Close
Faqja 21 prej 32 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 313
    EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Tradhëti !
    Politikanët tanë dhe Greqia
    Në fakt pritëm të dëgjoime si nga pozita dhe nga ana opozitës shqiptare një deklarat të fortë në mbrojtje të dinjitetit kombëtar, por kjo nuk ndodhi, kjo video e fakton më së miri së politikanët tanë janë sahanlëpirsat e grekut. TURP !

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Gjynaf per ty me kete mendje qe ke .
    Degjo jetojme kaq vjet ne greqi ashtu sic ka raciste ka dhe joraciste .A e di ti shoku se ne shqiptaret me njeri tjetrin ne greqi jemi me racista se greku , themi na alvanoja?????????????
    A e di ti se shqiptaret kane cmiren ne bark nqs nje atdhetar i tyre ben dicka ne jete?
    Ne nuk jemi ata qe vemi raportojme ne polici se kush ka dokumenta fallco ose kush eshte pa dokumenta?
    Nje vajze nga dibra kur i erdhen prindrit ne greqi vajti lajmeroi policine qe ishin pa dokumenta , u kenaq valle qe prindrit ja futen ne burg dhe i derguan ne shq me autobuza?
    Ne nuk e ulim kurrizin aspak , aty ku duhet jau kthejme shume mire.Ato thirrjet e ushtareve nuk me trembin as qerpikun.Ne mes te grekerve jemi gjithe diten dhe sna thone as plac me goje.
    Kjo eshte e vertete. Ne jemi e keqja e vetes. Ata spiune, e smirezinj i ke dhe ketu.
    Nje shoqja ime qe jeton ne Greqi me thoshte qe e thosha me krenari qe isha Shqiptare ne Greqi. Po kur degjoje per veprimet e ulta qe benin Shqiptaret ndaj njeri-tjetrit, apo qytetareve te thjeshte te vinte te ulje koken e te mos e hapje me gojen. Por ne keto nuk i veme re. C'te na doje i huaji kur ne nuk duam njeri-tjerin? Me fjale te tere jemi patriota te flakte, por veprimet flasin ndryshe.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139

Në Shkodër studentet djegin flamurin grek

SHKODËR, 29 MARS - Studentët e universitetit Luigj Gurakuqi në qytetin e Shkodrës janë mbledhur të hënën paradite për të protestuar ndaj videos skandal ku ushtarët greke lëshojnë thirrje antishqiptare në paradën e 25 marsit, Ditës së pavarësisë së Greqisë.
    Dhjetëra studentë janë mbledhur para rektoratit të universitetit dhe më pas me flamuj shqiptarë në duar dhe në shpatulla kanë marshuar nëpër rrugët kryesore të qytetit për tu ndalur në sheshin “Luigj Gurakuqi”.

Të rinjtë janë ndalur në rreth rrotullimin, ku valëviten flamujt e të gjithë vendeve anëtare të NATO-s. Në shenjë proteste studentët kanë hequr flamurin grek nga grupi i flamujve të NATO-s dhe i kanë vënë flakën.

Studentët paralajmëruan se protestat nuk do të ndalet por do të vazhdojë në kryeqytet. Sipas organizatorëve sot në orën 13.00 protesta do të zhvillohet para ambasadës greke.

Dy ditë më parë disa të rinj në qytetin e Burrelit dogjën flamurin grek në shenjë proteste. Një protestë e tillë u zhvillua dhe nga studentët e universitetit Aleksandër Moisiu në Durrës. Një tjetër protestë e organizuar nga lëvizja Mjaft, Çamëria dhe PDU, u zhvillua të shtunën e kaluar para ambasadës greke si reagim ndaj videos skandal.(B Web)

Burimi
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Gjynaf per ty me kete mendje qe ke .
    Degjo jetojme kaq vjet ne greqi ashtu sic ka raciste ka dhe joraciste .A e di ti shoku se ne shqiptaret me njeri tjetrin ne greqi jemi me racista se greku , themi na alvanoja?????????????
    A e di ti se shqiptaret kane cmiren ne bark nqs nje atdhetar i tyre ben dicka ne jete?
    Ne nuk jemi ata qe vemi raportojme ne polici se kush ka dokumenta fallco ose kush eshte pa dokumenta?
    Nje vajze nga dibra kur i erdhen prindrit ne greqi vajti lajmeroi policine qe ishin pa dokumenta , u kenaq valle qe prindrit ja futen ne burg dhe i derguan ne shq me autobuza?
    Ne nuk e ulim kurrizin aspak , aty ku duhet jau kthejme shume mire.Ato thirrjet e ushtareve nuk me trembin as qerpikun.Ne mes te grekerve jemi gjithe diten dhe sna thone as plac me goje.
    Ksanthi...
    Me fal ne radh te pare qe po te citoj ty por eshte nje pyetje qe dua tua drejtoj te gjithe shqiptareve ne Greqi.
    Po tu kish ndodh nje gje e tille pakistanezeve(po i mar si shembull sepse nga nr. vijn pas shqiptareve ne greqi) a e imagjinoni dot se cdo te behej ne Athine???????

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Ksanthi...
    Me fal ne radh te pare qe po te citoj ty por eshte nje pyetje qe dua tua drejtoj te gjithe shqiptareve ne Greqi.
    Po tu kish ndodh nje gje e tille pakistanezeve(po i mar si shembull sepse nga nr. vijn pas shqiptareve ne greqi) a e imagjinoni dot se cdo te behej ne Athine???????
    pakistanezet e tregun veten kur i vun flaken Athines per ni kuran

shqiptaret kishin qellu pa shtyll kurrizore, si vemje te cofta.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Ksanthi...
    Shqiptaret nuk mblidhen te bejne asnje gje , vetem per thashetheme e kane mendjen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ksanthi...
    Neqofte se palestinezet jane talebane , kjo nuk do te thote qe te marim shembull prej tyre.
    Pergjigja me e mire eshte te tregojme se nuk ua kemi friken, por jemi edhe njerez me me teper kulture se ata.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Sa gabim qe djegin flamure. Pergjigjen greku e do me qytetari dhe jo me barbari. Perndryshe djegia nuk te ben as me te urte e as me te vlefshem se ata.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Neqofte se palestinezet jane talebane , kjo nuk do te thote qe te marim shembull prej tyre.
    Pergjigja me e mire eshte te tregojme se nuk ua kemi friken, por jemi edhe njerez me me teper kulture se ata.
    Doctor....
    Kur mora si shembull pakistanezet nuk kisha ndermend ti veme flaken Athines, por per unitetin qe kane.
    Me teper e kisha me bashkpatriotet e mi ne greqi qe nuk e rruajten fare per ate qe ndodhi.
    Jane nje numer i panurmet shoqatash shqiptare dhe asnje prej tyre nuk denjoi te ngrinte zerin.......nuk eshte e veshtire te kuptohet perse.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Doctor....
    Kur mora si shembull pakistanezet nuk kisha ndermend ti veme flaken Athines, por per unitetin qe kane.
    ahaha,pakistanezët unitet?
    edhe nese eshte unitet eshte i pashembull edhe barbar shum çudi pom vjen kur shqiptarët marrin shembull këto vende të cilët bën rremujë shtetin e tyre.

Faqja 21 prej 32 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •