Po ca ballafaqimi tjeter kerkon.Do te thuash se je shqiptar?Nuk je.
Tjeter?
Ne vend te ankohemi neve se na po na cani te ashtuquajturin ne cdo teme ankoheni juve.
Eh medet.
Keni ankesa per ketu??
Lutjuni allahut me mendere perpjet mos ju nis ndonje meteor ne vend te mire.
Tjeter cfare do te te shpjegoj.
Qe feja juaj eshte vendosur vetem me dhune edhe luftra?
Qe dhuna eshte produkt i injorances??
Qe po te besh lidhjen feja eshte per njerezit e pamend?
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Forumi shqiptar eshte i hapur per te gjithe shqiptaret, pavarsisht nga idete, fete apo krahinat. Por ne te njejten kohe ka disa rregulla dhe misionin e tij, qe te gjithe anetaret e rregjistruar duhet t'i respektojne. Nje nder to eshte edhe uniteti kombetar. Mendimi eshte i lire dhe i hapur, perkatesia fetare mund te shtyj te adhurosh nje fe apo nje tjeter, por nuk te jep te drejten te ulesh poshte figurat kombetare.
Nuk mbahet ndonje "rregjister" per perqindje perjashtimesh ne baze fetare, prandaj lerini hipotezat pa baza. Te gjithe ata qe kane shkelur rregullat, jane perjashtuar.
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Si zakonisht jane disa ketu qe qurraviten pa pushim (dhe cuditerisht jane gjithmone ata antare te besimit mysliman) qe po i shkelen te drejtat apo po persekutohen per hir te besimit . Kjo eshte gjeja me e pavertete dhe me e paskrupullt qe mund te thuhet. Askush nga shqiptaret qe shkruajne ne kete forum nuk perjashtohet per hir te besimit. Dhe kjo ka nje shkak shume te madh: Vete administratori i ketij forumi, Albo eshte shume besimtar dhe si i tille nuk ka lejuar, nuk lejon dhe nuk ka per te lejuar kurre perjashtime te antareve per hir te besimit te tyre fetar, qofte ky dhe ndryshe nga ai i vete administratorit. Le te supozojme per nje moment qe ne si smod abuzojme me pozicionin tone dhe per inate fetare perjashtojme x apo y antar. Vete Albo qe kontrollon punen tone rregullisht, nuk do te na kishte lejuar te aplikonim kete lloj mase. Tjetra, shikoj qe permendet emri im pa kriter dhe ka ardhur nje moment qe sdua te degjoj me pellitje apo qurravitje sidomos nga antare qe nuk i kane dhene asgje ketij forumi perpos llafeve boshe, sherreve, ofendimeve e postimeve komplet boshe. Stafi i Forumit Shqiptar ka 2 administrator, Albo dhe Fiori si dhe 4 smod, Shigjeta, D@mian, EdiR dhe une. Pra jane gjashte persona qe kane akses te plote per te perjashtuar cdo antar qe ben shkelje. Fakti qe une jam shume aktiv ne forum persa i perket moderimit te tij sdo te thote se une i ve vulen cdo perjashtimi qe behet. Tjetra, flitet per favorizime katolikesh apo ku di une cfare. Une si Darius sipas tradites familjare i perkas besimit ortodoks por personalisht nuk i perkas asnje feje, pra nuk besoj ne asnjeren nga fete. Kete e keni te qarte. Nuk me behet vone se te kujt besimi jeni, nese shkelen rregullat e ketij forumi dhe nese demtohet gjithe ajo pune e bere nder vite per te ngritur kete komunitet virtual ne nivelet qe eshte, do perjashtohet cdo antar qe e meriton, i kujtdo besimi qofte ai.
Kush je ti qe paske verejtur qe antaret e permendur ketu nuk paskan ofenduar dhe na qenkan te kulluarit e te nderuarit? Me cfare kriteresh kujton ti se mirembahet ky forum dhe qe kur antaret na kerkokan llogari se pse apo si perjashtohet njeri dhe tjetri? Do te mesosh pse jane perjashtuar ata antare? Dergoji nje e-mail dhe ta shpjegojne arsyen pse. Askush nga stafi ska per detyre te sqaroje dhe aq me shume te pergjigjet per masat qe merr. Kjo te jete e qarte. Ju shikoni vetem 1 postim, ne i shikojme te gjitha. Ju shikoni vetem nje replike, ne i ndjekim te gjitha ato. Dhe ata qe na paraqiten ketu si te kulluar e te respektuar cuditerisht na dalin te jene e te shprehen me nje fjalor halabaku duke mos kursyer fyerje nga me te ultat as ndaj femrave. Kjo eshte njera nga arsyet, sic mund te jete shkelja e rregullave te tjera, nxitje e urrejtjes nderkrahinore, nxitja e rracizmit, ofendime dhe mosrespektime te figurave te nderuara kombetare etj. Po ndaloj pak tek kjo e fundit, nuk duhet harruar qe nje nga misionet e ketij forumi, i shkruar ose jo eshte ai i promovimit te atyre figurave qe na nderojne per emrin shqiptar, qe na japin krenari e na bejne te mbajme koken larte qe ne, si popull ndonese i vogel, dime te nxjerrim vigane qe t'i respektoje e nderoje bota mbare. Dhe nuk do lejojme kurre qe nje turme halldupesh, njerezish pa shtylle kurrizore e pa identitet te hedhin balte e te perjmerrin keto figura me te cilat jo vetem krenohemi por edhe i konsiderojme si te shenjta. Kjo te jete e qarte per te gjithe ata qe shkruajne ne kete forum.Kemi vërejtur se anëtari gimche asnjëherë nuk ofendon i pari, pa ofenduar dikush, pyetja që lind automatikisht nga logjika jonë është: Pse nuk dënohet njejtë edhe anëtari që e filloj këtë ofendim?!
Nuk dua të mendoni se ketu jam për të folur vetëm për gimche-n, ky është njëri, mbase më i thjeshti ndër ne, por kështu ndodhi edhe me anëtarët Uvejsa, Gj.Fishta, evev, Black_Mamba, ebu_abdulaziz etj. etj. etj.
Gjithmone lexoj ankesa nga antaret e besimit mysliman. Ju nuk duhet te harroni qe ky forum nuk eshte forum islamik por shqiptar. Eshte forum qe i perket gjithe shqiptareve dhe nuk mund ti impononi as bindjet dhe as besimin tuaj pertej mases qe ju takon. E njejta qurravitje dhe vetviktimizim qe sheh sot neper bote nga myslimanet, paraqitet dhe nga keta antare ne kete forum. Me vjen keq por ky nuk mund te behet problem i gjithe forumit. Nese eshte problem i nje grupi fare te vogel, atehere ky grup duhet te kuptoje qe e ka te pamundur dhe skemi per tja lejuar t'i imponohet shumices. Nese nuk ndihet mire ne kete forum, shume mire mund te frekuentoje forume te tjera, madje do ndihen edhe me te lirshem e me te nderuar pasi aty mesa kam vene re, sharja dhe ulja e figurave kombetare, eshte karburanti kryesor qe i con perpara.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt