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Gjergj Kastrioti nuk ishte politikan,eshte futur gabim ne listen e sondazhit.
    Politikani me i mire i te gjitha koherave per Shqiperine mbetet Ramiz Alia,pike.
    Te tjeret jane wanna be.....
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Gjergj Kastrioti ka qene kryepolitikan. Nga me te suksesshmit dhe me te aftet qe ka prodhuar ajo toke. Lexo Kryqtari i Fundit te Virgjil Kules. Ta ka dhene me dokumenta masive se cfare politikani ka qene.

Politikan por edhe strateg...
    Politikane ka patur, por strateger JO!

Po Fan Noli?!?????!!!!???!
    Jo vetem strateg por edhe shume e shume te tjera...,
    por perballe shallvareve dhe verdhushkave te Portes,
    nuk e mbajti, sot e paguajme shtrenjt kete .............
    Pershendetje
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Gjergj Kastrioti ka qene kryepolitikan. Nga me te suksesshmit dhe me te aftet qe ka prodhuar ajo toke. Lexo Kryqtari i Fundit te Virgjil Kules. Ta ka dhene me dokumenta masive se cfare politikani ka qene.
    Ne kohen e Skenderbeut Shqiperia ishte ne feudalizem dhe territori ishte i ndare ne principata.
    Shteti nuk ekzistonte sepse nuk ekzistonin as shkollat as zyra as administrata,as institucione,as banka,as ekonomi, as industri,
    ,shqiptaret ishin analfabete,primitive jetonin me kafshet ne kasolle.
    Shqiperia e atehershme ishte territor i njohur si Arberi dhe e ndare por shtet nuk mund te quhej sepse shtet nuk kishte.
    Politika nuk ekzistonte,sepse nuk ekzistonin as parti as legjislacion as parlament....
    Skenderbeu ishte patriot dhe atdhetar dhe u be hero nga lufta dhe trimeria e tij,kaq,kurse politikan ka qene ne enderrat me sy hap te Virgjil Kules.
    Ai mund te kete shkembyer letra me korier me turkun dhe venedikun por kjo nuk e ben ate politikan,,,,,politikan
    pa parti,pa zyre lol.
    Te lista duhet te ishte futur
    Ramiz Alia,
    Fan Noli
    dhe
    Ismail Qemali
    te tre keta kane qene politikane
    dhe te ditur.
    Nga te gjithe politikanet ne historine e Shqiperise,Ramiz Alia ka qene politikani me i mire
    historikisht,ka qene kulmi i arritjes se nje politikani,shume i ekuilibruar shume i sakte
    i pregatitur dhe orator ne te folur.Me i mire se Enver Hoxha,,,ne fakt Ramizi mbahej si keshilltar i afert i
    Enverit dhe Nexhmijes.Ishte jashtezakonisht korrekt ne te shprehur dhe ne te shkruar artikuj politike.
    Ramizi nuk pati asnje grindje asnje gricje me Enverin,Enveri u gric dhe u grind
    me pothuaj te gjithe antaret ne byrone politike,pati probleme dhe konflikte
    ca i shpalli armiq ,kurse me Ramizin s'pati asnjehere probleme vetem ndihme.
    Ashtu sic fliste dhe shkruante Ramizi nuk gjen asnje shqiptar qe ti afrohet nivelit dhe
    kapaciteteve te tij si politikan.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 20-06-2015 mė 20:21
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Ben, se kam zakon te diskutoj pa lexuar me pare. Te bera nje sugjerim, lexo ate liber dhe do ndryshosh mendje.

Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Dhe une nuk do rri te te mbush mendjen ty. Ti vashdon e shkruan gjithmone ato qe deshiron dhe te intereson. Ti kapesh me argumentat, po sikur, jo ashtu, po te ishte keshtu e mthe te thash.

Une shof rezultatin ne fund. Lloqe dhe teori boshe ehuhaaaa ka sa te duash dhe smbarojne ndonjehere.

Nejse, ti ke bindjet e tua dhe ta them sinqerisht se me vjen keq nese te eshte prekur interesi nga kjo qeveri, ta them vertete sinqerisht.

Por nese flet kshu e thene popullorce, si tifoz, te jesh i sigurt qe bindja jote le shume per te deshiruar.

Po ta them dhe une per te fundit here, nuk i bej heronj kto qe jane ne qeveri. Kane pafundesishte gabime, por duhet te tregohemi te drejte se jane shume here me mire se qeveria paraardhese.

Te presim te dielen tani dhe vota e popullit do flasi me qarte se ne te dy dhe se cdo kush tjeter.

Me te mira dhe shendetin.
    Populli foli bukur paster pa gabime. Bla bla blate neper forume bejne dhe lehin te gjithe.

Te fala Duke bashk me shoke.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

Anėtarėsuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Ketij parafolsit qe lexon gjithe dites postimet e mia ketu te forumi, t'ja sqaroj ndonjeri se s'kerkoj njeri replike me ate!

Me eshte ngjitur si Meta-Berishes poshte kepuces dikur, ne gadishmeri te plote per te kundershtuar faktet e mia te patjetersueshme!

Dhe s'ka perse ma permend emrin tim larte e poshte, mos te me bej kaq shume reklame. Eshte e panevojshme...

S'kam nevoje as per Liket e tij dhe as per replika personale me mua
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Duke_Of_Arberia : 24-06-2015 mė 10:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •