Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Al Qaeda nuk perfaqeson islamin.Ajo perfaqeson terrorizmin klasik.Duhet dalluar gjerat ketu.
    Al Qaeda se fundi eshte nje organizate terroriste e perbere nga dhjetra,(jo nga qindra ),qe eshte perfaqesuesja me e denje e terrorismit nderkombetar.
    Atehere pse nuk denohen nga populli (ne vende te ndryshme kur organizata te lidhura me Al Qaeda ndodhen) dhe pse akoma kan opinion pozitiv ne boten Arabe?
    Kur 11 Shtatori ndodhi, te gjith u gezuan, e tashti nuk perfaqesojn islamin? Atehere si mund ta shpjegosh qe ne video dalin me Kuran? Kur nuk perfaqesojn Islamin pse akoma mbroen dhe justifikoen veprimet e tyre?

Lexo fjalet e fundit qe thojn ne kercenim: "Me ndihmen e Zotit".

Nga vijn keto fjale, nga feja apo thjesht e fusin emrin e Zotit qe te marin me shume mbeshtetje?

Kur do vi koha qe me ne fund te reformohet abuzimi i fese dhe te ndalohet ky abuzim?
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Atehere pse nuk denohen nga populli (ne vende te ndryshme kur organizata te lidhura me Al Qaeda ndodhen) dhe pse akoma kan opinion pozitiv ne boten Arabe?
    Kur 11 Shtatori ndodhi, te gjith u gezuan, e tashti nuk perfaqesojn islamin? Atehere si mund ta shpjegosh qe ne video dalin me Kuran? Kur nuk perfaqesojn Islamin pse akoma mbroen dhe justifikoen veprimet e tyre?

Lexo fjalet e fundit qe thojn ne kercenim: "Me ndihmen e Zotit".

Nga vijn keto fjale, nga feja apo thjesht e fusin emrin e Zotit qe te marin me shume mbeshtetje?

Kur do vi koha qe me ne fund te reformohet abuzimi i fese dhe te ndalohet ky abuzim?
    Po ta kishte pasur Al Qaeda ndihmen e vendeve islamike ateher kjo gje do te ishte pak me ndryshe gjithsesi.
    Llogarite fuqine e vendeve islamike ne bote.Kane fuqi mjaft sa per ta destabilizuar boten perndimore,mirepo Al Qaeda thirret ne ato per te perfituar simpatizues te cilet edhe sdo ti kete kurre sepse te gjithe ata qe jane tamam musliman e dijne se qka shkruan ne Kuran dhe nuk i bashkangjiten.Per at shkak edhe ka mbetur me dhjetra anetar(kete e thone agjensionet e sherbimeve sekrete perndimore).
    Al Qaeda nuk eshte produkt i islamit,Al Qaeda eshte produkt i atyre qe i`a pane hajrin prej se ka dalur me aksione,e ajo dihet kush i`a pau hajrin kesaj organizate.
    Vetem nje fakt logjik.20 shtete me artilerine me te forte ne bote duke luftuar ne disa bjeshke te quajtura Tora Bora dhe nuk mund ta zene nje kriminel.Kjo vetem ne filmat e James Bondit ndodh.
    Edhe njehere po e them Al Qaeda eshte perfaqesuesja me e denje e terrorizmit nderkombetar.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Shume te gjata i shkruan keto postimet o anti-hipokrizi.
    Sti lexon kush , keshtuqe mos u mundo kot

Sa per temen.

Sbesoj se do hedhin bomba vertet.
    Thjesht jane presione psikologjike.
    Aman dhe keta ekstremistet qe sna lane rehat.
    Ne mezi po e presim ate dreq boteror , e keta hedhin deklarata te tilla.
    Pffff.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    nuk dij pse i perzini temat,kjo teme nuk ishte per te ofruar spjegime se islami a urdheron apo ndalon ne terrorizem,kjo tem ishte thjesht me deklaraten e al qaedes dhe cdo kush mund te jep mendimin e vete,mirepo nuk esht e then qe dikush te shan kuranin dhe muslimanet duke pasur ne koke al qaeden ne te njejten kohe,sepse shum mir e dini te gjith apo besoi se e keni kuptu se ne kuran qarte ndalohet mbytja e te pafajshmive, e tash pse e bejn disa persona nje gje te tille duke bertit allahu ekber apo pse dalin me kuran ne dore,do ishte me mir ti kishi pyetur ata se edhe ne nuk edim

dhe kisha nje lutje,ato shkrimet e gjata plss mos i replikoni duke cituar sepse mbushet faqja dhe skam nerva gjith ato shkrime ti ec posht lart

Darius-mir qe do te mbash rend ne teme,mirepo nuk esht e patjetersueshme te ofendosh sepse me i miri nga njerzit eshte ai qe respketoni tjetrin ne ate qe ai beson,ska nevoj te ofendosh as kuranin as muslimanet,me talebanet cfar ke ti kam edhe un,se edhe un jam kundra atyre,mirepo nese ofendon kuranin dhe muslimanet me ofendon edhe mua,keshtuqe pak me qete do ishte me mir

gjith te mirat
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Shume te gjata i shkruan keto postimet o anti-hipokrizi.
    Sti lexon kush , keshtuqe mos u mundo kot

Sa per temen.

Sbesoj se do hedhin bomba vertet.
    Thjesht jane presione psikologjike.
    Aman dhe keta ekstremistet qe sna lane rehat.
    Ne mezi po e presim ate dreq boteror , e keta hedhin deklarata te tilla.
    Pffff.
    ske faj,sa po e isha duke kerkuar nje recever full HD me te mire nga ky qe kam ekstra per boterorin,tash me ben pishman keta te AL quvajtit
    Jetë e rëndë.......!!!

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin

Darius-mir qe do te mbash rend ne teme,mirepo nuk esht e patjetersueshme te ofendosh sepse me i miri nga njerzit eshte ai qe respketoni tjetrin ne ate qe ai beson,ska nevoj te ofendosh as kuranin as muslimanet,me talebanet cfar ke ti kam edhe un,se edhe un jam kundra atyre,mirepo nese ofendon kuranin dhe muslimanet me ofendon edhe mua,keshtuqe pak me qete do ishte me mir

gjith te mirat
    Ndersa une ofendohem nga futja e fese ne cdo problem e teme. Si i behet tani? Kur cenon lirine time atehere mos pretendo per respekt nga ana ime. E thashe shqip dhe qarte dhe skam nder mend ta diskutoj me: Ka nenforume fetare per citime nga kurani e blibla. Nenforumet e tjera jane per probleme jo fetare. Plus qe nuk ofendova asnjeri, as mysliman e as kuran. Nese do te ndihesh ti i ofenduar, atehere nuk eshte problemi im por i yti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    ok,nuk do te citoj nga shkrimi yt i pare asgje,sepse nuk esht e nevojshme,cdo kush e din nga brendesia e tij se cfar ndjen dhe cfar don ti thot tjetrit,un nuk jam per perzierje temash,dhe un them qe mos te behet cdo tem,teme ajetesh dhe hadithesh sepse nuk esht e nevojshme

pershendetje
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Nuk ka per te ndodhe as ni sulm !! Po o njerz a pe shihni qe Al-kaida nuk egziston hiq !!? Cfar strategjije sa qe pjau tregon botes edhe datat edhe vendet ku ka me sulmu !? ahahha hajde strategji hajde .
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    AL Qaeda te rrun bishtin...kan ngel tu vra njani-tjetrin ata burrat me funde a naj viktim se ma anej terrt..lesht e currit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Al kaida esht andej e pranishme me dekada ,mose e kan fut naj dinamit ven armature ne stadijom e pe qojn posht munimin e atyre qe punuan ne te.une nuk e trajtova nga kendi fetar po profesional.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 11-04-2010 më 10:54

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •