Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    Po me habit ti si "puro shkodran" qe je qe nuk e ditke se eshte pikerisht ai Mehdi Bushat qe pemende me lart.Te gjithe shkodranet e dine kete fakt dhe shume te tjere anembane Shqiperise.Emrat e ketyre njerezve duhet te gdhenden ne granit ne mes te Tiranes.
    Si kam pase me e njofte kure hala nuk kisha le?
    Un e kam dite qi ky ne ate kohe ka ba ligjin ne federate e me arbitra, e qi ka ardhe hakut sdomos Tiranes e Vllaznise, por jo se paska ba edhe ma keq. Ekziston edhe nji shprehje ne Shkoder per Medin por kam kujtu se ka lidhje vetem me futbollin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-02-2015
    Postime
    1

Për: Lista prej 323 emrash e persekutorëve komunistë

Ne listen e lartpermendur te persekutoreve komuniste,ndermjet te tjereve eshte emri Aleksander Shundi.Me qe rastis te kem njohur dy persona me nje emer te tille,do lutesha te dija te dhena me te sakta per personin e permendur,me qellim verifikimi te historise,pa patur asnje qellim ose interes personal.Falemnderit.

Salla e kinema “Tomorit” ishte kthyer në shtëpi e dytë për Bilbil Klosin. Aty i merrte si delet njerëzit. Hiq njërën palë e dëno palën tjetër. Kishte dorë të lirë nga partia. Mjaftonte të jepeshin dënime. Të masakrohej sa më shumë një vend i vogël si Shqipëri që mesi kishte 800 mijë frymë. Të shkatërroheshin klasat. Të zhdukeshin të arsimuarit, të bëheshin pastrues të diturit. Kishte ardhur pushteti i të paditurve.
    Momenti me i zi ne historine moderne te Shqiperise. Erdhen ne pushtet barinjte, injorantet, fshataret, barbaret e te pagdhendurit qe zhduken cdo lloj inteligjence, kulture, erudiksioni, zhduken klasen intelektuale e aristokrate shqiptare, rropen e zhveshen kete klase nga pasurite fizike e mendore, vrane e eleminuan sa munden dhe vune veten e tyre ne vend te saj. Per 45 vjet keta barbare e gjakatare kujtuan se u bene njerez, se u bene zengjinjte e rinj, intelektualet e rinj...por sa gabim. Ne thelb mbeten te njejtet barbare e injorante te perbuzur pasojat e te ciles i vuajme dhe sot. Nuk behet njeri i pagdhenduri, bariu e fshatari. Vjen nje dite dhe pavaresisht nga paraja e fituar me dhune e me poshtersi, krime e dallavere, geni i keq do ngreje koke. Zoteri nuk te ben kostumi po gjaku. E gjaku i tyre eshte ai i rajave. Dhe i tille do mbetet me gjithe milionat qe kane.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Momenti me i zi ne historine moderne te Shqiperise. Erdhen ne pushtet barinjte, injorantet, fshataret, barbaret e te pagdhendurit qe zhduken cdo lloj inteligjence, kulture, erudiksioni, zhduken klasen intelektuale e aristokrate shqiptare, rropen e zhveshen kete klase nga pasurite fizike e mendore, vrane e eleminuan sa munden dhe vune veten e tyre ne vend te saj. Per 45 vjet keta barbare e gjakatare kujtuan se u bene njerez, se u bene zengjinjte e rinj, intelektualet e rinj...por sa gabim. Ne thelb mbeten te njejtet barbare e injorante te perbuzur pasojat e te ciles i vuajme dhe sot. Nuk behet njeri i pagdhenduri, bariu e fshatari. Vjen nje dite dhe pavaresisht nga paraja e fituar me dhune e me poshtersi, krime e dallavere, geni i keq do ngreje koke. Zoteri nuk te ben kostumi po gjaku. E gjaku i tyre eshte ai i rajave. Dhe i tille do mbetet me gjithe milionat qe kane.
    Bravo!! Nje pershkrim/arsyetim i thjeshte por mjaft konciz! E si mund te ngreje koken, qofte dhe shqiptari i sotem kur pushtetin e kalojne dore më dore sorrat e çakejt, me nje fjale, gjakprishurit?! Sali Berisha, Fatos Nano e te tjere sporofina te ketij kallepi! Per Ed Ramen, megjithese me jep pershtypjen se ka ide, vizion, te shoqeruar me deshire/perpjekje per re-vitalizim, do me duhet ta gjykoj me se miri mbasi te kete mbaruar mandatin e pare dhe nese ka dicka me vlere per t'i kontribuar atij vendi te lene ne dore te fatit, i uroj mandat te dyte!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •