Ai qe eshte musliman e din se si duhet te thirret ezani dhe temxhidi (lajmerimi qe ka vdekur dikush) po une qe jam shqiptar dhe jam ne Spain nuk di spanjollisht dhe therret hoxha ne gjuhen spanjolle une nuk e di se per ēka eshte duke thirrur hoxha ne nimare.
A ka vdekur dikush, a eshte koha namazit vetem spanjolli e din , i kjart ???
Nqs therret arabisht, muslimanet e mbar botes e kuptojn se a eshte koha namazit apo lajmerimi se ka vdekur dikush.
Suhejbi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 06-08-2010 mė 05:53
Burri 1 X flet !
Skeni turp pyetje kot ai qe e ka hapur ket tem qenka i trash lol
po vendosni nje tem me interesante sesht kjo loj.
Une nuk e di pse t'i po i ben keto pyetje ???
Apo vetem te tregohesh kishem une emmmm....pe di ti'.
T'i lutjet i ke lene pse ben kesi pyetje pfffff.
Nqs beson Zotin te vetem ateher lutu shqip askush ste pengon, ndersa t'i nuk guxon te me perzihesh mua se si lutem
Ps. Mua po me duket se ketu moderatori eshte duke fjetur ja tema e njejt dhe personi i njejt eshte qe ka hapur temen dikur me pare.[/B]
Suhejbi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 06-08-2010 mė 06:17
Burri 1 X flet !
E ka dit Zoti shqipen po e ka harru kur shqiptart ja kan fillu neper kisha e gjamija me ju lut ne gjuh t'hujat .
We are all Aliens
Kjo per mendimin tim eshte nje tem shum banale, apo thene shkurt humbje kohe. A e din zoti shqipen. Nuk e besoj se ka ndonj shqiptar mbi kete dhe , qe e verteton a e din apo nuk e din zoti shqipen. Keta muslimanet tan edhe po ta dinte kishin me thon jo "zoti e din vetem arabishten" I kam ndegjuar shkiet tu than "zoti asht serb" ose "fol srbisht si zoti". Me tema te tilla mos po ju bejme konkurrenc atyre horrave. Nese zoti e din gjuhen arabe ose serbe e shqipen nuk e din, ateher zoti po lypka me ja c....n...
S'pari gjuha shqipe esht gjuhe qe veshtir meremi vesh apo kuptohemi me njeri tjetrin e kte gjuhe besoi plotsisht se Zoti e kupto,pore ne jemi te obliguar te kerkojm gjuhen qe deshiro Zoti ti degjoi.Jo vllaqko duke u fyer e shar e provokuar .Nese shkoi ne spanj hogja ta thrret Ezanin shqip ne dasht ce une me u pergjigj se spanjollqen sma komco hiq.Edhe nji gje duhet ta kuptoin vllezrit shqiptar te besimeve tjera se gjuha shqipe esht nji gjuh ende kalamake e pa perpunuar sa Sali ne nji debat gjen nji fjal ta perdori kalente ashtu shprehej e Tosi i thot leri ore pelat rehat .Ne qoft se vllezrit e mij shqiptare i trajton kuajt per pel si kom me vllezer. pra ktu shihet qart se kjo gjuha jon akoma don perpunim se Zoti mund te mendoi se jemi turq apo edhe populli i Adit e mun na gjuan prap me gur.
O njerėz! Vėrtet Ne ju krijuam ju prej njė mashkulli e njė femre dhe ju bėmė kombe e fise, qė tė njiheni nė mes jush. Pa dyshim se mė i nderuari prej jush tek All-llahu, ėshtė ai qė ėshtė mė i devotshmi. Allahu ėshtė Ai i cili krijoi kombet dhe gjuhėt njerėzore dhe Ai i di tė gjitha.
...
Krijoni Kontakt