NUK BEHET NJE KRAHASIM I TILLE NENE TERZA ESHTE HIC PER MUHAMEDIN, AJO NJIFET VETEM NGA NJE PJESE E SHQIPTAREVE DHE DISA VARFENJAK KALKUTE ,NDERSA MUHAMEDIN E NJEH KREJT BOTA ,MUHAMEDI ARITI TE KETE PASUER GJYSMEN E BOTES DHE ISHALLAH NE TE ARDHMEN DO RITET NUMRI ,DHE TURP ESHTE TE BEHET NJE KRAHASIM I TILLE
Ti e bere si miu me elefantin kur po kalonin uren dhe miu thote: E shikon si dridhet ura nga kembet tona? Nene Tereza njihet nga gjithe shqiptaret. Vetem nje pjese fare e paperfillshme ku futesh ti dhe ndonje tjeter, nuk e njohin. Nene Terezen e njeh gjithe bota. E nderon gjithe bota dhe eshte simbol i peruljes, meshires, dashurise njerezore. Muhamedin e njeh gjithe bota ashtu sic njeh dhe Hitlerin. Mos bej krahasime pa vend. Ai pranohet kryesisht ne Arabi. Mos valle Arabia qenka gjysma e botes? Paske lene klasen kur ka qene ora e gjeografise.NUK BEHET NJE KRAHASIM I TILLE NENE TERZA ESHTE HIC PER MUHAMEDIN, AJO NJIFET VETEM NGA NJE PJESE E SHQIPTAREVE DHE DISA VARFENJAK KALKUTE ,NDERSA MUHAMEDIN E NJEH KREJT BOTA ,MUHAMEDI ARITI TE KETE PASUER GJYSMEN E BOTES DHE ISHALLAH NE TE ARDHMEN DO RITET NUMRI ,DHE TURP ESHTE TE BEHET NJE KRAHASIM I TILLE
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Muhamedi per shqiptaret nuk ka bere asgje. Gjergj Kastrioti-Skenderbeu per ne shqiptaret esht muhamed e kalu muhamedit. Bile Muhamedi nuk i bjen Skenderbeut as deri te K........
Po mua me vjen keq pse u prishe shkolla,por edhe me vjen keq,pse ne shqiptaret musliman nuk kem ku te falemi.
Po vete krishteret nxisin urrejtje,sepse ata me ndertimin kesaj katedraleje kan bere nje provokim te madhe.
Femrat musliman nuk po dojne te dallohen por po dojne ti lejohet bartja e shamise,shamia eshte obligim fetare dhe nuk eshte nje simbol fetare qysh eshte kryqi.
Pra ne po diskriminohemi sepse neve nuk na lejojne femrat me shamia ne shkolla,dhe nuk po na lejojne ndertimin e nje qendre islamike ne Prishtine.
Jo Krasniqi nuk ka nxite urrejtje fetare,ai ka then inshalla jemi prej atyre qe i urrejm veprat e te krishterve,pra ai ska then inshalla jem prej atyre qe i urrejn krishtert,por veprat e tyre...,po edhe une jam per mi urrejte veprat e krishterve,jahudive,budistave,ateistave,sepse kan vepra te shumtuara,shtazarake,dhe qmenduruse.
ahhahah,ju i doni hoxhollaret qe ju pershtaten juve,dhe qe jan servila,jooo plako ne nuk jemi servila,ne nuk kemi qen servila ndaj pushtusit serbe,e po jem ndaj juve pfffffffffffffff.
Tek e fundit qka pritet prej ati njeri qe e perkerah Kcire llaskucin,kur dihet fare mire se cfare fyrje ja beri ai kombit ton.
p,s.edhe ca dite deri sa te fillon fakulteti,se me nuk do merrem e juve sepse eshte humbje kohe,por pasi qe jam ne pushim per relaks hy ne kete forum dhe debatoje me lloj lloj "njerezish".
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Disa : 08-09-2010 mė 10:08
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Te krishteret nxisin urrjejte sepse me te drejten e tyre u bene me nje katedrale?
Po ca faji kane katoliket ne kete mes pse qeveria zbaton ligjet e saj dhe laicitetin mbi bazen e te cilit eshte ngritur?Femrat musliman nuk po dojne te dallohen por po dojne ti lejohet bartja e shamise,shamia eshte obligim fetare dhe nuk eshte nje simbol fetare qysh eshte kryqi.
Pra ne po diskriminohemi sepse neve nuk na lejojne femrat me shamia ne shkolla,dhe nuk po na lejojne ndertimin e nje qendre islamike ne Prishtine.
Tani po qe e nxorre koken tamam. Pse e zgjat dhe e ben terkuze ti. Thuaje troc qe ju nuk duroni asgje e asnje qe nuk eshte myslimane. Te pakten keshtu jeni me te sinqerte.po edhe une jam per mi urrejte veprat e krishterve,jahudive,budistave,ateistave,sepse kan vepra te shumtuara,shtazarake,dhe qmenduruse.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Tė gjitha objektet fetare janė objekte politike, marketing, garė se kush e ka (objektin) mė tė gjatė!
Besimtari i vertetė falet/lutet nė shtėpi.
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Av av more haver, a ma lexove kejt postimin posh familjen cka thashe? Khaaa po edhe une more jam kunder kesaj qeverie e prej ktyne klyshave tane qe po e pushitin deri n'hun edhe s'kan qare pa i pranu ato fjalt qe i thojn ata ma t'mdhajt...ti ku qohesh ktu pa ja pas iden me citon kur une jam tu i permend qe 3 her rresht me ty edhe s'je ka kupton? Ev ev per biznismena kan ardh prej kejt botes me shtin fabrika n'perdorim po s'po i pranojn t'jashtit jo vetem prej Arabis por edhe prej shteteve tjera se qeshtu u bo pakti ndermjte klyshave tone n'Qeveri edhe atyne t'mdhajve...
Mos harro se Arabin kejt e kan majt si qen t'lidht deri me tash Amerika se biznisin me te madh e ka qaty e rrajt i ka shti shum thell sa qe Dubai po ndertohet me te madhe pershkak se njerzit me te meqem i ke ne Dubai...e ti veq pak tash me logjiku t'del qe vet Izraeli merr burimet me te medhaja prej shtetit Arab qaty ku ka pjell feja jote Islami. Kshtu qe ne qoftese e lexon librin: Kush e Sundon Boten? ki me pa qe ti ki me ndryshu totalisht me tru se politika e fsheht kesisoji e ben qe te jete...a ty t'mban Feja qe predikon qe e kemi gjet t'VERTETEN me emrin e Zotita ti nuk e sheh qe ne kete bote luan kejt tjeter kush rrol po une qeta po ta perseris s'di sa her se hala qetu ke mbet s'po mundesh me vazhdu ma natana...ose s'po mundesh me dal pak jasht Islamit me i pa senet ma ndryshe po qaty je ngulit...
Per ata ma posht kejt po shihet qe per biznis jan ba senet kuptohet kjo po kaja nanen me minxi qe e banen ni rruge si Merdari edhe qata me 100 gxime shyqyr qe u ba ma lol....popullika faj ketu shum se na jena qe po e pushitmi ma se shumti ne ksi sene se neve e para qe po na pengon eshte KORRUPSIONI qekjo po na le posht shum sa qe Msimit s'po i kushtojm rendesi hiq e kejt me KORRUPSION po arriten senet pse me lodh trunin? E qetu o problemi te na, e mos mendo qe Feja t'bon njeri. Feja eshte produkt i mendjes njerzore per me pas nje Shpres per Njerzimin qe me dogmat e tyne qe i kan ba pretendojn qe ka ZOT edhe me kaq e mbyllin perqata ty ta kan qite Fejen...se Feja eshte personale dhe Shpirterore qe gjithkush ndash beson ndash jo...
Vatikani kurr s'ja ka fut as Kosoves e as Shqiperis na gjith e kemi hanger me se shumti prej tjerve qe na kan coptu. Mos mendo qe u kan me i mire edhe Islamizmi se edhe ata s'na kan pshtu kurgjo, se kur je i okupun prej njer Shteti s'mundesh me pas ata t'mire e ai shtet ose Perandori si Biznati, Romaket, Osmanet...s'tkan ardh ty me te eduku ty as me te perparu por me te shkaterru...e ti ne qoftese mendon qe kemi pranu na Fe me deshir, une po bona Afrikan. Po neve na u ka imponu pershkak te atij imponimi s'kemi pas qare pa e pranu se ndryshe s'kemi pas qysh me pas mbijetes. E te drejten na kan dhan me e perqafu nje Fe ndryshe s'ten kan ni qe je Shqiptar por veq kryt n'bunar ta kan gju...
Katedralja o Politik s'o Hyjnore, siq nuk eshte as ajo Xhamia. Kejt keto njeri i bon, kurgja s'u shpik prej ndonje "Hyjnore" qysh prepozoni ju. We are in Blasphemy.
Krijoni Kontakt