Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Pyetja per stafin

Pse nuk e keni perjashtuar anetarin me nick antonio1 per fyerje me fjalore vulgare ? Pse nuk zbatoni rregulloren ju si stafi forumit ?

Kam raportuar shkrime te pahijshme banale konkretisht me sharje te renda ne familje ndaj meje . Njekohesisht kam derguar mesazh privat moderatoreve Darius ,Shigjeta dhe Admin Albo. Nuk mund te lejoj qe nje sociopat me probleme mendore ne nje dit te bukur te me fyeje me fjalore me vulgare nga familja dhe ju si staf te mos veproni me nje mase ndeshkuese perjashtuese me rregulloren qe ju vete keni hartuar..Me keq akoma qe diikush nga juve ne staf keni fshire shkrimin e personit ne fjale duke mos i dhene asnje mase qe e meriton . Per kete jane anetaret deshmitare dhe nuk eshte aspak personale . Ktu ka njerez me probleme mendore u teket te shajne nga familja por une nuk do lejoj qe ju te talleni me dinjitetin e familjes time Nese ju mbroni nje anetar ne vecanti qe shan e ofendon sipas qejfit ne familje gaboni rende ..

Albo me ty e kam si nje njeri qe menaxhon forumin, pergjigju pyetjeve
    Te mos ju genjeje menja ju ta kaloni kete problem pa u ndjere , ju nuk talleni dot me familjen e tjetrit, ta keni te qarte..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 21-09-2010 mė 07:21
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Ti e di qe dikush nga ju mod e ka fshire shkrimin duke shpetuar anetarin nga ndeshkimi, pse me pyet ?
    Lidhjen e temes te kisha derguar me mesazh privat ore Darius, mos bej si i zgjuar te shpetoni nga gafa duke me nxjerre pa fakte ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 21-09-2010 mė 16:06
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Po ta dija nuk te pyesja. Marr me dhjetra e-mail ne dite nga forumi. Nganjehere dhe shpeton dicka pa e kontrolluar.

Nejse se e gjeta vete. Antaret qe ofendojne te tjeret me ate lloj fjalori nuk e kane vendin ne kete forum.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •