Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    leht eshte te pastrohet forumi heqni rubrikat e religjionit dhe politikes dhe pastrohet puna!!
    mizat fjithmon mblidhen tek ......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Po nenforumi i Shkences ka ra fare qe ka qene shume aktiv, cfare ndodhi?, Une sa tema shkencore lexoj ne forumet e huaja kurse ketu as nuk behet llaf te postohen ndonje teme shume aktuale e lere te diskutohet.
    nuk dij sa e ke vrejt por ketu nenforumi i shkences eshte vendosur ne fund pas perallave religjioze!!

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Po nenforumi i Shkences ka ra fare qe ka qene shume aktiv, cfare ndodhi?, Une sa tema shkencore lexoj ne forumet e huaja kurse ketu as nuk behet llaf te postohen ndonje teme shume aktuale e lere te diskutohet.
    Nenforumi i Shkences nuk eshte as Tema e Shtypit te Dites dhe as Toleranca Fetare. Perqendrimi i antareve eshte me se shumti ne keto dy nenforume dhe kane per borxh te theren e te shahen nga mengjesi ne darke per fe e politike sesa te informohen per gjera te nje natyre tjeter. Ju u mesuat qe hapte Darius cdo dite nga nje teme te re, e mirembante, e furnizonte me materiale etj. Po ajo kohe nuk mund te kthehet mbrapsht pasi ne rradhe te pare une pash interesin dhe pjesmarrjen qe hiq nje grup te caktuar antaresh, temat mbusheshin me budallalliqe dhe komente komplet pa vend dhe ne rradhe te dyte mungonte deshira per te mesuar por kalohej si zakonisht ne sulme paradoksale ndaj hapesit te temes. Ne nje situate te tille une nuk e kam kohen e tepert qe te lodhem e mundohem dhe ne fund jo faleminderit qe nuk lexoj po dhe pjesmarrja kalon ne nje ofendim per natyren e vete nenforumit dhe ndaj meje qe e kam ate nenforum ne patronazh te vecante. Tjetra, nje nenforum ose dhe vete forumi ne pergjithesi, nuk perbehet nga nje, dy ose disa antare po perbehet nga nje numer i madh. Nese askush nuk kontribon por pret qe te hapi temen tjetri dhe ta lexoje rehat pa u lodhur, vjen nje pike dhe antari qe merr mundimin do lodhet e do heqi dore. Une kam bere sa kam mundur, kam hapur tema te vecanta, kam dhene informacionin per ta pertypur dhe vazhdimisht e kam freskuar me fakte te reja. Tani ju mbetet ju qe ta vazhdoni por gjithmone duke respektuar punen e bere dhe jo bastarduar temat me llafollogji qe fatkeqesisht po shihet rendom sot ne forum. Kete une nuk mund ta lejoj.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •