Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    E foli edhe Bleri nje llaf. Mire e beri, budalli ka te drejte te flase budalliqe.
    E shikon, edhe ty tu dha e drejta.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Nuk ka radikalizem islamik, pore padolfilet evropiane, kane frige nga islami se ndoshta e verteta do te dale ne shesh. Al Kaida , eshte organizate e cila eshte formuare nga vete evropianet dhe amerikanet. Europerendimoret jane be aqe qesharak me politiken e terrorizmit sa edhe nje femije i vogel e ka kupuare se eshte fjala vetem per bisnes ,duke propaganduare kunder islamit dhe nje grupi te( alkaida trushperlareve) qe jane duke u paguare me vite te tera ,nga agjenci te ndryshme evropiane dhe amerikane .

Terrorizmi nuk ka definicion !! Demokracia eshte sistem shoqerore qe e ka kaluare komunizmin me tortura dhe vrasje te njeresve te pa fajshme .
    Komunizmi si mbrotje dhe si akuze ndaj popujve te pa fuqishem kishte nacionalizmin,iredentizmin dhe seperatizmin . Demokracia si akuze ndaj popujve te pa mbrojtur ka terrorizmin.

Pse shtetet islame mos te kene arme berthamore ??
    Nuk jam dakort me ty qe thu AlKAIDA esht organizat e evropjanve, ajo po ban luft kunder qafirave ne qdo cep te botes si ne jEMEN SOMALI,IRAK ,pakistan Afganistan Algeri etj nuk ka shanca te jet organizat e evropes apo amerikes .Alkaid dmth "BAZA"e per tu ber xhihad kunder qdo okupatori te huaj ne vendet arabe duhet te ket nje baz e kjo baz quhet Alkaida e kjo esht e muxhahidave te ketij ymeti

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    ooo more toni bler more qafir i keq, deshte apo nuk deshte islami do ta pushtoj boten .oh bre tisha kon mbreti i arabis e me jav nal naften pik me pik krejt evropes e amerikes se kta qafira edhe kan lidhje me arabin saudite per naft e mrapa shpine e luftojne islamin ah kishin me sulmu Iranin e met ju ngul mire kish met jav gju bomben atomoke irani po sjav mban nuk asht aj afganistan po asht iran edhe e ka mik rusin
    Ps. nuk e perkrahi asesi politiken e iranit as te rusis nuk jam pro ketyre shteteve po kisha pas qef qe kta evropjant "nato"mu zatet pak ne hun lesh me rusin e kinen me jav pa fuqin ktyne

Mirė se vini nė Harlan Maska e FreeByrd
    Anėtarėsuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Nuhttp://www.techsupportalert.com/k ka radikalizem islamik, pore padolfilet evropiane, kane frige nga islami se ndoshta e verteta do te dale ne shesh. Al Kaida , eshte organizate e cila eshte formuare nga vete evropianet dhe amerikanet. Europerendimoret jane be aqe qesharak me politiken e terrorizmit sa edhe nje femije i vogel e ka kupuare se eshte fjala vetem per bisnes ,duke propaganduare kunder islamit dhe nje grupi te( alkaida trushperlareve) qe jane duke u paguare me vite te tera ,nga agjenci te ndryshme evropiane dhe amerikane .

Terrorizmi nuk ka definicion !! Demokracia eshte sistem shoqerore qe e ka kaluare komunizmin me tortura dhe vrasje te njeresve te pa fajshme .
    Komunizmi si mbrotje dhe si akuze ndaj popujve te pa fuqishem kishte nacionalizmin,iredentizmin dhe seperatizmin . Demokracia si akuze ndaj popujve te pa mbrojtur ka terrorizmin.

Pse shtetet islame mos te kene arme berthamore ??
    What? Did you graduate from the Enver Hoxha Institute of World History ?

Tell me how Democracies exceed Pol Pot and Stalin in mass murder and terror?

I can't hear you ?

Tell me how Democracies exceed Pol Pot and Stalin in mass murder and terror?

PS
    al-Qaeda is about as American/European as the Ayatollah.

Ēfarė? A keni diplomuar nga Instituti i Historisė Enver Hoxhės Botėrore?

Mė thuaj si Demokracitė kalon Pol Potit dhe Stalinit nė vrasje masive dhe terrorit?

Unė nuk mund tė dėgjoni ju?

Mė thuaj si Demokracitė kalon Pol Potit dhe Stalinit nė vrasje masive dhe terrorit?

PS
    al-Kaeda ėshtė rreth sa Amerikan / Evropian si Ajatollahut.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga dardangashi Lexo Postimin
    ooo more toni bler more qafir i keq, deshte apo nuk deshte islami do ta pushtoj boten .oh bre tisha kon mbreti i arabis e me jav nal naften pik me pik krejt evropes e amerikes se kta qafira edhe kan lidhje me arabin saudite per naft e mrapa shpine e luftojne islamin ah kishin me sulmu Iranin e met ju ngul mire kish met jav gju bomben atomoke irani po sjav mban nuk asht aj afganistan po asht iran edhe e ka mik rusin
    Ps. nuk e perkrahi asesi politiken e iranit as te rusis nuk jam pro ketyre shteteve po kisha pas qef qe kta evropjant "nato"mu zatet pak ne hun lesh me rusin e kinen me jav pa fuqin ktyne
    dardangashi, desha ta bej nje pyetje a dine ti te mendoshe shqip ? Apo krekosesh kunder atyre qe na erdhen ne perkrahje e UĒK-se per te larguar pushtuesine, kopilin e Turqis fashiste shkinine nga kosova, si nuk te vjen turpe per keto fjale qe i ke cekur me larte.Po si eshte e mundur qe nje dardangashi, nje Azilante ne France, ti keshillosh shtetet me nje civilizime mijavjeqare, njerezit si t'i dhe shume te tjere ne perendime, jeni duke i lane njolla te zeza kombite shqiptare neper Europ, per munges te edukates dhe kultures t'ai
    Pse ore trim nuk kerkove azile ne Irane apo shtetet e azise po u ndale te civilizimi Europjan , neper Oda tona thone se nese i jep buke gjithesekujte ajo buke te k'thehet bumerang. RRUFEJA NUK GODET HITHA
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Epo pse keni shume dardangasha ju aty prandaj dhe Europa ju rrasi fusnoten.
    Pajtohem me ty

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    dardangashi, desha ta bej nje pyetje a dine ti te mendoshe shqip ? Apo krekosesh kunder atyre qe na erdhen ne perkrahje e UĒK-se per te larguar pushtuesine, kopilin e Turqis fashiste shkinine nga kosova, si nuk te vjen turpe per keto fjale qe i ke cekur me larte.Po si eshte e mundur qe nje dardangashi, nje Azilante ne France, ti keshillosh shtetet me nje civilizime mijavjeqare, njerezit si t'i dhe shume te tjere ne perendime, jeni duke i lane njolla te zeza kombite shqiptare neper Europ, per munges te edukates dhe kultures t'ai
    Pse ore trim nuk kerkove azile ne Irane apo shtetet e azise po u ndale te civilizimi Europjan , neper Oda tona thone se nese i jep buke gjithesekujte ajo buke te k'thehet bumerang. RRUFEJA NUK GODET HITHA
    Ta kan borqe evropa ndihmen, kthehu ti ne vitin 1900 e knej kush ti ndau trojet shqiptare ,kush jav dha greqis tokat tona ,malit te zi ,serbis ...vet britanija bashk me evropen e kan coptu shqiperin e madhe ne vitin 1913 ne kongresin e berlinit .Nuk pjerdh evropa per shqiptaret me kan qe na dojne na kishin pranu ne avrop por ti qesin me qindra kushte per met fut ne evrop nuk te dojne kuptoni se nuk te dojne prandaj edhe un nuk i dua .Nuk don te thot qe dikush te ben nje te mire dhe aj mbetet i mir qdo her. Aleanca jehudo-krishtere jan pergjegjes per masakrat e vendeve arabe ne kohen e sodit .
    Nuk jam Azil ne franc as nuk kam status te azil kerkusit jam perkohsisht ktu.
    Mu dhe familjes time nuk me ndihmoj asgje evropa as bleri as kerkushi 7 amtar te familjes i kam te vrar ne prillin e 1999 mund te kishin qen edhe 70 por nuk kishte qen caktim i zotiti krijus te ket me shum .
    Kjo evropa e jote e dashur prap don ti knaq interesat e serbis me mitrovicen e ti prap duje, as vendet arabe nuk i dua sepse nuk po na pranojne per shkak qe kan lidhje me serbin e rusin met vertet jam i shgenjyer nga ta.
    Turqija esht vendi i par qe e ka njofur Republiken e kosoves dhe nje nga shtete shum mike me kosoven, dhe ne vitin 1999 ajo propuzoj evropes qe vet te fillon fushat ushtarake kombsorije ne kosove kunder regjimit serbo sllav, por amerika bashke me blerin tende nuk e la sepse ju dhimbset serbija me shum se kosova sepse besojne ne nje fe .Mos harroni sepse te njejtit evropjan qe para syve te tyre u masakrun 300mi civil boshnjak 1994 -95 .kta jan te civilizun por jan te civilizun vetem per popullin e vet.Un mendoj qe populli i vetem qe kurr nuk shikoj ti pushtoj tokat e huja esht populli shqiptar per ket jam krenar,por nuk e di a nuk i pushtum se nuk patem me qka, apo qe nuk deshtem!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ta kan borqe evropa ndihmen, kthehu ti ne vitin 1900 e knej kush ti ndau trojet shqiptare ,kush jav dha greqis tokat tona ,malit te zi ,serbis ...vet britanija bashk me evropen e kan coptu shqiperin e madhe ne vitin 1913 ne kongresin e berlinit .Nuk pjerdh evropa per shqiptaret me kan qe na dojne na kishin pranu ne avrop por ti qesin me qindra kushte per met fut ne evrop nuk te dojne kuptoni se nuk te dojne prandaj edhe un nuk i dua .Nuk don te thot qe dikush te ben nje te mire dhe aj mbetet i mir qdo her. Aleanca jehudo-krishtere jan pergjegjes per masakrat e vendeve arabe ne kohen e sodit .
    Mu dhe familjes time nuk me ndihmoj asgje evropa as bleri as kerkushi 7 amtar te familjes i kam te vrar ne prillin e 1999 mund te kishin qen edhe 70 por nuk kishte qen caktim i zotiti krijus te ket me shum .
    Kjo evropa e jote e dashur prap don ti knaq interesat e serbis me mitrovicen e ti prap duje, as vendet arabe nuk i dua sepse nuk po na pranojne per shkak qe kan lidhje me serbin e rusin met vertet jam i shgenjyer nga ta.
    Turqija esht vendi i par qe e ka njofur Republiken e kosoves dhe nje nga shtete shum mike me kosoven, dhe ne vitin 1999 ajo propuzoj evropes qe vet te fillon fushat ushtarake kombsorije ne kosove kunder regjimit serbo sllav, por amerika bashke me blerin tende nuk e la sepse ju dhimbset serbija me shum se kosova sepse besojne ne nje fe .Mos harroni sepse te njejtit evropjan qe para syve te tyre u masakrun 300mi civil boshnjak 1994 -95 .kta jan te civilizun por jan te civilizun vetem per popullin e vet.Un mendoj qe populli i vetem qe kurr nuk shikoj ti pushtoj tokat e huja esht populli shqiptar per ket jam krenar,por nuk e di a nuk i pushtum se nuk patem me qka, apo qe nuk deshtem!
    at pjesen ku e kamba me ngjyr, dardan e ke than mir,po nuk e di a pahiri ja ke qellu,apo i din gjanat,por nuk guxon me i than ,prej ati qe te shtin me fol.

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Kjo turqia fashiste qe po done me ta ndrruar edhe historin hajte dardangashi, se nuk shef ti ma large se para hundes e Mjer ky popull i Kosoves po vedije te ulte ka!!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •