Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263

Dua pergjigjje ???

toni77_toni
    Jo vetem ne kete forum, por kudo qe te jam, eshte nė frymen time, ne jeten time dhe edhe ne kulturen time qe aty ku une shoh keq, fyrje dhe ofendime deri edhe kercnime, unė jap verejtje dhe sugjerime qe mos te perseriten ofendimet dhe kercnimet dhe te respektohet rregulli. Prandaj, kėtė edhe e kam bėrė dhe kam Paralajmruar dhe kerkuar nga ti qe tė respektohet rregullorja e forumit:
    Darius
    Jo rrushi, nje moderator ka akses ne nje nenforum te caktuar dhe jo ne cdo nenforum. Ate lloj aksesi e kane smod dhe adminet. Meqe asnje nga moderatoret qe jane pergjegjes per fshirje te shkrimit tend nuk po pergjigjen ketu, te lutem me jep lidhjen ku ndodhet tema se e kontrolloj une.

E gjitha ē'ka kerkoj une eshte se si eshte e mundur qe toni te me jep verjtje per postimin qe e kam ber te toleranca fetare ??

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Lidhur me kete pytje tė kam dhėnė pergjigje njėher, edhe Albo te eshte pergjigjur pastaj edhe e ka mbyllur kete temė. Ti tash prap hap temė me te njejten pytje.

Kliko ketu mė poshtė dhe e ke pergjigjen, per ndryshe mos shko duke hapur tema pa lidhje dhe mos ofendo-kercno anėtarėt tjerė, respektoje rregulloren e forumit sepse, nėse jo, atėher normal se do te marresh verejtje dhe do te mirren masa ndaj teje. OK.

Kliko:
    http://www.forumishqiptar.com/showth...77#post2898377
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga ;2900241
    Poooo qe meniher: Ta rrofte Allahu atsendin.
    Ama mu parit.

Mire tha Eurostari, sikur ke filluar gjesh simpati per shilimet chinoiane.

Matrix , Toni77_toni , Albo , Darius , edhe sa kohe do te lexojme keshtu shkrime , pse sjeni principiel sikur qe jeni kur jepni verejtje ose perjashtoni : sheki51 , ilirianin , gimche...

Nese ky perdor parimin: kush me quan INJORANT , do ta shaj Allahun me fjal te pista, ateher a kan drejt 30.000 antar te forumit shqiptar tja shajn familjen ketij qe ofendon ato.

Pse duhet te ofendohem un , nga konfliktet personale te personave te tret ?

Postuar mė parė nga >_Ilirian_>
    E ke mesuar ti kete punen e rrojes, s'din cfar thua tjeter pos : ja rruaj atij, e ja rruaj ktij !
    chino
    Po si te mos e kem mesuar kur eshte aq e thjeshte. Kush ofendon per Allahun, vij pastaj une e ia bej Allahun WC te shoqerise. Nuk ka mundur te demtoje Kurani logjiken e askujt aq shume qe te mos kuptoje nje gje kaq te thjeshte. Deshmo se po.
    Postuar mė parė nga >_Ilirian_>
    ofendosh sic ben ti, eshte gjeja me e leht qe mund ta ben me budallai prej budallave.
    Shiqo, ti je i mir te debatosh me ca ēuna te klasės se par, ata ta kuptojn ty boten dhe besom qe 1 me 1, ta ladrojn mamen e motren n'tana anet. Po un se kam niet te ta kthej me fjal te ndyta, se s'jam ketu per mi rrujt bolet e te tjereve sic ben ti.
    chino
    Tana sulmet, tana ofendimet i duroj. Nuk ka kopil arab qe me largon nga plani. Kur shan dikush per Allahun, une Allahut ia bej nje WC ne goje. Etiketomeni si e sa te doni, une keshtu do mbes.
    Se paku fshijini keto shkrime !
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar mė parė nga muslim_ks Lexo Postimin
    E gjitha ē'ka kerkoj une eshte se si eshte e mundur qe toni te me jep verjtje per postimin qe e kam ber te toleranca fetare ??
    Ēdo moderator mund tė japė paralajmėrime kudo, ndėrsa nuk mund tė moderojė postimet jashtė nėnforumit ku ėshtė caktuar. Ti ngatėrron paralajmėrimet me aksesin. Teorikisht paralajmėrimet preferohen brėnda forumit ku moderohet, por kur vėrehen shkelje tė rėnda, dhėnia e tyre nga njė moderator qė i takon njė nėnforumi tė ngjashėm, nuk pėrbėn ndonjė anomali.

Mėso tė shkruash konfront rregullave tė forumit. Do shmangte paralajmėrime tė mėtejshme.
    relata refero

Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Matrix , Toni77_toni , Albo , Darius , edhe sa kohe do lexojme keshtu shkrime , pse sjeni principiel sikur qe jeni kur jepni verejtje ose perjashtoni : sheki51 , ilirianin , gimche...

Nese ky perdor parimin: kush me quan INJORANT , do ta shaj Allahun me fjal te pista, ateher a kan drejt 30.000 antar te forumit shqiptar tja shajn familjen ketij qe ofendon ato.

Pse duhet te ofendohem un , nga konfliktet personale te personave te tret ?

Se paku fshijini keto shkrime !
    Renea mos u nxitoni dhe akuzoni menjehere. Eshte pothuajse e pamundur te kontrollohet cdo shkrim ne forum. Ke permendur 2 moderatore plus mua dhe Albon po ne nuk jemi robota qe te dime cdo gje qe shkruhet. Raporto shkrimet qe mendon se jane ofenduese dhe ato kontrollohen nga stafi. Sa per ata qe perjashtohen, e kam shkruar shume here qe nuk ju takon ju as te gjykoni e as te kerkoni llogari. Ju eshte ngulitur ne koke qe perjashtohen vetem antaret myslimane dhe mendoni se perjashtimi eshte i lidhur sidomos me kete faktor, pra besimit te cilit i perkasin. Po jeni shume gabim. Rralle perjashtohen antare per mungese tolerance fetare. Shumica permbushin kushtet me fjalorin qe shkruajne, menyren e pasakte me te cilen i drejtohen antareve te tjere e sidomos stafit te forumit. Pra shkeljet jane te shumta. Ti si renea shikon vetem nje teme ose disa postime, ndersa ne shohim shume te tilla, plus raportimet qe vijne neper mesazhe ku evidentohen shkelje te gjithefarelloji. Po ashtu per here te fundit po perseris te drejten e nje moderatori per te dhene verejtje. Ai e ka ate te drejte eksluzivisht ne forumin ku moderon por kjo sdo te thote se kjo e drejte i kufizohet neper nenforumet e tjera kur shikon qe ka shkelje te rregullave. Tani besoj se u sqarove perfundimisht.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ne fakt ju keni probleme serioze me moderimin, tjeter gje qe mbyllen syte para rasteve te caktuara. Mund te them lirisht se keni nje grup te caktuar te moderatorve, te cilet nuk i keni as menderisht ne rregull! Liria e fjales ketu eshte me thjesht nje retorike e bukur, sepse ketu fjalen kryesore e kane marr rregullat e mesjetes. Neqoftese ky eshte kryekeput nje forum fetar, atehere duhet ta nderroni emrin, e jo me nje maske fallso te mundoheni t'iu imponoheni tjereve per dicka qe realisht nuk jeni.

Pikerisht ata qe leshojne klithmat cmendurake mesjetare per fyerjen e "religjionit" te tyre jane prijesit e fyerjeve te besimeve tjera dhe bindjeve te te tjereve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 24-10-2010 mė 06:50

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Nuk duhet te ju fshihen mesazhet diskutuesve qe folin fjale te kqinja per zotin, pse na shqiptaret e fes myslimane, e marrume shume tragjike pse dikushe[ateist] e shane allahun, ai nuk eshte veq i joni, eshte i gjithe botes, gjithe njerzimit, nese ekziston dikund!!!! pse ne te fes myslimane prekmi shume keq, kishe po e mbrojm allahun, se na e kemi me te afert, dha ai na ka neve me te aferm, se te tjeret!!! ah bualla qe jemi na!!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •