Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga _Magnolia_ Lexo Postimin
    Mire te gjitha keto.........por nuk po kuptoj nje gje........Nje teme e tille,perse duhej te hapej ne komunitetin musliman?????

Sepse ne muslimanet besojme dhe mendojne qe feja ka ardhur me parime dhe rregulla per te lejuar cdo gje qe i ben njeriut qofte ajo shkence diturie apo metode empirike .Sepse Feja islame nuk e ndalon shkencen e mjekesise perkundrazi profeti Muhamed a.s thote" Per cdo semundje ne toke Zoti ka derguar ilacin keshtu qe kurohuni me gjera te lejuara".

Pastaj ketu ndjehem si ne shtepine time dhe flas kembekryq me popullin

Nuk eshte problemi se cfare po thua por dhe kujt deshiron tia thuash.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 19-05-2010 mė 08:14
    "Shoku Mjekesise"

.
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    254

Smile

Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Mjekesia

Sepse ne muslimanet besojme dhe mendojne qe feja ka ardhur me parime dhe rregulla per te lejuar cdo gje qe i ben njeriut qofte ajo shkence diturie apo metode empirike .Sepse Feja islame nuk e ndalon shkencen e mjekesise perkundrazi profeti Muhamed a.s thote" Per cdo semundje ne toke Zoti ka derguar ilacin keshtu qe kurohuni me gjera te lejuara".

Nuk eshte problemi se cfare po thua por dhe kujt deshiron tia thuash.
    E nderuar mjekesi.Muhamedi mund edhe ta kete thene kete gje,por forumi ka edhe nenforume te tjera,qe per vete,me pelqen te lexoj.Me pelqen psh,refleksologjia si terapi alternative dhe rastesisht,e njoh teper mire.Ky profet,nuk ka thene ndonje gje te re,qe thua ti,mjekesi.
    Shume para se te lindte ky profet,shume njerez te ditur,zbuluan ilacin per nevojat e tyre personale.Dhimbjet i sheronin me menyra primitive,por qe kane arritur deri ne ditet tona dhe ne fakt,me pelqen shume te merrem me to.
    Dhe arrij ne ate frazen e fundit qe the.....Ke plotesisht te drejte.Nuk eshte problemi se cfare thua por dhe kujt deshiron t'ia thuash.
    Ti thua dicka interesante,por une NUK jam muslimane.E nderoj besimin tuaj,por nuk futem kurre ne kete komunitet.Pastaj.......Cilat kishte parasysh profeti,kur thoshte frazen"gjera te lejuara"....?Cilat ishin te ndaluarat.....?

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Teme e mir..shkruaj se dikush ka deshir ti lexoj keto,kujt nuk i pelqen mundet me tejkalu temen,un keshtu bej .

Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Cilat ishin te ndaluarat.....?
    Kur nje ilac ka efekte anesore atehere nuk ben te perdoret.Duhet perzgjedhur lloji i sakte i lacit me qellim qe mos japi reaksione te tjera tek njeriu.Pra cdo gje qe njeriut i ben dem shendetit, mendjes dhe shpirtit te tij nuk duhet te perdoret si Ilac perderisa ekziston ekuivalenti i cili nuk i sjell keto shqetesime.Ne rast se nuk ekziston ekuivalenti atehere mund te perdoret ky lloj ilaci.

Ti thua dicka interesante,por une NUK jam muslimane.E nderoj besimin tuaj,por nuk futem kurre ne kete komunitet
    Mos ki frike se nuk paguan dogane
    "Shoku Mjekesise"

.
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Kur nje ilac ka efekte anesore atehere nuk ben te perdoret.Duhet perzgjedhur lloji i sakte i lacit me qellim qe mos japi reaksione te tjera tek njeriu.Pra cdo gje qe njeriut i ben dem shendetit, mendjes dhe shpirtit te tij nuk duhet te perdoret si Ilac perderisa ekziston ekuivalenti i cili nuk i sjell keto shqetesime.Ne rast se nuk ekziston ekuivalenti atehere mund te perdoret ky lloj ilaci.

Mos ki frike se nuk paguan dogane
    Hahahahahaaaa......E bukur kjo.Jo,jo nuk eshte pune frike,por me pelqeu kaq shume tema,saqe u cudita me faktin qe e kishe hapur ketu.

Nese ka dicka interesante,patjeter do ta lexoj kudo qe te jete.Sic thashe me pare,respektoj cdo lloj besimi,pavaresisht a besoj une apo jo.Ajo qe me te vertete nuk me pelqen,eshte imponimi,dhe tek tema aktuale,nuk shoh dicka te tille.

Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Hahahahahaaaa......E bukur kjo.Jo,jo nuk eshte pune frike,por me pelqeu kaq shume tema,saqe u cudita me faktin qe e kishe hapur ketu.

Nese ka dicka interesante,patjeter do ta lexoj kudo qe te jete.Sic thashe me pare,respektoj cdo lloj besimi,pavaresisht a besoj une apo jo.Ajo qe me te vertete nuk me pelqen,eshte imponimi,dhe tek tema aktuale,nuk shoh dicka te tille.
    Ne fakt eshte tema e tille qe te jep nje refleks psikologjik sikur po te bjen masazh

por po deshe lexoje dhe kete temen eshte vertete e bukur

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=95478
    "Shoku Mjekesise"

Per kete te jap te drejte sepse edhe une per kete arsye rralle shkruaj ne nenrubrikat tjera shkaku se sem pelqejne ironizimet dhe ofendimet...

E nderuar mjekesi.Muhamedi mund edhe ta kete thene kete gje,por forumi ka edhe nenforume te tjera,qe per vete,me pelqen te lexoj.Me pelqen psh,refleksologjia si terapi alternative dhe rastesisht,e njoh teper mire.Ky profet,nuk ka thene ndonje gje te re,qe thua ti,mjekesi.
    Shume para se te lindte ky profet,shume njerez te ditur,zbuluan ilacin per nevojat e tyre personale.Dhimbjet i sheronin me menyra primitive,por qe kane arritur deri ne ditet tona dhe ne fakt,me pelqen shume te merrem me to.
    Dhe arrij ne ate frazen e fundit qe the.....Ke plotesisht te drejte.Nuk eshte problemi se cfare thua por dhe kujt deshiron t'ia thuash.
    Ti thua dicka interesante,por une NUK jam muslimane.E nderoj besimin tuaj,por nuk futem kurre ne kete komunitet
    Ska lidhje se cilit besim i perket, mendoj se njerzit mund te diskutojne me njeri tjetrin per tema te ndryshme pa dallim te bindjeve fetare ose politike (na lodhen grevistat) lol

Je e mireseardhur edhe ne kete komunitet, edhe nese temat tjera nuk te pelqejne, meqe te pelqenka mjekesia alternative une per lexim ti rekomandoj temat:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=96442
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=95478

Kalofsh mire!

Se harrova edhe nje link, DI_ANA pat postuar nje teme per aromatherapine te cilen e hasa rastesisht gjate shfletimit para ca kohesh:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=93917

Ne gjuhen shqipe skam has shume material rreth kesaj teme. Une ne shtepi kam libra per kete teme, por per fat te keq skam as kohe e as durim ti perkthej (meqe jan gjermanisht) por ka gjera metevertete shume te dobishme.

Tek linku sipra ka vetem nje permbledhje te shkurte.

.
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    254
    Dmth,pervec vdekjes,gjithe semundjet e tjera kurohen..........mmmmmmmmm........pra njerezit kane ne dore ilacin qe u dha nga zoti(kushdo qe ai eshte),kane edhe semundjet qe u dha zoti(sepse pa semundje nuk do te kishte ilace),por nuk kane ne dore devijimin nga vdekja.Por perderisa edhe vdekjen zoti(kushdo qofte ai)ia dha njeriut,atehere perse nuk i jep edhe shpresen per te jetuar sa ai te doje?

Me sa di une,vetevrasja ne boten islame denohet,nese nuk ka qellim fatar........

Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Dmth,pervec vdekjes,gjithe semundjet e tjera kurohen..........mmmmmmmmm........pra njerezit kane ne dore ilacin qe u dha nga zoti(kushdo qe ai eshte),kane edhe semundjet qe u dha zoti(sepse pa semundje nuk do te kishte ilace),por nuk kane ne dore devijimin nga vdekja.Por perderisa edhe vdekjen zoti(kushdo qofte ai)ia dha njeriut,atehere perse nuk i jep edhe shpresen per te jetuar sa ai te doje?

Me sa di une,vetevrasja ne boten islame denohet,nese nuk ka qellim fatar........
    Zoti te ka dhene zemren dhe te ka keshilluar qe me te te jesh optimiste dhe te shpresosh dhe te mbeshtetesh tek Ai.

nese ti do jetoje sa te doje sinqerisht do merziteshe me kete jete plot vuajtje dhe do kerkoje nje bote tjeter e cila do te ishte me e mire se kjo e para.Eshte si puna femijes qe si pelqen jeta ne bark te Nenes se eshte erresire dhe jete e ndrydhur dhe lind per te jetuar ne kete bote, pas kesaj vjen bota tjeter.
    "Shoku Mjekesise"

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •