Postuar mė parė nga
mendimi
Me duket ne shkrimet tua kam lexu se studion dicka ne fakultet teknik.
Nga kjo me duken shume naive keto shprehje. Ketu nuk kemi te bejme me nje zbulim. Kjo ska lidhje me arritjen ne hene as me oqeane as me asgje.
Fizika eshte shkence ekzakte dhe nese kete se ke kuptuar atehere eshte e kote qe merresh me teknike.
Qysh perpara ka qene e mundur me llogarite qe sa larg eshte hena, sa shpejt duhet ecur per te arritur e gjera te tjera. Njejte munde te thuhet edhe per Marsin. Edhe pse nuk kane arritur njerezit ne Mars une pajtohem qe do te arrijne me zhvillimin e teknikes.
Pra cdo gje brenda ligjeve te fizikes arrihet por jo jashte saje.
Te thuash se krijohet perpetum mobile eshte njejte sikur te thuash se 2+2 bejne 5 sepse 1 njesi na tepron pra dhe kjo eshte thyerje e ligjeve te natyres.
Une njoh personalisht njerez qe jane perpjekur gjithe jeten per te arritur dicka te tille dhe jam munduar te ju spjegoj se eshte e pamundur por fatkeqesisht shqiptaret me me qejf merren me gjera te kota. Ai personi qe njoh une eshte kaq gjenial sikur te ishte munduar per dicka tjeter garant do te kishte arritur dicka po i shkon jeta duke rrahur uje ne havan.
Nese je ende ne universitet te keshilloj te mirresh me gjera me praktike te arritshme dhe kerko nje takim me profesor doktor Rasim Bejtullahun qe eshte nr 1 per fizike dhe i vetmi qe ka zbuluar dicka nga Prishtina mbase ai ti heq dyshimet.
Krijoni Kontakt