Ndoshta nuk eshte e rendesishme te them per cilin anetar behet fjala,por shoqja ime eshte regjistruar ketu qe disa dite dhe ende nuk eshte konfirmuar nga moderatoret...C`po ndodh me ?
Ndoshta nuk eshte e rendesishme te them per cilin anetar behet fjala,por shoqja ime eshte regjistruar ketu qe disa dite dhe ende nuk eshte konfirmuar nga moderatoret...C`po ndodh me ?
Nuk jane moderatoret ata qe konfirmojne rregjistrime. Vetem adminet e kane ate mundesi. Nese shoqja eshte rregjistruar te premten ose te shtunen ka qelluar qe adminet te jene ose me pushime ose ne pamundesi per te frekuentuar forumin. Weekend eshte dhe njerezit kane te drejte te pushojneBesoj shume shpejt do zgjidhet.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
[QUOTE=вlαck'swαn;2611647]Ndoshta nuk eshte e rendesishme te them per cilin anetar behet fjala,por shoqja ime eshte regjistruar ketu qe disa dite dhe ende nuk eshte konfirmuar nga moderatoret...C`po ndodh me ?[/QUOT
Nuk eshte faji moderatoreve, po forumi ka filluar dhe nuk po pranon me njerez nen 18.
![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
haahahah...qe jehon u kry man fund.Hyna edhe un
Krijoni Kontakt