Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    Me duket ne shkrimet tua kam lexu se studion dicka ne fakultet teknik.

Nga kjo me duken shume naive keto shprehje. Ketu nuk kemi te bejme me nje zbulim. Kjo ska lidhje me arritjen ne hene as me oqeane as me asgje.

Fizika eshte shkence ekzakte dhe nese kete se ke kuptuar atehere eshte e kote qe merresh me teknike.

Qysh perpara ka qene e mundur me llogarite qe sa larg eshte hena, sa shpejt duhet ecur per te arritur e gjera te tjera. Njejte munde te thuhet edhe per Marsin. Edhe pse nuk kane arritur njerezit ne Mars une pajtohem qe do te arrijne me zhvillimin e teknikes.

Pra cdo gje brenda ligjeve te fizikes arrihet por jo jashte saje.
    Te thuash se krijohet perpetum mobile eshte njejte sikur te thuash se 2+2 bejne 5 sepse 1 njesi na tepron pra dhe kjo eshte thyerje e ligjeve te natyres.

Une njoh personalisht njerez qe jane perpjekur gjithe jeten per te arritur dicka te tille dhe jam munduar te ju spjegoj se eshte e pamundur por fatkeqesisht shqiptaret me me qejf merren me gjera te kota. Ai personi qe njoh une eshte kaq gjenial sikur te ishte munduar per dicka tjeter garant do te kishte arritur dicka po i shkon jeta duke rrahur uje ne havan.

Nese je ende ne universitet te keshilloj te mirresh me gjera me praktike te arritshme dhe kerko nje takim me profesor doktor Rasim Bejtullahun qe eshte nr 1 per fizike dhe i vetmi qe ka zbuluar dicka nga Prishtina mbase ai ti heq dyshimet.
    Kjo ska te bej aspak me naivitet apo dicka tjeter .

Rastin e Henes apo kuminikimet ken vetem shembuj .
    Ti e keqkupton pyetjen time , e kuptoj fiziken , por ate fizike qe na servojne te tjeret , sepse ne si Kosove ose UP-ja ska mundesi me i vertetu keto gjera , pra ne i marrim si na japin te tjeret . Sjam duke e hudh poshte ligjin mbi energjin por vetem pyeta a ka mundesi te behet nje gje e tille????

Jam ne Teknik por do filloj edhe ne Fizike , dhe shpresoj te kem rastin me u taku me prof se kam ndegju shum gjera te mira per te.

Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Jam i mendimit se Perpetum mobile eshte e pamundur.
    Asnjehere kjo nuk do te arihet.
    Te krijosh prej asgjeje, eshte veti vetemse e All-llahut.

Sh'net xhamlia !
    Ky eshte nenforumi i shkences dhe jo i fese. Te kam paralajmeruar disa here qe te mos prishesh temat e cdo nenforumi me komente nga me imbecilet. Po mesa duket ti nuk ve mend. Shihemi mbas 10 ditesh dhe me mend ne koke.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Mire ja bere Darius, se cdo teme prishin keta ky edhe disa antar tjere, per cdo gje e lidhin me fejen.

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Kėto qė thua mė duken mė shum si superpercues , kurse makina perpetum mobile ėshtė qė prej asgjėje jep energji
    Nuk kam koh te zgjerohem por perpetuum mobile nuk prodhon energji nga asgjeja por shendrron gravitetin ne energji.

Dot zgjerohem nje shkrim tjeter...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Lightbulb

Momentalisht i vetmi Perpetuum mobile ėshtė Universi.
    Prej nga furnizohet Universi?
    Nėse e dijmė ( sė paku deri mė tani ashtu mendohet)
    se energjia as nuk humbet as nuk fitohet, atėherė
    si ėshtė e mundur qė Universi lėviz pa marrė energji shtojcė?
    Apo ndoshta energjia shtohet....?

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga ricky_ch Lexo Postimin
    Momentalisht i vetmi Perpetuum mobile ėshtė Universi.
    Prej nga furnizohet Universi?
    Nėse e dijmė ( sė paku deri mė tani ashtu mendohet)
    se energjia as nuk humbet as nuk fitohet, atėherė
    si ėshtė e mundur qė Universi lėviz pa marrė energji shtojcė?
    Apo ndoshta energjia shtohet....?
    Shume me vend.

Por mendoj se eshte edhe mundesia tjeter qe njerzimi ta kete gjet zgjidhjen per kete problem por nuk e japin ende.

Jo pa u shterr burimet e naftes dhe te qymyrit .

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •