Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 161
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131

Për: Banorët e Llapushnikut duan Kishë

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Ku jan varros anetaret e familjeve katolike deri sot ?

Selam

Ps:

Se kisha katolike eshte armik i njerezve ne pergjithesi nuk
    don mend.....ajo synon ndarjen e njerezve, qe vet te futet te mes. Ne perendim kisha eshte pronari me i madh i pasurise ne toke dhe objekte....edhe shteti nuk ka aq pasuri.
    Sipas banoreve te fshatit, katoliket deri me tani jan varrosur ne varrezat e fshatit, ndersa tani kan vendosur te ndahen ne varreza nvete, pa ua kerkuar askush kete gje (dmth keto vet duan percarje nga shqiptaret musliman) . Por behet fjal per numer te vogel te besimtareve katolik ne fshat (qe tani po thuhet se jan vetem 5 familje).

Vertet spo arrij tja nxjerr logjiken kesaj pune, 5 familje me 30 antar varrosen ne 100m2 tok, dhe jo ne 25 000 m2, ne kaq siperfaqe mund te vorrosen 6000 persona.

Me ndertimin e kishes ne 25 000m2 do te bllokohet qasja deri te permendorja e deshmoreve te kombit.

Ne protesta kunder ndertimit te kishes ne ate vend, po marrin pjes edhe veteran dhe invalid te UCK-se.

Po thuhet qe asnjeher sdo te lejojn te realizohet ky projekt pa pelqimin e tyre.

Agresivitein e kishes katolike te Kosoves e kam verejtur qe nga clirimi i Kosoves, mjaftueshem kam shkruajtur per kete rrezik qe po u kercnohet shqiptareve dhe e kam ditur se nje dit kjo do te shpie ne urrejtje brenda shqiptareve.
    Der tani toleranca ruhej per shkak te muslimaneve, qe toleronin cdo gje qe vinte nga Kisha Katolike.

Mendoj se eshte koha me u aktivizu Bashkesia Islame e Kosoves dhe me jau mat pulsin katolikeve te Kosoves.
    Eshte koha te inicojne ndertimin e nje xhamie gjigante ne nje fshat 99,9% katolik dhe pastaj te gjith do te vertetohemi kush eshte tolerant ketu. Ket duhet ta testojn.

Sa per ilustrim, ne gjith komunen e Drenasit jetojne 57 987 musliman dhe vetem 66 katolik. (dhe ja ku duan tani te bejne objektin me te madh fetar ne gjith komunen, kush po i finanson? pse? cka duan te bejne? pse mu ne lartesite e drenices ne vendin ku u zhvilluan betejat kunder serbeve? pse mu ne vendin ku ndodhen permendoret e UCK-se?)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 22-06-2015 më 11:53
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Sipas banoreve te fshatit, katoliket deri me tani jan varrosur ne varrezat e fshatit, ndersa tani kan vendosur te ndahen ne varreza nvete, pa ua kerkuar askush kete gje (dmth keto vet duan percarje nga shqiptaret musliman) . Por behet fjal per numer te vogel te besimtareve katolik ne fshat (qe tani po thuhet se jan vetem 5 familje).

Vertet spo arrij tja nxjerr logjiken kesaj pune, 5 familje me 30 antar varrosen ne 100m2 tok, dhe jo ne 25 000 m2, ne kaq siperfaqe mund te vorrosen 6000 persona.

Me ndertimin e kishes ne 25 000m2 do te bllokohet qasja deri te permendorja e deshmoreve te kombit.

Ne protesta kunder ndertimit te kishes ne ate vend, po marrin pjes edhe veteran dhe invalid te UCK-se.

Po thuhet qe asnjeher sdo te lejojn te realizohet ky projekt pa pelqimin e tyre.

Agresivitein e kishes katolike te Kosoves e kam verejtur qe nga clirimi i Kosoves, mjaftueshem kam shkruajtur per kete rrezik qe po u kercnohet shqiptareve dhe e kam ditur se nje dit kjo do te shpie ne urrejtje brenda shqiptareve.
    Der tani toleranca ruhej per shkak te muslimaneve, qe toleronin cdo gje qe vinte nga Kisha Katolike.

Mendoj se eshte koha me u aktivizu Bashkesia Islame e Kosoves dhe me jau mat pulsin katolikeve te Kosoves.
    Eshte koha te inicojne ndertimin e nje xhamie gjigante ne nje fshat 99,9% katolik dhe pastaj te gjith do te vertetohemi kush eshte tolerant ketu. Ket duhet ta testojn.

Sa per ilustrim, ne gjith komunen e Drenasit jetojne 57 987 musliman dhe vetem 66 katolik. (dhe ja ku duan tani te bejne objektin me te madh fetar ne gjith komunen, kush po i finanson? pse? cka duan te bejne? pse mu ne lartesite e drenices ne vendin ku u zhvilluan betejat kunder serbeve? pse mu ne vendin ku ndodhen permendoret e UCK-se?)
    Ja kan rras mendjen disa kosovareve se kisha eshte synonym per "perendimin". Nuk e sheh edhe ketu ne forum sa e potencojne do dardaleca kete, duke e nderlidh ne cdo muhabet katolicizmin me prosperitet perendimore, islamin me ngecje lindore....

Sidoqofte, nese muslimanet tolerojne qe te ju "dhihet" mbi koke ne kaq forme banale dhe mesjetare, atehere e meritojne.....nese jan krenar qe 5000 banore nuk paskan xhami....pse habiten se 50 banore va nxjerin ni kishe ne lule te ballit ?.

Allahu nuk i don dembelat....eshte abzurde, e paimagjinueshme, qe te diskutohet nje gje e tille. Po, sa me seriozitet e kane mare betejen kunder uzurpimit dhe dhunimit nga 50 veta deshmojn edhe faktet e thata.

- nuk dihet numri i sakt i banoreve katolik (duket shume rrende me i llogarit, katra/pes familje nenkupton dhjetra mije fryma, e besa sjemi ka i numrojm sakt allahile...)

- ne me 5000 banore nuk ndertojm xhami, e ku me kishe...

- e gjetem burra, top argument, vendi eshte simbol i luftes, ka deshmore te uçks aty (po keta qe ta ndertojn kishen, te kane pshurr mu ne uck e deshmore mer jahu, ne vend qe ta perdorin kete realitet ne forme agressive, ata e perdorin ne forme passive, duke u mbrojt.....se per uck besa na ndihmon krejt kosova.....50 versus 5000....se vet nuk ja dalim dot...)

Selam

Ps: i ka lind kujt ideja ato varrezat qe i kan me i zmadhuar sipas nevojes, e po aty me ndertu nje kishe per nevojat qe i kan ?
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...ore po nuk po behet nami,Kishen po kerkojne ta ndertojne ne vendin e vet,ne EUROPE....Pra,nuk po kerkojne ta ndertojne ne vendet e isis,hahaha.
    Thjesht,Keta banor kerkojne te drejten per tu rikthyer te'k RRENJET E VETA.Te jeni te sigurt se askush nuk do mund ti ndaloj.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Jack Watson!

Nuk besoj qe kta njerez e kan mbajt te fshehur per shkak te friges,askush dhe asnjehere nuk iu eshte ndalua kujt ne Kosove besimi i krishter,kur ne koherat e komunizmit myslimanit iu eshte ndalua me shum gjera mbajtja e fes, ata lirshem kan mund te konvertohen ne ate se cfar ishin,pra ne katolik.Une nuk mbaj ne mend por Babi me tregonte se ne muajin e Ramazanit para dyerve te vendit ku punonte,qendronte njeriu me uje ne dore dhe na detyronte ta prishim agjerimin!Po te ishin ne Shqiperi do te besoja,por ne Kosove ata e dijn shkakun pse kan veprua keshtu,por asesi nga friga!Ps.Mos ma merrni per te keq,por kjo me cudit!
    me se e vertet eshte kjo, ma shume se gazetave une i besoi vllaut tim ku arsimtari i tij i detyronte ata nxens qe agjeronin te pinin uje, shume i drejt konstatimi juaj...
    All religions, arts and sciences are branches of the same tree.

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ...ore po nuk po behet nami,Kishen po kerkojne ta ndertojne ne vendin e vet,ne EUROPE....Pra,nuk po kerkojne ta ndertojne ne vendet e isis,hahaha.
    Thjesht,Keta banor kerkojne te drejten per tu rikthyer te'k RRENJET E VETA.Te jeni te sigurt se askush nuk do mund ti ndaloj.
    Dmth. 5000 nuk mund ti ndalojn 50 ?.....TURP nuk kan dy tipa njerezish.....budallet dhe kriminelet !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 22-06-2015 më 15:47
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    me se e vertet eshte kjo, ma shume se gazetave une i besoi vllaut tim ku arsimtari i tij i detyronte ata nxens qe agjeronin te pinin uje, shume i drejt konstatimi juaj...
    Une e kam perjetuar vetvetiu.....na thonte mesuesi, kush agjeron, babit atij do te ja marim pasaporten (qe mos te shkoje ne gurbet me, e keshtuqe te behemi fukara, psikollogji subtile kunder femijeve 10 vjecare)
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...jo e kisha fjalen qe "juve jeni tolerant",hahahh...Po po nuk i ndaloni dot,sepse jemi ne Europe,prandaj mos hidhni vaj ne zjarr,se do digjeni vet brenda,kete ta keni te sigurt.

Ja idiotat islamike si e tregojne surratin e tyre barbar gjithandej. Kercenohen nga nje kishe dhe do perdorim dhunen thone. Yttt rrace e ndyre beduinesh. Po i futet tartakuti qe disa ne Kosove po rikthehen ne fene e te pareve. Nuk durojne dot poturexhinjte qe te shohin kishe e kryq. Ju ngecet buka ne gryke turkoshakeve. Po mesoni more nga te Shqiperise qe kane bashkejtuar gjithmone. Se ka patur myslimani problem kishen dhe kryqin ne Shqiperi sic nuk e ka patur problem i krishteri xhamine. Pse kaq te thekur per sherre fetare ju te Kosoves e te Maqedonise?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ja idiotat islamike si e tregojne surratin e tyre barbar gjithandej. Kercenohen nga nje kishe dhe do perdorim dhunen thone. Yttt rrace e ndyre beduinesh. Po i futet tartakuti qe disa ne Kosove po rikthehen ne fene e te pareve. Nuk durojne dot poturexhinjte qe te shohin kishe e kryq. Ju ngecet buka ne gryke turkoshakeve. Po mesoni more nga te Shqiperise qe kane bashkejtuar gjithmone. Se ka patur myslimani problem kishen dhe kryqin ne Shqiperi sic nuk e ka patur problem i krishteri xhamine. Pse kaq te thekur per sherre fetare ju te Kosoves e te Maqedonise?
    Darius gabohesh me atë që shkruan, veçanërisht në pjesën ku po përmend Maqedoninë, se për Kosovën nuk kam aq dijeni sa kam për vendin ku jam rritur. Nuk janë të gjithë ashtu, por ka një numër të vogël që e njollos gjithë hapësirën. Jam i sigurt që edhe në Shqipëri ka individ të tillë nga të gjitha anët jo vetëm të muslimanëve, por edhe të krishterëve. Këtu në Maqedoni janë disa pseudofetar kinse musliman (që skanë të bëjnë fare me islamin) pasi gjëra dhe veprimet që po bëjnë këto injorantë nuk parashihen askund në islam, ashtu siç nuk parashihen në krishterizëm. Të gjitha besimet fetare në thelbin e tyre kanë paqen, mirëqenien, bashkjetesën dhe respektimin e besimeve tjera, andaj persona që bëjnë gjëra të tilla janë larg të të ashtuquajturës fe ose besim fetarë. Gabimi më i madh që bëhet nga të gjitha palët është fakti që të gjithë futen në një gotë duke ditur që nuk është ashtu!
    Sui generis

Ca flet pash zotin? Nuk ju drejtova te gjitheve por atyre qe kane kete mendesi. Me qarte se e kam shkruar ska ku te shkoje.

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •