Si ore qenka ç me q njesoj ne tingellim? Ti e bere si puna e atij gabelit ne klasen e pare: Xh e madhe e shtypit, xh e vogel e shtypit - setra. Perdorimi i germave nuk eshte sipas qejfit po sipas kuptimit qe kane. Çekiçi eshte çekiç dhe jo qekiq. Qeni eshte qen dhe jo çen. Hajde qyfyre qe lexon ketu hajde...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Une qe ne fillim e kam cek qe i ngatrroj gjithmon keto 4 shkronja,por nuk jame e vetmja,sidomos ne nga Kosova i ngatrrojm shum!Por pasi e pranoj,gjysma e te keqes me falet,a po jo?Ngatrrojm edhe psh.Dashurija-Dashuria,dhe shum fjale qe mbarojn me -ia-ne i shkruajm -ja-!Hajt se mesohemi edhe ca vite!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Lexova ne kete teme qe antaret pertojne te bejne alt+1+3+5 per te bere "ç". E clidhje ka kjo me perdorimin e q-se apo ç-se?
Une vete e kuptoj fare mire kur dikush thote "cudi" pa e shkruajtur "çudi"... por ama kur lexoj "qudi" me verbohen syte.
Krijoni Kontakt