Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871

Paralajmerimi!

Pershendetje,

A ka mundesi dikush te ma sqaroje me mire pse ky paralajmerim nga toni77_77 ne nje forum qe as nuk moderohet nga ai, me akuze qesharake se ka mungese serioziteti ne diskutime, se nuk shkruaj une aq shume ne kete forum, sa ta kem katandisur aq keq.

Flm

[A=toni77_toni]I/e dashur Rina_87,

Sapo morėt njė paralajmėrim tek Forumi Shqiptar.

Arsyeja:
    -------
    Mungesė serioziteti nė diskutime

Disaher kemi vėrejtur qe ju po shkruani jasht teme, prandaj mos shkruaj jasht temave dhe mos komentoni pa lidhje. Luteni qe ta respektoni rregulloren e forumit.
    -------

Paralajmėrimet shėrbejnė si njė mėnyrė qė ju tė kuptoni e respektoni rregullat e pjesmarrjes nė forum.

Gjithė tė mirat,
    Forumi Shqiptar
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 01-10-2010 mė 14:29

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Mua nuk me mjafton vetem arsyeja e nje paralajmerimi nese nuk e shohe komentin e postuar ne forum i cili ka shkaktuar paralajmerimin!
    Do ishte mire ta shihnim se cila eshte arsyeja qe nje moderator ka konstatuar per te dhene paralajmerim.
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Tani meqe e hapa kete teme, dua te theksoj se mentaliteti i krijuar se fundmi sipas observimit tim ne kete forum eshte asisoj thua se nuk jemi ne shekullin e XXI, por po jetojme ne koherat e mesjetes ku feja e ka rolin kryesor ne jeten e njeriut dhe shtetit, apo eshte krijuar nje mentalitet si ne Lindjen e Mesme, ku nese shkruan kunder krishterimit duhet te digjesh ne turren e druve, nese shkruan kunder islamit duhet te vritesh me gure.

Une thjesht e kam vene re se me nuk ke mundesi as te shprehesh, se thjesht te vershojne fetaret me fyerje dhe arrogance, mos te flasim mandej per etiketimet e ndryshme si jo-shqiptare nga te dy grupet. Nese misioni i ketij forumi eshte t'i fetarizoje njerezit ne nje kohe kur feja po braktiset me te madhe nga bota e civilizuar, atehere une qenkam ne vend te gabuar.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Pajtohem plotesisht me ate qe shkruan Rina. Edhe pse poston shume rralle, i kam lexu me vemendje shume nga ato postime dhe deri me tani nuk e kam verejtur asnje postim te vetem qe e ka ofendu dike.
    Ne shume raste duan te na detyrojne te gjithe anetarve te mendojme njejte dhe te pajtohemi me te gjitha ato qe na serviren. Nese mendojme ndryshe marrim paralajmerim.

Nje fjale thote ' nese te gjithe mendojme njejte, atehere i bie se askush nuk mendo asgje'

Pra harroni keto verejtje vend e pa vend dhe mos e cenoni shprehjen e lire. Kaq.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    ku shifen kto paralajmerimet? vin me mesazh? se mu me kan perjashtu po paralajmerime o nuk me kan dhan o nuk di un ku lexohen

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •