Kam postuar 2-3 shkrime nė kėtė temė, por mė janė fshirė, kuptohet me arsyetimin se nuk kemi pergjigje pėr ato qė thua.
Po vazhdoj tė bėj edhe kėtė postim, jo pėr faktin se dua tė ju bėj rivalitet X moderatorit i cili tash e sa kohė ėshtė i zhytur nė urrejtjen qė i ka ndjell feja e tij, ndaj tė feve tjera, por po e bėj postimin sa pėr tė treguar krenarinė ime rreth Islamit, ngushėllime tė gjithė atyre qė nuk kishin pergjigje pėr postimet e mia dhe i fshinė ato.
Kjo nuk ishte pėr ty i nderuar toni, por ishte pėr ata qė fshihen pas tolerancės fetare, ftojnė nė Islamin e moderuar, ndėrkaq vet janė mė ekstremistė se sa Millosheviēi, andaj tė ftoj qė tė mos e keqkuptosh atė qė thashė

Tė bartėmi tek libri i vetėm qė ti e pason dhe qė nuk ka libėr tjetėr udhėrrefyes nė kėtė jetė:
"Sillni armiqtė e mi ketu, tė cilėt nuk donin qe unė tė mbreteroja mbi ta dhe vritni pėrpara meje" (Luka 19:27)
"Bėni masakren e fėmijėve pėr shkak tė paudhėsisė sė etėrve tė tyre" (Isaiah 14:21)
"Dhe tė tjerve u tha, nė menyrė qė unė ta dėgjoja: "Kaloni nėpėr qytet pas tij goditni; syrit tuaj tė mos i vij keq dhe mos kini mėshirė aspak. Vritni deri nė shfarosje pleq, tė rinjė, virgjiresha, fėmijė dhe gra" (Ezekieli 9:5,6)
"Pastaj Zoti i foli akoma Moisiut duke i thėnė: "Marrua hakun bijve tė Izraelit kunder Medianitėve. Dhe luftuan kunder Medianit ashtu si e kishte urdhėruar Zoti Moisiun, dhe vranė tėrė meshkujt" (Numrat 31:1,7)
"Bijtė e Izraelit zunė robinja edhe tė gjitha gratė e Medianit dhe fėmijėt e tyre, rrėmbyen tėrė bagėtinė e tyre, tėrė kopetė e tyre dhe tėrė pasuritė e tyre, pastaj u vunė zjarrin tė gjitha qyteteve ku ata banonin dhe tė gjitha kalave tė tyre." (Numrat 31:9,10)
"Moisiu u tha atyre: "Keni lėnė gjallė tė gjitha gratė?" (Numrat 31:15)
"Prandaj vrisni ēdo mashkull nga fėmijėt dhe ēdo grua qė marrėdhenie seksuale me njė burrė" (Numrat 31:17)"
"por ruajini tė gjalla pėr vete tė gjitha gratė qe nuk kanė pasur marrėdhenie seksuale me burra" (Numrat 31:18)
Tek Numrat i gjithė Kapitulli 31 flet pėr kėtė ngjarje tė Moisiut dhe i ka 54 versete ja lexoje edhe vet
http://www.albkristian.com/bibla_shqip/b04c031.htm
MashaAll-llah, pas kėsaj tė gjithė do ta pranojnė Krishterimin
P.s E di se kjo i pengon Matrixit, e di se pas kėsaj mund tė pėrjashtohem, por prapė se prapė kjo gjė nuk e shuan krenarinė time pse jam musliman, e nuk jam pjesėtar i ketyre urdhėresave tė cilat rrjedhin kryekput nga kleri katolik dhe ortodoks, e qė nuk kanė as edhe 1% shenjtėri nė veten e tyre. Zoti nuk urdhėron masakrimi e fėmijėve, e as virgjereshat tė mbahen pėr vete, ja se sa tė shfrenuar jeni dhe se nė ēfarė shfrenimi na ftoni.
Krijoni Kontakt