A po shifni o disa te mjere sa greket ju dojne qe perher thurni lavdata e na fyeni pse nuk behemi zagar te Shkaut e te Grekut
A po shifni o disa te mjere sa greket ju dojne qe perher thurni lavdata e na fyeni pse nuk behemi zagar te Shkaut e te Grekut
goldush..
nuku te ben fare ty pershtypje qe... "nuku perzihen" fare ne kto anti-greqizmat shoket e shoqet ne seli roze.
si shpjegonet..
lol
nuku u a di deren e selise rozaxhijve.. kjo albe karlo malltezja anil basha e kokodhimat e topchanellsat..kur ka pun greke.
kopila jini..
cthot shkadroni dallkau hamiti i beqes..
neperke i ka dal i biri ne shtab te ed rucit.
..
Brari!
te betohem jam me i djathte se ti,madje kam nje simpati te vecanete per Berishen,por ne kete rast pres qe Berisha dhe Qeveria e tia duhet te reagojne ashper ndaj grekve dhe greqise!
kombi mbi te gjitha!nuk me hyn fare ne pune as bluhet e Berishes as rozet e Edvinit kur behet fjale per dinjitet kombetar!
Kur e lexova diten e pare qe u hap kjo tema nuk po i besoja syve , mu duk absurde.Dje e pashe ne lajmet greke .Greket jane shume ksenofob jane dhe midis tyre ishujt me qyetet e medha.
Nuk e prisja te harrinin deri ketu .
Pse habiteni ? Grekun e kemi armik dhe do ta kemi pergjithmon, qfar menduat ju ? se do na uronin ?
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli
un nuk i konsideroj armiq, si popull me duken antipatik dhe shume prapa civilizimit perendimor(angli, gjermani, france, itali, etj). kte e kam vene re kur kam qene disa her me pushime ne greqi.
Nuk e di ku eshte habija e kesaj pune.Thuase tash na u bene greket e poshter se kurre skane qene.Kjo pune eshte e vjeter me shekuj.
Ja qka thone disa per popullin grek
Sir Charles Eliot (1862–1931):
"Clearly,the modern Greek must be of very mixed blood."
J. Mckeen Cattell (1860-1944):
"The modern Greeks are largely of Slavic origin. They are not the descendants of the ancient Greeks."
Per me shume :
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=121907
o behari mos u merr me bolen e berishes se ai aq din
den me dal ma i djathte se une e ma antikomunist se une ku enveri na dogji e na perveloi
kur dhe per tragjedine e otrantos bolja e djathte e berishes shan edvinin atehere sja vlen ma
JO SEKS PARA MARTESE
Me turkun se kruajn se nuk kanë b*th. Tentuan me Gjermaninë po u ndalën, se ata i lënë 'deshë!
Tentojnë me shqiptarët, po edhe ne do ti dëbojmë nga trojet tona-Çamëria, njëjtë sikurse dëbuam shk'jet nga Shqipëria verilindore.
...E kaluan, lumin (morën borxhe nga EU), tash nuk ju duhet kali!
Njerëz kompleksiv, pa identitet (këta grek janë të ardhur nga siria dhe vendet tjera të ngjashme). Grekët e vjetër nuk ekzistojnë më!
Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e çështjes shqiptare
Sir Charles Eliot (1862–1931):
"Eshte e qarte se greket e sotem kane nje gjak te perzier".
J. Mckeen Cattell (1860-1944):
"Greket e sotem kane origjine sllave,keta nuk jane pasardhes te grekeve te vjeter antik".
Krijoni Kontakt