Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
ti mire e ke po nuk me vjen shume ne ndihme keshtu
sikur te mendoja se ishte ērregullim identiteti nuk do e postoja temen tek ky nenforum. Dyshoj se ka diēka me teper se sa semundje e rendomte psikologjike,
edhe pse per mua psikologjine dhe nje pjese te mire te paranormales i ndan nje vije shume holle. Psiqika njerezore dhe imagjinata nenvleresohen se tepermi.
Sa per info, mund te kryesh nje ritual te tere magjik vetem duke e imagjinuar dhe te jete i barazvlefshem me nje ritual te praktikuar fizikisht.
Ndoshta,
problemi eshte qe personalisht e perēmoj psikologjine, eshte teper siperfaqesore.
xfiles,edhe une kam njohur dike me gati te njejtat simtome,per ate pune edhe fola ,te te jap ndihme nga pervoja e jo ta tregoj veten se jam i menqur siq u mundua darius te me etiketoj.
Kete personin qe une kam njohur e paten derguar per kurim ne Gjermani.
Problemin kryesor mjeket atje e kane pasur ta gjejne shkakun se qfare e ka sjellur ne ate gjendje sepse nuk eshte semundje qe mund te sherohet me paracetamol.
Krejt seancat qe i ka pasur me psikiater kane qene te drejtuara ne gjetjen e krizes shpirterore qe e ka sjellur ne ate gjendje,pasi qe sipas tyre (mjekeve) kjo gjendje nuk vjen vetvetiu ashtu,perpos kur ka shqetesime te medhaja ose trauma shpirterore.
Nese gjinden shkaqet e ketyre traumave ose shqetesimeve shpirterore atehere edhe sherimi eshte me i lehte.
Perndryshe nese nuk gjindet shkaku i ketyre traumave ,qka ne shumicen e rasteve pacientet i fshehin atehere sherimi eshte me i veshtire.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nuk shkrova une per fenomene paranormale,ato ne nje fjali i permenda e pikerisht ato i citon.
Une fola konkretisht per problemin qe normal qe nuk jemi ekspert te asaj lemije mirepo mundohemi ti japim ndihme dikujt kur kerkon kete,mirepo siq duket nuk e kerkon ndihmen e te gjitheve por vetem te atyre qe i ka ne "rrjet "si shoke e jo edhe timen ose dikuj tjeter.
U mundova te jap ndihmen nga pervoja ime.
I`M off.
E vleresoj ndihmen tende fatlum,
e ke gabim kur thua qe po kerkoj ndihmen e atyre qe kam "shoke rrjeti" sepse te ishte ashtu i kisha kontaktuar vet ne privat,
perkundrazi pres sugjerime nga me te larmishmet dhe nga te gjithe.
Me kete fraze je off jo vetem nga kjo teme po komplet ketij nenforumi. Ky eshte pikerisht per fenomenet paranormale.Fenomenet paranormale ndodhin vetem ne trurin e njeriut
Exorcism? Kete do te sygjeroja. Disa gjera jane te pa kuptueshme por kane nje baze qe perfliten midis vende e popuj.
Dicka e tille i kishte ndodhur tezes se shoqes time, u kthye ne nje person krejtesisht ndryshe (e keqe) motrat e vete e pane ndryshimin edhe moren Priest per ti bere exorcism.
Krijoni Kontakt