Close
Faqja 13 prej 33 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 328
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga letaa Lexo Postimin
    po mir e ka
    ti mund te veprosh deri ateher kur mos ofendohet, mos injorohet, mos shkelet e drejta e dikujt tjeter
    Po pikërisht!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

ehhh keshtuu eshte puna e shqiptarit
    fjalen e fundit e merr per te pare
    e te paren as qe e konsideron faree

une per vete jam e fes muslimane
    nuk rri e mbuluar
    po vishem normal si cdonjerii tjeter ose si cdo moshatare e imja
    Mire e the, keshtu eshte puna e shqiptarit. Po te beje tjetri dicka ndryshe, fillon e gjykon dhe i ve epitetet. Po ne fakt une do te te korrigjoja ne nje pike, nuk eshte puna e shqiptarit por e mentalitetit islamik te shqiptarit. Te pelqen ste pelqen ty, ky eshte fakt.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Si musliman, po i kerkojmë ato të drejta që na i garanton kushtetuta dhe ato të drejta tek të cilat gjejmë mbështetjen e kushtetutes, sa i përket të drejtave tjera islame që nuk gjinden në kushtetutë (nuk gjejnë mbështetje) ato mbesin vetëm teorinë e jona, por që nuk gjejnë mbështetje në praktikë.
    Shamia (jo burka) është nga ato gjërat që gjenë mbështetje në liritë që garanton kushtetuta.
    Thirre pra gjykaten kushtetuese dhe te tregon ajo, ne e garanton kete te drejte kushtetuta apo jo. Deri atehere nuk ka keso te drejte. Pasi qe ligjdhenesi (parlamentar apo ministerial) ka ndaluar shamine, nje here per nje here cdo gje flet per mendimin tim. I cili eshte, se kushtetuta nuk parasheh nje te drejte te tille.

Me kaq u kry kjo pune. Nese vazhdon te njollosesh ligjdhenesin kosovar/shqiptar ne forum, gjen rezistence. E di per cfare e kam fjalen.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    me fal ne cilin shtet jeton ti ?
    Pyetje retorike apo si?

C'luan rol kjo?

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Gimche. Per here te pare pashe dje nje vajze te shkolles 9-vjecare me shami, ketu ne Usa, por ndryshe nga ju te Kosoves qe doni t'u impononi veshje arabe vajzave tuaja, qe duken si korba te zinj, ajo vajza qe ishte afrikane, ishte veshur me uniformen e shkolles ngjyre bezhe e kuqe. Siper pantallonave bezhe kishte nje fund bezhe deri te gjuri prape pjese e uniformes se shkolles. Shamine e kishte me ngjyra te celeta qe kombinoheshin me uniformen e shkolles.
    Ashtu ngjante mire, dhe as nuk vihej re ndryshimi nga nx-it e tjere.
    Këtë po e kerkojmë edhe ne e nderuar, shamia nuk e ka kushtin të duket me ngjyrë të zezë, në këtë drejtim shoh një propagandë anti-islame.
    USA është shembulli më i mirë i tolerances fetare për sa i përket shamisë. Në shtepinë e bardhë janë dy gra të punësuara me shami
    Ti je hija e Kastriotit

Ska gje Chino. Keto te Kosoves e Maqedonise qe nuk ju lejohet te mbajne shamite neper shkolla, le te vine e te shkollohen ne Shqiperi se e ka vulosur fermanin Sala jone. Sic e shikon, ska te humbur ne kete mes.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    E drejte, por se ku saktesisht mbaron liria e ku fillon tjetra, kete evendosin gjykatesit. Pra njerez te obliguar vetem ndaj ligjit. Jo ndaj feve.
    Sigurisht nuk jam duke e kontestuar këtë gjë.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Pyetje retorike apo si?

C'luan rol kjo?

jo thjesht per kurozitet se pak me pare lexova qe eshte e ndaluar shamia
    dhe thash ku jeton ti
    cili eshte ai shtet qe ka ndaluar

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ska gje Chino. Keto te Kosoves e Maqedonise qe nuk ju lejohet te mbajne shamite neper shkolla, le te vine e te shkollohen ne Shqiperi se e ka vulosur fermanin Sala jone. Sic e shikon, ska te humbur ne kete mes.

jo me vjen keq
    ketu tek ne nuk eshte e ndaluar shamia
    dhe ne shkollen ku mesoj une mund te ket 10 vjaza me shamia
    nuk u a mohon askush te drejten te shkollohen ajo eshte zgjedhja e saj te mbaj ose te mos mbaj shami

po per fat te keq ka disa njerz qe mundohen te gezohen nese dikujt i mirret nje e drejt qe i takon

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Thirre pra gjykaten kushtetuese dhe te tregon ajo, ne e garanton kete te drejte kushtetuta apo jo. Deri atehere nuk ka keso te drejte. Pasi qe ligjdhenesi (parlamentar apo ministerial) ka ndaluar shamine, nje here per nje here cdo gje flet per mendimin tim. I cili eshte, se kushtetuta nuk parasheh nje te drejte te tille.

Me kaq u kry kjo pune. Nese vazhdon te njollosesh ligjdhenesin kosovar/shqiptar ne forum, gjen rezistence. E di per cfare e kam fjalen.
    Ok pasi pretendon se i din gjërat të pyes unë ty, a shkohet në gjykatë kushtetuese për një udhëzim administrativ?! (sepse nuk kemi të bëjmë me ndonjë kod ligjor apo nënligjor, por me një kod rregullativ)
    Keto gjëra ndodhin vetëm në shtetet ku nuk është definuar koncepti i demokracisë.
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 13 prej 33 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •