Ata qe u munduan te luftojne Islamin ne te gjitha menyrat mund te jene edhe 500.000 vjet perpara por jane turpi i dynjase.
1. Homoseksualizmi
2. Vjedhja e fondeve te kishave ( se ku lexova dicka ne lidhje me disa fonde bamirese dhe mother terezen)
3. Rrenat dhe mashtrimet.
4. Prishja e familjeve( divorcet)
etj. etj..
Njeriu ose nje shoqeri matet me nivelin e moralit e jo me vite.
Ti mund te jesh shume vite perpara por varet se cka quan perpara e cka quan prapa.
explorer ja ku e ke vjedhjen e fondeve te kishave
Dhe kjo i duheshe vatikanit.Degjova dhe ne lajme per kte.Te shofim te verteten ne fund si do te jete.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Ju homoseksualeve tek palla u rin mendja...hehehehehe
Po ca lidhje ka kjo teme me islamin? Kete pune do vazhdoni te beni ju, te ndyni cdo teme me inatet tuaja fetare? Po skam per ta lejuar une sa te jem ne kete forum more djale. Po i le keto shkrime enkas qe te jete mire parasysh nga te gjithe. Po pashe me dalje te tilla nga tema dhe perzjerje te cdo teme me fe, ai antar qe ben kete shkelje do perjashtohet direkt.
Perdore me kete lloj fjalori dhe e sheh si fluturon nga forumi. Halabaket skane vend ketu.Ju homoseksualeve tek palla u rin mendja...hehehehehe
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Hahahah e islamizuan edhe ket tem, se them kot un qe jan robota te gjith te njejt![]()
Ta shohim si do ti vie fundi kesajjam kurioz ta di...
Dhe pse se levizni ket tem aty ku ka hapur admirali tek problematika nderkombetare ( Banka e Vatikanit hetohet per pastrim parash. Sekuestrohen 23 milione euro.) , nuk ka lidhje kjo me ne.
Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 24-09-2010 më 16:29
Krijoni Kontakt