Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 52
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Perfundimisht kane ikur per nga ajo gjeja e bute.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga ZbatoRregullat Lexo Postimin
    http://translate.google.com/translat...6-2010-003.htm

“Football descended from the old Christian cultures and our Islamic administration will never allow watching what they call the FIFA World Cup. We are sending our last warning to the people,”

E quajne futbollin anti-islamik dhe dicka qe ka rrjedhe nga krishteret (si elektriciteti, kompjuteri, penicilina, makinat etj etj etj etj), dhe haram per musulmanet. Ne gjithe Somaline eshte ndaluar kjo nga musulmanet ne fuqi, Al-Shahaab sepse zbatojne sheriatin ashtu sic duhet.

ME hipokrite se keta nuk behet! Pse kallashnikovat qe i mbajne neper duar u shpiken nga myslimanet? Ketyre tipave qe bien ne kundershtim me fjalet e veta u duhet prere koka sa me pare!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Rrace e qelbur... nuk me habisin.

Keta islamiket somaleze ndaluan me "ligj" : sytjenat, zilet e celularit, muziken, kinemtografine edhe ne fund... ndaluan edhe shkollat te lajmerojne nxenesit me zile (se gjoja i ngjan kembanes se kishes). Perndryshe prerje gjymtyresh apo vrasje me gure.

Cfare te them... shikoji e diskuto per barazi raciale pastaj. I lente Zoti me pas se c'i ka lene. Nuk kam urim tjeter.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    ti me dukesh me i trashe,LOOL
    une shkruajta per ate qe kane shkruar temen e jo per ty?
    pse me i vete kurse une jam musliman,une jam tifoz i flaket i Manchester Unitedit nuk duhet te kundershtojsh fejen se prej seciles ka njeri negativ apo pozitiv por asnje feje nuk eshte kunder Sportit shume thjeshte,(kjo teme do te ishte qesharake)LOOOOOOOOOL

Pershendetje
    E valla nuk koke musliman,per me kan musliman duhetmos me i pranu asgje qe ka prejardhje nga krishterizmi ateher je mysliman.
    Ani me pas jetu ti ne somali a ne avganistan a po nuk kishe guxu ti mi permen manchesterin kurr,po ti je mysliman i but qe te paret tu kan qen te krishter dhe armiku turk i konvertoi ne mysliman me dajk.
    Ketu qendron dallimi o tifozi i manchesterit

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Keshtu eshte, kur ne vend te trurit kane bukepeshku .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    ndoshta gjate ndeshjes kane pire birra apo ndonje lende narkotike si puna e mariuhanes ,prandaj edhe i kan ekzekutuar

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    E valla nuk koke musliman,per me kan musliman duhetmos me i pranu asgje qe ka prejardhje nga krishterizmi ateher je mysliman.
    Ani me pas jetu ti ne somali a ne avganistan a po nuk kishe guxu ti mi permen manchesterin kurr,po ti je mysliman i but qe te paret tu kan qen te krishter dhe armiku turk i konvertoi ne mysliman me dajk.
    Ketu qendron dallimi o tifozi i manchesterit
    haha LOOL njejse mendimi yt,une spo i kuptoj te tjeret pse e lidhin muslimanet e somalise afganistanit me ne ne skemi asgje te perbashket,per mua feja eshte privat nuk ofendoj asnje ose ateiste secili e ka te drejten e vete,ka njerez ce nderrojne fejat,por Kombin kurre smund ta nderrojene...
    dua te pyes psh:Zidani,Abidal e shume te tjeret jane musliman e keto si po luajne fudboll??!!!
    Pershendetje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga USA NR1 : 15-06-2010 mė 18:13

Te pyes une ty dicka: A lejohet futbolli apo jo dhe KUSH e vendos ate? Ti thua po, nje jo. Kush eshte ai qe e vulos? A i pave fetwate kundra futbollit? Sa islame ka?

Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    haha LOOL njejse mendimi yt,une spo i kuptoj te tjeret pse e lidhin muslimanet e somalise afganistanit me ne ne skemi asgje te perbashket,per mua feja eshte privat nuk ofendoj asnje ose ateiste secili e ka te drejten e vete,ka njerez ce nderrojne fejat,por Kombin kurre smund ta nderrojene...
    dua te pyes psh:Zisani,Abidal e shume te tjeret jane musliman e keto si po luajne fudboll??!!!
    Pershendetje

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga ZbatoRregullat Lexo Postimin
    Te pyes une ty dicka: A lejohet futbolli apo jo dhe KUSH e vendos ate? Ti thua po, nje jo. Kush eshte ai qe e vulos? A i pave fetwate kundra futbollit? Sa islame ka?
    e vulosi vete.... une lexoj nuk i ndegjoj te tjeret cfare mendimi japin une jam musliman Shqiptare nuk kam lidhje me Azine ne jemi ne Europe,LOOL

Vriten Pse Pane Ndeshjen E Futbollit

Vriten Pse Pane Ndeshjen E Futbollit

Militantet islamike kane ekzekutuar dy tifoze futbolli pse pane ndeshjen Nigeri Argjentine diten e shtune ne darke. Vrasja ndodhi ne Somaline Qendrore e cila eshte nen ligjin strikt islamik dhe qe ndalon kedo ne ate rrajon te shohe ndeshjet e Kupes se Botes. Militantet nga Hizbul Islam arrestuan 10 tifoze te cilet po ashtu ishin pjese te te njejtit grup. Edhe 30 veta te tjere jane arrestuar se pane ndeshjen Australi Gjermani naten e mepasshme. Sheiku Mohamed Abdi Aros, zedhenesi i militanteve tha se: "Ne e paralajmerojme rinine somaleze qe mos guxoje te shohe ndeshjet e Kupes se Botes." Ai tha se popullsia e Somalise duhet te perqendrohet tek xhihadi dhe "jo te shohe njerez te shkalluar te kercejne lart e poshte." Hizbul Islam kohet e fundit ka ftuar Osama Bin Laden qe te shkoje ne Somali.

Hajde e mos ju thuaj kafshe ketyre po deshe.

Sheikh Mohamed Abdi Aros, a spokesman for the militants, said that, "We are warning all the youth of Somalia not to dare watch these World Cup matches." He said that the people of Somalia should focus on pursuing jihad and not, "watching mad men jump up and down."
    World Cup fans executed

Somali militants threaten World Cup TV viewers

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •