Close
Faqja 44 prej 117 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 1167
    i/e regjistruar Maska e Medi1
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    sqarim plotsues

Po mendoj se win dhe ofisi jan ne regull se ket problem e kam ne shtepi dhe ne pun...

Me tastin e djathte te mausit e heq ate shenjen tek AUTO dhe pastaj i vendos me dore te lire .( dhe ashtu dua ti gjej - behet fjal mbi 30 dokumente e ma shum foldera)
    Po prap kam probleme ( ja e ke kuptu dhe me sakt me duhet kjo ndihme - e kam win XP dhe ofis 2003) nu i kuptoj mir anglisht kam nevoj per ndihme ne ket procedur si me posht .
    duken keto meny nalt:
    -File
    -Edit
    -View
    -Favorites
    -Tols
    -Help

Me respekt ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Medi1 : 12-01-2007 mė 05:59

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    54
    Po pasi e heq shenjen nga AUTO, atehere mundesh psh me be ne baze te NAME.

Mirepo nese e do me dore vetem e heq nga AUTO dhe nuk vijne prape, keshtu eshte ne windows te une sapo e provova, nese e heqi AUTO i ndreqi me dore nuk me kthehen prape.

Pra jane disa opcione ne TOOLS, pastaj del nje meny zgjedh FOLDER OPTIONES, hapet nje faqe e vogel, aty ke pastaj meny lart GENERAL, VIEW, FILE TYPES, OFFLINE FILES, dhe ti zgjedh VIEW, dhe shikon aty duhet te kuptosh anglisht sepse ka shum opcione.

Po te them se sigurisht ke te ndryshuar dicka nga keto opcionet me lart sepse normalisht te une po bejne thjesht vetem e heq AUTO

po megjithate po te propozoj me se lehti zgjedhe ne baze te NAME dhe renditen A1, A2 etj , nese as kjo nuk te funksionon atehere karakteristikat e windowsit dicka te kane ndryshuar dhe nuk behet fjale per zgjidhje normale

Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    pershendetje Arti...

Krejt ne regull behet deri ku thue ty, e heq AUTO i vendos me dore te lire - rine ku i vendoj qoft dokumente ose foldera ---- por problemi qendron aty se pas nji kohe p.sh nji dit etj. ateher i gjej te ngatruar si qe thua i ke vene ty shenjen AUTO

e pastaj i regulloj me dor te lir vet e kjo po me nevrikos pa mase-per ket lypi naj zgjidhje

ju falemenderit per mundin Arti dhe me respekt

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Medi,

Problemi qė ke ti ėshtė ashtu sipas dėshirės sė Microsoft-it. Windows ėshtė konfiguruar qė tė ruajė renditjen e skedarėve pėr 400 dosje. Nėse ti ndryshon renditjen e dosjes 401, atėherė dosja 1 do e humbasė renditjen. Pra, vetėm 400 dosjet e fundit qė ke ndryshuar e ruajnė renditjen. Numri 400 ėshtė njė numėr i zgjedhur nga Microsoft-i si mė i pėrshtatshėm pėr shumicėn e pėrdoruesve.

Por, ashtu si ty, shumė pėrdorues janė ankuar pėr kėtė problem dhe Microsofti e ka zgjidhur problemin duke e rritur numrin nga 400 nė 5.000 (5 mijė). Pėrgjigjen e Microsoftit mund ta lexosh kėtu. Ndryshimi nga 400 nė 5.000 ėshtė bėrė me paketėn Service Pack 2 (SP2) tė Windows XP. Ti mbase nuk e ke instaluar kėtė paketė, prandaj dhe vazhdon tė kesh problemin. Ėshtė mirė ta instalosh sepse ka dhe pėrmirėsime tė tjera pėr kompjuterin, kryesisht rreth sigurisė.

Nėse nuk do tė instalosh SP2, duhet tė ndryshosh vetė numrin tek regjistri. Udhėzimet i ke tek faqja e Microsoft-it, por unė kam bashkėngjitur edhe njė skedar qė e bėn automatikisht ndryshimin, pa qenė nevoja tė hysh nė regjistėr.
    Shkarko skedarin ruaj_renditjen.zip, shpaketoje, kliko dy herė skedarin ruaj_renditje.reg dhe shtyp Po/Yes nė mesazhin qė do dalė. Tani numri i dosjeve do jetė kthyer nga 400 nė 5000. Ky ndryshim do zgjidhė problemin (ose tė paktėn do zgjasė kohėn e ruajtjes sė renditjeve) por mund tė ngadalėsojė pak hapjen e dosjeve.

Nėse je duke pėrdorur Windows XP Pro anglisht, do tė sugjeroja ta ktheje atė nė gjuhėn shqipe. Lexo kėtu mė shumė.
    Edi

Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    Falemnderit shume ti shok ... por as nji intervenim nuk mundet se jam ne pun e kompetencat i ka krejt administratori . , kjo kerkes e imja nuk ju duket asgje dhe kan probleme ma te mdhaja me mirmbatjen e softverave te administrates etj. etj.

por nga ana juej gjithsesi respekt.

i/e regjistruar Maska e arianit_real
    Anėtarėsuar
    07-08-2006
    Postime
    134

Si tė hap skedarėt .vir

a ka kesi lloj programi qe mund ta qel nje file .vir .Nese di ndokush le ta poston apo te tregon se me qfare programi mund ti qel kretj FILE.vir

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    "Me??? I always tell the truth, even when I lie..."

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901

program(zip,rar) per arkivimin e fotove

Kisha nje pyetje per te gjithe : Cfare programi do te me keshillonit per te arkivuar(zippuar) fotografi? Winrar apo Winzip bejne nje zvogelim fare te vogel te peshes se dokumentit saqe here here nuk ja vlen fare ti perdoresh per kete qellim.Cili eshte programi me i mire arkivues ne pergjithesi dhe cili ne vecanti per fotografite?
    Faleminderit.
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Fillimisht kur thua fotografi besoj se e ke fjalen per jpg te cilat mund ti kesh bere vete apo jo? Keto imazhe jane vete te komprimuara dmth vete formati jpg (ose gif) eshte nje format komprimimi me humbje i cilesise se nje imazhi prandaj shumica e prog si winzip apo winrar nuk kane cfare te bejne. Sidoqofte mund te lexosh vete per hollesi te metejshme.
    Personalisht kur ka qene fjala per multimedia kam preferuar UHARC nje program falas po qe nuk eshte zhvillaur me qe ne 2005. E gjen ketu
    http://www.klaimsoft.com/winuha/

Nqs ke nje PC te fuqishem (SATA HD etj) mund te provosh KGB Archiever edhe ky falas
    http://www.softpedia.com/get/Compres...Archiver.shtml
    Me kete nqs e ke parasysh jane perhapur ne rrjet programe si OFFICE 2007 ne vetem 1.4 MB. Gjithmone nqs ke nje PC qe ia vlen, perndryshe te komprimosh me maksimumin e fuqise se ketij te fundit mund te kerkoje edhe 1 vit ...

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    faleminderit,po provoj kgb pasi pc ma lejon fatmiresisht por edhe une nuk dua te bej zvogelime te ekzagjeruara..thjesht pak me te mira se winrar
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Faqja 44 prej 117 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •