Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
edhe mua mu kan fshie postimet , por e kuptoj se me mikun tim Serafim Dilo banim Chat...
bile edhe ato tema jan fshi.....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 20-03-2010 mė 21:26
hahahahahahaahhahahahahhahahahahhha xhamia hala vera ska dal atjene skijim veq hahahahaha
urlaub o hut pushime
linda jo bre ti pshton se ma e qytetrum na dy jemi met katastrof si per gjynah
xhamia o terrorist mos me arm se po na ofendojn tani kta hahahahahah
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
qe mu skijat thot ne tet vijn komt ne veti pak se sa je ardh pi gjakoves hahahahahahahahha
po tash tkishin bo gati jam pushime ham rroga met dhan qy huti
qat kallash ktheja vetes se neser se she veten ktu mo![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Askush nga stafi nuk ben fshirje tendencioze shkrimesh. Ka tema qe kalohen ne kosh sepse jane ose te papershtatshme per forumin ose te mbushura me chit chate. Dhe nese shkrimet tuaja futen ne kete kategori, mos u habisni aspak se jo nga 1500 perfundoni me 700 po dhe mund te mbeteni pa shkrime fare. E keni vete ne dore te ruani numrin e shkrimeve (meqe e paskeni kaq problem).
Tjetra, ka ndodhur vetem 2 here per aq kohe sa jam une ne kete staf (plot 8 vjet) kur emri i nje antari eshte bashkuar gabimisht me ate te nje antari tjeter. Bashkimi i emrave behet nga administratoret kur konstatojne pseudonime te dyfishta. Si rregull emrat bashkohen pasi nuk lejohet qe nje antar te kete me shume se nje pseudonim. Kjo eshte arsyeja pse shkrimet e nje antari mbas pak kohesh mund ti shohesh me nje emer tjeter, mbase te nje antari te perjashtuar. Vjen nje moment qe emrat e dyfishte kapen, bashkohen me emrin kryesor dhe vete llogarite shkrihen. Kualitetin e forumit e bejne antaret me pjesmarrjen e tyre dhe me shkrimet qe hartojne.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt