Close
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 161
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Po mire t'ja u japin. Kish po kerkojne te shkretet, s'eshte se po kerkojne ndonje gje te cuditshme. Vetem te kene kujdes mos te lene femijet vetem, neper dhomat e rrefimit me prifterinjte.
    Asgje s'je duke thene as ti, se ska nje prift shqiptar qe ka bere keto gjera, por shumica ne perendimin materialist, njerez qe nuk ia dine vleren asgjeje. Nuk jeni te sinqerte Po ngutesh qe te paragjykosh, cdo paragjykim eshte jo i drejte, edhe ky gjithashtu...

Tung, pershendetje e respekt nga une

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Pasha Zotin shum po provokojn bre kto, se cka kan msy me bo prej Kosoves hiq spo du me mendu.

Arsyeja e kësaj është për faktin se disa familje, të konvertuara kohë më parë në fenë katolike, tashmë kërkojnë të kenë edhe vendin e caktuar ku do të pushojnë eshtrat e tyre, vend ky që do të jetë ekskluzivisht vetëm për banorët katolikë.
    Mbledhini 50.000 euro edhe blejeni nje tok , bekojeni vendin edhe nisjani vorrosni qaty , keshtu bejn muslimanet , a mos po doni Fatmir Sejdiu me pare te shtetit me jau ble token ? Sikur qe Rugova e prishi shkollen per katedrale.

Një nga banorët që përkrahin këtë kërkesë është Feriz Sopi. Ai thotë se parcela prej dy hektarësh e gjysmë, që gjendet vetëm disa metra larg shtëpisë së tij, do të behët vend për varrezat e tyre pasi që, sipas tij, kjo është e drejtë ligjore.
    Epo mir de , cka o problemi ? I paskeni bo planet cka juv desht me u anku ne gazet ?

“Ne jemi mbi 45 familje katolike .
    Kur ti thu se jeni 45 familje , un menjeher nga pervoja e pjestoj me 5 ket cifer.

dhe numri jonë sa vjen e shtohet
    Uha , shum tharm i keni qit , per qato shtoheni e bymeheni , po masi kaq shum po shtoheni , nje keshill nga ana ime : Pritni edhe pak edhe kur ti boni krejt katolik ateher xhamijen do ta beni ne kish dhe varrezat muslimane do ti beni varreza krishtere , keshtu sdo ta harxhoni as Vatikanin.

Ne nuk kemi vend se ku t’i varrosim kufomat e që për dallim nga ne, banorët e besimit mysliman kanë vendin e caktuar të tyrin”, thotë Ferizi i cili para katër vitesh është pagëzuar nga kisha katolike me emrin Gjon
    Pse e keni merak me u krahasu me muslimant ? A e din ne cfar vendi je duke jetu ti ? 45 pjestu me 5 familje po doni me u shty me qindra familje muslimane.
    Po nejse masi e pasni punen kaq ngusht dhe juv paska ngel syri tek muslimant , dilni para xhamis se fshatit dhe zgjatne doren kerkoni ndihm.

Sjam kunder kishe e as varreze , por Vatikani ka leshu shum pare ne Kosov dhe jan duke u ndertu kisha me vler shum te madhe edhe pse ka shum pak katolik dhe prej ne nevoj ndertimi i kishave po behet propagand.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Qe ne fillim u fole pa ,,cinizem''!Pra mos t'i shtremberojm gjerat,eshte e drejt e cdonjerit te kerkoj,por sa do ju pergjigjen ne kerkesa,aty qendron puna!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Asgje s'je duke thene as ti, se ska nje prift shqiptar qe ka bere keto gjera, por shumica ne perendimin materialist, njerez qe nuk ia dine vleren asgjeje. Nuk jeni te sinqerte Po ngutesh qe te paragjykosh, cdo paragjykim eshte jo i drejte, edhe ky gjithashtu...

Tung, pershendetje e respekt nga une

S'eshte pune sinqeriteti, po pune perversiteti. Dakort jam dhe une me ty, gjer tani s'eshte se eshte zbuluar ndonje prift pedofil( te pakten me aq sa di), po ku e dime ne qe ne keto momente qe ne po shkruajme, ndonje prift shqiptaro-pedofil s'eshte duke abuzuar me ndonje femije te vogel? Daku, paragjykim apo jo, me keto qe po degjojme, une nese do kisha femije do t'ja beja gogol kishen. Kurse priftin djall. Se ja i ndodhi gje femijes, si i behet pastaj. Apo te me rroj mos-pargjykimi mua. Jo mer vlla jo. Une per vete me frike do e kisha ta coja femiun tim ne duart e lugeterve.

respekte
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    edhe une nuk jam per kete qe mos te dilet nga tema fale sjelljeve te mira te Bashkesise Islame dhe Kishes Katolike nuk mbahet mend qe keta te dyja kan pas edhe me te voglin problem ne mes vete ,edhe prifterinjt shqiptar nuk jane si disa qe dolen keto dite bile kta te fundit jane distancuar nga ,,.
    por del nje person dhe kerkon ate apo edhe nje prijes fetar don te ben ndryshime apo eshte vetem Skenderaj dhe Drenasi -Kosove -apo Morine ose Llapushnik
    por edhe nga del artikulli teper mire nga Gazeta Expres sduhet me shume koment

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    edhe 10 banor nese jan askush nuk guxon qe ti ndaloj qe te ndertojn kishen sepse jetojm ne liri dhe qdo njeri ka te drejt te praktikoj fen e vet

ne muslimanet gjamit i kemi ndertu vet pandihmen e shtetit
    edhe keta le ta ndertojn vet

nese nuk eshte provokim per muslimanet ather nuk jam kunder ndertimit te kishes
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Citim Postuar më parë nga Kasumi Lexo Postimin
    ashtu eshte e nderuara e panjohura,por ne kete kohe gjithqka po ndodh ndodh e dhe kjo qe per interesa personale te ndrojne fene ...
    Epo sic e nderruan kur erdhi turku, ate po bejne dhe tani, vetem se po rikthehen ne fene e te pareve. Pra nuk eshte thjesht nderrim po eshte rikthim. Historia perseritet apo jo?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Epo sic e nderruan kur erdhi turku, ate po bejne dhe tani, vetem se po rikthehen ne fene e te pareve. Pra nuk eshte thjesht nderrim po eshte rikthim. Historia perseritet apo jo?
    Rikthim ne injoranc po.

Periudha e te pareve tan ishte Mesjeta, e per mesjet me se miri flet historia e tmerrshme evropjane.

Ou, qe kur feja myslimane na qenka kulture? Apo harrove qe edhe sot e kesaj dite perfaqeson ne menyren me te pakrahasueshme anet me te erreta mesjetare, qe nga traditat familjare e deri tek ato shoqerore. Rikthim ne injorance thote... kjo eshte e forta e dites.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    S'ka mundesi, un i krahasoj dy kulturat kur me thon qe po kthehet ne fen e te pareve (mesjeten primitive).
    Kurse sot, sot s'ka kultur kristiane.
    Nese kultura euro'amerikane eshte rezultat i kesaj kulture te krishter, atehere do me vinte marre ti thoja vetes "besimtar" i kesaj kulture kac degjeneruese !

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •