u se harrova me shkrujt si ndihem masi pash ate Video..si me e pa si pa e pa po ashtu ndihem...dmth as nji ndryshim...
E aprovoj
Me revolton
Sme intereson
u se harrova me shkrujt si ndihem masi pash ate Video..si me e pa si pa e pa po ashtu ndihem...dmth as nji ndryshim...
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Me Revolton dhe shume biles
Injoranca ska brire
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Sa here qe me del tek postimet e reja kjo vidio, revoltohem akoma dhe me shume .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Ata qe i kendojne bin ladenit ne kete video ,kane qene lufterare kunder ketyre pīsave serb ,ndersa keta qe i kritikojne ne kete forum kane qene neper kampet e shqiperise dhe maqedonise ,ndersa ne kete forum na behen patriote ne kurizin e tjereve.
Per mua sme plas as per bin ladenin e as per ameriken
Paskan qene luftetare kunder serbeve dhe kjo i justifikon per kete turp qe kane bere duke i kenduar Bin Ladenit e xhiahadit? Hajde llogjike qe paske hajde. Tamam mazllem...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Me revolton shume kjo video.....nuk di cte them por injoranca nuk ka kufi.....
Non mollare mai !!!!
une acarohem kur cdo njeri e quan veten shqiptar
edhe ne jeten reale
nuk e kam dit se ka shqiptare te zinj cdo gje e mesova ketu
ai ma siper thote keto kane lufte ndaj serbit
une po i them kan luftu kete temin pffffffffffff shihen ne za e me ca merren sa luftetar jane
JO SEKS PARA MARTESE
Nuk mė intereson asgjė nga talebancat qė e shesin bycen pėr lek.
na jemi shumic qė e dojm ameriken e spo na rruhet fort pėr ta(talebancat) jo.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
nuk me revolton fare
do thoni ju pse??? sepse keta qe kendojn edhe shqiptare te jen nuk prenzatoj mua ose ju nuk prenzaton nje shqiptar 100000 te tjer mos ja vini shum re
persa i perket amerikes mos ja qani shum hallin se shqiptari gjithmon en kra te saj do vej
ju thonie beri greku serbi rusi kinezi japonezi
kurse un mendoj 100% e ka bere shqiptar
mos thoni shqiptar i maqedonis ose i kosoves
shum thjesht mund ti hidhni nje sy ne shqiperi sa financohen nga grupe islame
p/s njof dike e kam pat shoke me para sot spun ka 4 femi po jet tamam se financon islami ose landeni po ai mjekren e ka me te madhe se vet bini
prandaj boll e lagu apo se lagu
ky qe kendon o shqiptar edhe shqiptar i mbarum
FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA EDHE KAQ
god bles albania and usa
Partizoni
Krijoni Kontakt