Close
Faqja 9 prej 33 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 328
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Përkundrazi identitetin tonë kombëtar po e shkelin me të dyja këmbet disa njerëz që kanë rastisur të jenë ministra.

P.s Për cilën foto e ke fjalën?
    Kujton se duke pellitur ore e cast keto fjale, po ja ve me zor identitetin shqiptareve si arabe e shpellare. Shkolla eshte laike. Ka rregulla. Beson apo nuk beson, ate mbaje per vete. Ske pse i imponon te tjereve rregulla qe sjane te tilla. Do te vesh shami apo brekushe, ste ndalon njeri po jo ne nje insititucion me rregulla te percaktuara njesoj per te gjithe. Kaq te trashe jeni sa as gjene me te thjeshte nuk dini ta kuptoni e jo me ta pranoni.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

e di pergjigjen tane..

Nuk të ka hije për nivelin qe ke, me pergenjeshtru thëniet, është e vërtetë që ke sjell një foto të një malsoreje, mirëpo unë ta kom kthy pergjigjen qe sdon ti me citu osht diçka tjetër, ama mos thuj që "nuk e hape gojen ma" sepse kjo është një rren e jotja, për ndryshe shaminë e kanë pas nënat tradicionalisht, disa me ngjyrë të verdh, disa me të bardhë. Atëherë nuk kanë pas kushte për me ble shamia të mira, mirëpo ato që i kanë i kanë mbajt, madje hallat e mia (janë të vjetra) i kanë shamiat dhe ato shamia nuk i kan si ajo malsorja, po si qikjo qe u perjashtu prej shkolles, tjetra nëna Zahide është shembulli i nënave tona, ministria bashkë me pseudo-shqiptarët ka nxjerr ligj që shkel traditën kombëtare.

Po e di që shkolla është institucion laik, por një pyetje e kam për ty. A janë shkolla laike ato në Gjermani, Austri, Zvicër, Britani, Francë, Belgjikë etj.?!
    A jena mbet na me jep shembull per laicizem apo Evropa është shembull për neve se si duhet me kan ni shtet laik?!
    Foto kam sa të dush veç qele gojën unë ti bi hiç ska problem.

Për Shqipërinë mbaj pak rezerva sepse ata kanë miratu ligjin kundër diskriminimit i cili ligj parasheh dënim deri 20 mijë € për atë që përjashton nga shkolla/puna një femër me shami...Me t'mira!
    e di mire pergjigjen tane o gimce..solle nje foto te dy sorrave nga shkodra ,foto kjo e bere diku nga vitet '40..dhe asgje ma shume..ti nuk ishe as nuk je ne gjendje ta afrosh sado pak kete tip shamie me shamine tone kombetare..ja qe as me foton e nene zahidese nuk solle gje..perkundrazi diskretiton veten me keto foto..une e kam pare shume mire nene zahidene se cfare shamie ka mbajt ajo dhe te gjithe nanat tona malsore..une kam pare edhe se si ka jetuar gruaja e heroit tone kombetar adem jashari , e cila kurre ne jeten e vet nuk ka mbajt shami..e dikush tjeter ketu na thoshte ne nje shkrim se baca adem diten e vrasjes perveshi krahet , mori abdes , dhe dha kushtrimin per lufte..a thua kishte qene ai jarani pas bythes se baces adem dhe e pa se cka bani..

thua se ke foto sa te duash..na sill veq dy te tilla..njera te jete e nene zahidese me shami dhe tjetra te jete e kesaj vajzes qe na e paskan perjashtu nga shkolla..kaq mjafton..nuk ka nevoje te biesh ma shume..nese nuk ke te nene zahidese bjer nje foto tjeter qe te kete shami qe ti mendon se jane tradite e jona kombetare..bile mundesh edhe te hapesh nje teme te tema e sondazheve dhe pyeti forumnistet kush eshte shamia jone kombetare..kaq do mjaftonte..atehere do te te jepja te drejte ne pretendimet e juaja...

pse ku te intereson citon europen gimce..pse nuk e citon ate europe edhe ne aspekte te tjera..a nuk jeni ju she ndjekesit e juaj ato qe nuk leni gja pa thane per europen se po shkel islamin dhe po lufton ne vendet islamike gjoja me pa te drejte..europa o eshte e mire o eshte e keqe..nuk eshte edhe e mire edhe e keqe..apo me sakte per ato qe me pelqejne mua eshte e mire e per ato qe nuk me pelqen mua eshte e keqe..

tani dicka per europen i dashur..nese ti e ke me te degjuar une e kam me te jetuar..nuk e di ne e din se une jetoj ka shume vite ne perendim..dhe e di mire se nuk pengohet shamia ne shkolla ..por mos harro se europa eshte shume me shume demokratike se trojet shqiptare,shume me shume e emancipuar se trojet shqiptare,shume ma shume e pa interesuar per fene se sa trojet shqiptare..dhe nuk e kan aspak problem mbajtjen e shamise pasi islami ne keto vende eshte ne nje perqindje te paperfillshme...pastaj a e din se ne pjesen dermuese te vendeve perendimore shamia lejohet pasi e konsiderojne si objekt kombetar te mbajteseve te saj..nuk e konsiderojne si objekt fetar..arabet kan shamite e tyre,turqit kan shamite e tyre,marokenet te tyre e shqiptaret te tyre...

e fundit ne jemi troje shqiptare..ne nuk jemi te detyruar te marrim cdo gje nga europa..sepse nuk jemi europe...nga europa duhet te marrim ate cka i konvenon trojeve shqiptare dhe jo ato gjera qe nuk ju konvenojne..jemi te detyruar te pranojme disa gjera qe na i imponojne pasi edhe kjo na konvenon ..

per fund i dashur mos harro te na sjellesh foton e nene zahidese me shami dhe foton e kesaj sorres ose foton e nje femre qe mban shami dhe qe ti mendon se eshte tradite e kombit shqiptar..

e dyta pergjigju ne pyetjen nese urdheri administrativ i ministrit per ndalimin e veshjeve qe konsiderohen si simbole fetare neper shkolla eshte urdher vetem per komunitetin musliman apo per te gjitha rrymat fetare ne kosove....

ps..e paske ndruar kahjen ne profil..ne logon tane ke pas shkruar '' musliman , shqiptar , krenar...'' tani ne nje shkrim tendin thua '' shqiptar , musliman ..dikur thoje se per ty feja eshte me e rendesishme se kombi tani u ktheve te e verteta se kombi eshte me e rendesishme se feja..mos kerce sa ne nje karige ne tjetren...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 05-09-2010 më 04:45
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Budallen mos e vet se tkallxon vet, sa për shamia veç si ka ardh dakiku o mutt se kjo pun ka me marr kapak.
    E kush ia paska vene kapakun,o turqeli,hoxhe Krasniçi apo Saudet??!!
    Qekur ne trojet shqiptare paskemi nevoje per çerjepin aziatik???
    "Cila ministri s'mi len motrat me shami
    Vete a ka lind n'Kosovë, apo ju ka q* nana n'Serbi"
    (Gold AG)
    Mund ta shkruajme edhe keshtu:
    "Cili taliban detyron motrat me shami
    Vete a ka lind n'Kosovë, apo ju ka q* nana n'Arabi"
    ...meqe te pelqeka poezia.....
    Si s'te vjen turp qe nxjerr helm mbi vellezerit e tu kosovare e nga krahu tjeter rreh gjoksin se ti punon per komb!!!
    O gimi, a betohesh dot ne emer te Allahut ketu par ate gjitheve, se ti nuk ke fare perfitim ekonomik nga puna qe ben nepermjet fese ISlame dhe asaj OJQ qe perfaqeson??!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    shum po na e ruajn tr..in mor disa pedofila ketu,po kush t,n,,,, ju vet juve mor cobana per shkoll,po te kishit pas ju shkoll skishi qen ne ket grad qe jeni mor,e shihni se pellitni si gomere e ulurini si qen te pshurt
    Jetë e rëndë.......!!!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    o vellezer paqe more,pershendetje

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    shum po na e ruajn tr..in mor disa pedofila ketu,po kush t,n,,,, ju vet juve mor cobana per shkoll,po te kishit pas ju shkoll skishi qen ne ket grad qe jeni mor,e shihni se pellitni si gomere e ulurini si qen te pshurt
    TR pa shkoll ? shih si te nxit feja kunder KOMBIT kjo eshte deshmia tjeter ju vet pe deshmoni!!

Sa per TR pasi qe jan pa shkolle dua te pys ke qen ndonjehere ne Tr dhe ki biseduar me ndonje Tirons edhe me te thjesht po qe , shoku ne tirane eshte duke lulezuar kultuara e arsmisi dhe vendasit aty jo qe jan em shkoll por si ti shkollen fillore qe e ke ata kan fakulltetet por qe nuk merren me gjera 1000 vjet permas si ti e disa nga maqedonia qe jeni nuk eshte fai i tyre kan trur te hapur kan perparuar!

Duhet tjau dheim doren dhe ta pranoim sepse i kemi vellezer pergjithmon , vetem vazhdoni sepse do te kaloni ne kohe edhe me shpejt se vet europa!

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    TR pa shkoll ? shih si te nxit feja kunder KOMBIT kjo eshte deshmia tjeter ju vet pe deshmoni!!

Sa per TR pasi qe jan pa shkolle dua te pys ke qen ndonjehere ne Tr dhe ki biseduar me ndonje Tirons edhe me te thjesht po qe , shoku ne tirane eshte duke lulezuar kultuara e arsmisi dhe vendasit aty jo qe jan em shkoll por si ti shkollen fillore qe e ke ata kan fakulltetet por qe nuk merren me gjera 1000 vjet permas si ti e disa nga maqedonia qe jeni nuk eshte fai i tyre kan trur te hapur kan perparuar!

Duhet tjau dheim doren dhe ta pranoim sepse i kemi vellezer pergjithmon , vetem vazhdoni sepse do te kaloni ne kohe edhe me shpejt se vet europa!
    O mafiwarz po cka ke ty me Shqiptaret e Maqedonise pse negativisht shkruan ???
    Pershendetje
    (edhe ne mes te tiranes ka budalle e te meqem edhe ne mes te Shkupit ka budalle e te meqem,fundi ne sprodhojme as makina, as aeroplane ,asgje sprodhojme as patate, nuk eshte vetem ne shkolle me shku e me nejte ne shtepi)shaka

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412

“Mbulesa e lë pa shkollë”

Viti i ri shkollor nuk ka filluar njëjtë me nxënësit tjerë edhe për Fatime Hajdarin, nxënëse e klasës së shtatë të shkollës fillore “Andon Zako Çajupi” në Mitrovicë.

Në të vërtetë prezenca e saj të mërkurën në hapësirat e kësaj shkolle me shami në kokë i ka kushtuar, pasi drejtuesit e shkollës i kanë kërkuar që të kthehet në shtëpi, me shpjegimin se në shkollë nuk mund të pranohet e mbuluar me shami në kokë.

Nexhmedin Hajdari, babai i Fatimes, tha se vajza e tij ka shkuar të mërkurën në shkollë, mirëpo drejtoresha e shkollës nuk e ka lejuar që ta vazhdoj mësimin, për shkak të shamisë së saj që mbante në kokë. Sipas tij, vajza gjatë pushimeve verore kishte vendosur vet që të mbulohet.

“Vajza ka vendosur të mbulohet me vetë dëshirë dhe nuk mund ta detyroj ta heqë shaminë”, u shpreh babai i Fatimes

Vetë Fatimja tregoi se si ishte kthyer nga shkolla, duke qarë dhe e mërzitur, për faktin se nuk i është lejuar t’i vazhdoj mësimet.

“Natyrisht kam dëshirë të madhe të shkollohem, si çdo fëmijë tjetër, por jam shumë e vendosur ta ndërpres shkollimin nëse nuk më lejohet që të shkoj në shkollë me shami”, ka thënë ajo.

Fatimja sqaroi se bashkë me babanë kanë shkuar për t’u ankuar edhe te zyrtarët komunalë të arsimit, por nuk kanë marrë ndonjë përgjigje.

“Na thanë se deri nesër ose pasnesër nuk mund t’u japim ndonjë përgjigje, sepse na duhet të flasim me Prishtinën”.

Ndërkaq, Melihate Meha, drejtoreshë në shkollën fillore “Andon Zako Çajupi” në Mitrovicë, nuk ka pranuar se e ka përjashtuar Fatime Hajdarin nga shkolla. Sipas saj, ajo ka biseduar me vajzën dhe prindin e saj, me të cilët është përpjekur të gjejnë një kompromis në lidhje me këtë çështje. Meha thotë se fjalën e fundit për këtë do ta japë drejtori i Arsimit në Mitrovicë.

Ali Bejta, drejtor i Drejtorisë së Arsimit në Mitrovicë, nuk ka dhënë ndonjë përgjigje të prerë në lidhje me rastin, duke thënë se është duke provuar të kontaktoj me Ministrinë e Arsimit në Prishtinë për të marrë një konfirmim për këtë çështje. /KosovaSot/
    Nuk e lë mbulesa këtë vajze pa shkollë,por pa shkolle e le injoranca e prinderve te saj qe kane vendosur ti vene shami vajzes se tyre ne nje shkolle qe e dijne qe ka ligjet e veta dhe eshte laike.Dhe atë ne shek.21.Mosha e vajzes tregon se vendimi per shami eshte marre nga prinderit.E drejte e tyre,mirepo jo ne shkolla publike,por ne ato fetare.
    Per mendimin tim,nje muslimane mund te shkollohet dhe te behet dikushi edhe nese nuk vendose mbulesë.
    Tekefundit edhe këto me poshtë janë nxenese qe vijne nga familje muslimane.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Nuk e lë mbulesa këtë vajze pa shkollë,por pa shkolle e le injoranca e prinderve te saj qe kane vendosur ti vene shami vajzes se tyre ne nje shkolle qe e dijne qe ka ligjet e veta dhe eshte laike.Dhe atë ne shek.21.Mosha e vajzes tregon se vendimi per shami eshte marre nga prinderit.E drejte e tyre,mirepo jo ne shkolla publike,por ne ato fetare.
    Per mendimin tim,nje muslimane mund te shkollohet dhe te behet dikushi edhe nese nuk vendose mbulesë.
    Tekefundit edhe këto me poshtë janë nxenese qe vijne nga familje muslimane.
    shume dakord

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

na humbi gimce...

hodhi gurin ne uje dhe vete u fsheh gimcja..ja kerkova nja dy kerkesa ne shkrimin tim te fundit por duket nuk dinte si te pergjigjej dhe humbi..keshtu eshte kur ben propagande per interesa personale dhe aspak parimore..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 9 prej 33 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •