Close
Faqja 8 prej 32 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 313
    i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    A po shifni o disa te mjere sa greket ju dojne qe perher thurni lavdata e na fyeni pse nuk behemi zagar te Shkaut e te Grekut

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    goldush..

nuku te ben fare ty pershtypje qe... "nuku perzihen" fare ne kto anti-greqizmat shoket e shoqet ne seli roze.

si shpjegonet..

lol

nuku u a di deren e selise rozaxhijve.. kjo albe karlo malltezja anil basha e kokodhimat e topchanellsat..kur ka pun greke.

kopila jini..

cthot shkadroni dallkau hamiti i beqes..
    neperke i ka dal i biri ne shtab te ed rucit.

..

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    goldush..

nuku te ben fare ty pershtypje qe... "nuku perzihen" fare ne kto anti-greqizmat shoket e shoqet ne seli roze.

si shpjegonet..

lol

nuku u a di deren e selise rozaxhijve.. kjo albe karlo malltezja anil basha e kokodhimat e topchanellsat..kur ka pun greke.

kopila jini..

cthot shkadroni dallkau hamiti i beqes..
    neperke i ka dal i biri ne shtab te ed rucit.

..
    Brari!
    te betohem jam me i djathte se ti,madje kam nje simpati te vecanete per Berishen,por ne kete rast pres qe Berisha dhe Qeveria e tia duhet te reagojne ashper ndaj grekve dhe greqise!
    kombi mbi te gjitha!nuk me hyn fare ne pune as bluhet e Berishes as rozet e Edvinit kur behet fjale per dinjitet kombetar!

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Kur e lexova diten e pare qe u hap kjo tema nuk po i besoja syve , mu duk absurde.Dje e pashe ne lajmet greke .Greket jane shume ksenofob jane dhe midis tyre ishujt me qyetet e medha.
    Nuk e prisja te harrinin deri ketu .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Pse habiteni ? Grekun e kemi armik dhe do ta kemi pergjithmon, qfar menduat ju ? se do na uronin ?
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    un nuk i konsideroj armiq, si popull me duken antipatik dhe shume prapa civilizimit perendimor(angli, gjermani, france, itali, etj). kte e kam vene re kur kam qene disa her me pushime ne greqi.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Nuk e di ku eshte habija e kesaj pune.Thuase tash na u bene greket e poshter se kurre skane qene.Kjo pune eshte e vjeter me shekuj.
    Ja qka thone disa per popullin grek

Sir Charles Eliot (1862–1931):

"Clearly,the modern Greek must be of very mixed blood."

J. Mckeen Cattell (1860-1944):

"The modern Greeks are largely of Slavic origin. They are not the descendants of the ancient Greeks."

Per me shume :
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=121907

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o behari mos u merr me bolen e berishes se ai aq din
    den me dal ma i djathte se une e ma antikomunist se une ku enveri na dogji e na perveloi
    kur dhe per tragjedine e otrantos bolja e djathte e berishes shan edvinin atehere sja vlen ma
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Kesaj i thone dhi e zgjebosur me koken perpjete.
    Greqia eshte detyruar ti lepije menderet Europes perndryshe fallimenton si shtet.

Me vjen inat me keta zagaret e politikes qe ngelen duke i bere leshime ketyre pederasteve greke.Te marrin shembull nga Maqedonia çfare do te thote krenari kombetare.
    Greket skan faj,i lumte se kan gjet.Po mos ta kruajn shume me turkun se ja ul f-16 ne mes te Athines.
    Me turkun se kruajn se nuk kanë b*th. Tentuan me Gjermaninë po u ndalën, se ata i lënë 'deshë!
    Tentojnë me shqiptarët, po edhe ne do ti dëbojmë nga trojet tona-Çamëria, njëjtë sikurse dëbuam shk'jet nga Shqipëria verilindore.
    ...E kaluan, lumin (morën borxhe nga EU), tash nuk ju duhet kali!
    Njerëz kompleksiv, pa identitet (këta grek janë të ardhur nga siria dhe vendet tjera të ngjashme). Grekët e vjetër nuk ekzistojnë më!
    Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e çështjes shqiptare

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Sir Charles Eliot (1862–1931):

"Eshte e qarte se greket e sotem kane nje gjak te perzier".

J. Mckeen Cattell (1860-1944):

"Greket e sotem kane origjine sllave,keta nuk jane pasardhes te grekeve te vjeter antik".

Faqja 8 prej 32 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •