Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Thirre pra gjykaten kushtetuese dhe te tregon ajo, ne e garanton kete te drejte kushtetuta apo jo. Deri atehere nuk ka keso te drejte. Pasi qe ligjdhenesi (parlamentar apo ministerial) ka ndaluar shamine, nje here per nje here cdo gje flet per mendimin tim. I cili eshte, se kushtetuta nuk parasheh nje te drejte te tille.
Me kaq u kry kjo pune. Nese vazhdon te njollosesh ligjdhenesin kosovar/shqiptar ne forum, gjen rezistence. E di per cfare e kam fjalen.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Ska gje Chino. Keto te Kosoves e Maqedonise qe nuk ju lejohet te mbajne shamite neper shkolla, le te vine e te shkollohen ne Shqiperi se e ka vulosur fermanin Sala jone. Sic e shikon, ska te humbur ne kete mes.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
jo me vjen keq
ketu tek ne nuk eshte e ndaluar shamia
dhe ne shkollen ku mesoj une mund te ket 10 vjaza me shamia
nuk u a mohon askush te drejten te shkollohen ajo eshte zgjedhja e saj te mbaj ose te mos mbaj shami
po per fat te keq ka disa njerz qe mundohen te gezohen nese dikujt i mirret nje e drejt qe i takon
Ok pasi pretendon se i din gjërat të pyes unë ty, a shkohet në gjykatë kushtetuese për një udhëzim administrativ?! (sepse nuk kemi të bëjmë me ndonjë kod ligjor apo nënligjor, por me një kod rregullativ)
Keto gjëra ndodhin vetëm në shtetet ku nuk është definuar koncepti i demokracisë.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Krijoni Kontakt