Close
Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 213
    Po bej vetem kete koment ne kete teme dhe jam out.

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    une besoj ne nje lloj grand architect, ose dhe jo,
    Te citova ty se kam vene re qe je me tru me shume matematikor dhe fizik dhe besoj do e kuptosh me mire kete qe po them. E gjitha perqendrohet dhe ka vetem nje burim. Fraktalet. Qe nga multiversi deri tek atomi. Kete e kane ditur te tjere prej shekujsh, sot po e mesojne dhe me shume. Ky eshte krjimi, ky eshte arkitekti i madh, kjo eshte gjeometria e shenjte. E kemi dhe vete ne ne trup.

Teme te mbare

p.s. veshtire qe nje subjekt i tille mos perzihet me fene.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    E gjitha perqendrohet dhe ka vetem nje burim. Fraktalet. Qe nga multiversi deri tek atomi. Kete e kane ditur te tjere prej shekujsh, sot po e mesojne dhe me shume. Ky eshte krjimi, ky eshte arkitekti i madh, kjo eshte gjeometria e shenjte. E kemi dhe vete ne ne trup.
    kam qene gjithmone i ketij mendimi,
    fraktal,
    as above so below.

edhe une OUT se nuk ja vlen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 10-02-2010 mė 13:16

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Po bej vetem kete koment ne kete teme dhe jam out.

Te citova ty se kam vene re qe je me tru me shume matematikor dhe fizik dhe besoj do e kuptosh me mire kete qe po them. E gjitha perqendrohet dhe ka vetem nje burim. Fraktalet. Qe nga multiversi deri tek atomi. Kete e kane ditur te tjere prej shekujsh, sot po e mesojne dhe me shume. Ky eshte krjimi, ky eshte arkitekti i madh, kjo eshte gjeometria e shenjte. E kemi dhe vete ne ne trup.

Teme te mbare

p.s. veshtire qe nje subjekt i tille mos perzihet me fene
    .
    edhe njerzit veq po vin ne perfundim t'gabum qysh n'fillim tu e than qe njeriu osht qenje e keqe e Zoti ja ka limitu trunin mos me perdore 100% .! Parameno Zoti pi krijon njerit ni tru ni intelegjence ne force aq te madhe , e po i deshton po duhet me ja limitu trunin .
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Duke marr parasysh gjith ato qe lexova mendoj, se jeta ne tok funksionon le te themi si tek filmi Matrix.Nje dite takova nje njeri te urt dhe folem pak per kete punen e orizit,dhe me duhet te pranoj se fjalet, shprhejet mendimet e keqia hyn ne funksion per keq.Dikur nje plak e mire me tregoi se shum koh me pare i kishte then djalit te vet (te shqyefshin qent)dhe vetem pak ore me mbrapa djalin e saj e gjuajten disa her me thik( e shqyen).

Nuk duhet te harrojm gjithashtu fjalet e keqia dhe mallkimet, si persh;u zhdukshe na faqja e dheut, te nderrofsha emrin,te befsha gropen,te vrafsha me duart e mija, te mbulofsha me dhe, te grifsha copa copa mishin etj.

Keto fjal dhe shum te tilla si keto per fat te keq perdoren me shumic ne Shqiperi sidmos ne fshatra, dhe ne si shoqeri jemi pasoj e ketij negativiteti,dmth; shum shqyhen ne SHqiperi,shum theren, shume nderrojn emrat, dhe shume vdesin neper aksidente apo ne gjak marrje, shum u zhduken nga faqja e dheut, dhe shum te tjer humben shum deshperuan e shume u terbuan shume u semuren e shum te tjer u beren kriminel.

Mos ndosha krimi, jan keto fjalet e perdorura me qellim per keq??? Mos vall ne vuajm kete tragjedi si komb sepse mallkojm shum dhe bekojm e falenderojm pak??

Jam i mendimit se po,proven e kemi perpara syve,secili nga ju do e ket te let per ta kuptuar kete, thjesht duhet te bej nje rezume te vogel ne ngjarjet qe ka memorizuar ne trurin e tij/saj.
    Kam degjuar te flitet per nje mallkim te nje nene per femijen e saj ajo i tha te birit keto fjale:

Ti qe hoqe eshtrat e tet at mos tu gjetshin kurre eshtrat mor bir.

Ky ishte Gramoz Pashko i cili mbas demokracis hoqi eshtret e te atit nga varezat e deshmoreve.

Nuk e di sa e vertet eshte gjith kjo qe kam degjuar por kjo gojedhene qarkulloj kur elikopteri i Gamozit me disa te tjere humbi mbi det dhe nuk u gjet me .
    Kerkoj ndjese nese kjo qe thash nuk eshte e vertet kujtdo qe mund te lendohet nga keto fjale.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-07-2004
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    62
    bobo dhe Gramoz Pashkoja me te emen duheshin..nejse..
    @ La_Luna
    Si cdo myslyman aktiv qe respektohet edhe ti duhet te behesh misionare e fese tende dhe me kete difekt te madh qe paskerke qe nuk pranokerke tu pergjigjesh replikave as atyre te lidhura direkt me ate qe thua dhe qe ulin ne nivelin e naivitetit ate qe thua , nuk eshte se do realizosh dot mision tend.Nga ana tjeter nuk i kuptoj njerezit e mencur qe i dedikohen fese ,nuk i kuptoj se si mund te jene kaq te sigurt kur flasin, ne kete bote ku s'ka asgje te sigurt (po as ekzistenca e Atij nuk eshte e sigurt se kur linde nuk dije gje apo jo?e mesove duke jetuar dhe zgjodhe ta besosh .po te lindje diku tjeter mund te te thoshin se ekziston dicka tjeter psh i shenjti cjap dhe ti do ti kishe dedikuar tere ekzistencen tende ketij shenjti).Shyqyr qe keni keto mezo-argumentat e harmonise ne natyre se si do benit..qe eshte prap nje gje per te cilen nuk mund te jemi te sigurt pasi harmonia mund te jete thjesht e vetmja menyre qe ka natyra per te ekzistuar. Lejoi vetes dyshimin te pakten ,kaq shume eshte?
    p.s. me duket se me kete firmosa mbylljen e temes

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune Lexo Postimin
    Enii, nuk ka nevoje per institucione per te balancuar veten.
    e vura sepse une kam bere nje kurs free me ate institutin online , dhe kam zbuluar gjera qe te tjereve do duhen vite ti kuptojne , madje arsyeja pse e vura eshte se thone te njejtat gjera qe thua ti , vecse ne menyre me te thjeshte dhe te shpjeguar ne detaje

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga andirago Lexo Postimin
    Unė nuk jam aspak jashtė temės. Ti je duke fol pėr magjinė. Unė gjithashtu po flas pėr magjinė.

Magjia ėshtė gjė reale, aspak e ēuditshme, thjesht nuk kemi kohė tė merremi me tė, janė problemet e pėrditshme qė s'na japin kohė.

Siē e thashė mė herėt magjia ėshtė njė tele-hipnozė, dmth njė hipnotizim nga largėsia. Pėr mė tepėr shiko kėto faqe:

http://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_wave
    http://en.wikipedia.org/wiki/Electroencephalography
    http://www.brainsync.com/brainlab/br...tes/alpha.html
    http://www.web-us.com/brainwavesfunction.htm
    http://www.guide-to-self-help-techni...brainwave.html
    http://www.tifareth.es/about.html
    http://mythreya.go.to/
    A eshte reale?!
    Une deri tani kete kam dashur te them qe edhe gjerat qe duket si me pa vlere apo si fenomene te nje truri te semure jane te verteta....dhe po na e plasin surratit kete "tele hipnoze" nepermjet filmave,musikes,ushqimeve etj etj...

Nese do marrin shembuj konkret,edhe pse une me lart kam cituar disa produkte apo filma.

Enii,jam kurizoe te dije se cfare mesove dicka ne pergjithesi ti?Dmth ajo IT,ne cfare konteksti ishte?Mu duke habi shprehja "To be One with the IT"

Ja dhe kukulla "witch" e fundit e nxjerre nga industria diskografike per publikun e gjere.(Shikoni me vemendje cdo simbol ne videot e saj)
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga Ter-minator Lexo Postimin
    bobo dhe Gramoz Pashkoja me te emen duheshin..nejse..
    @ La_Luna
    Si cdo myslyman aktiv qe respektohet edhe ti duhet te behesh misionare e fese tende dhe me kete difekt te madh qe paskerke qe nuk pranokerke tu pergjigjesh replikave as atyre te lidhura direkt me ate qe thua dhe qe ulin ne nivelin e naivitetit ate qe thua , nuk eshte se do realizosh dot mision tend.Nga ana tjeter nuk i kuptoj njerezit e mencur qe i dedikohen fese ,nuk i kuptoj se si mund te jene kaq te sigurt kur flasin, ne kete bote ku s'ka asgje te sigurt (po as ekzistenca e Atij nuk eshte e sigurt se kur linde nuk dije gje apo jo?e mesove duke jetuar dhe zgjodhe ta besosh .po te lindje diku tjeter mund te te thoshin se ekziston dicka tjeter psh i shenjti cjap dhe ti do ti kishe dedikuar tere ekzistencen tende ketij shenjti).Shyqyr qe keni keto mezo-argumentat e harmonise ne natyre se si do benit..qe eshte prap nje gje per te cilen nuk mund te jemi te sigurt pasi harmonia mund te jete thjesht e vetmja menyre qe ka natyra per te ekzistuar. Lejoi vetes dyshimin te pakten ,kaq shume eshte?
    p.s. me duket se me kete firmosa mbylljen e temes
    Ke replikuar me veten ti?Apo me duket mua?
    Ti ve ne dyshim dhe veten tende me kete shkrim eksiston a jo.. lere te bisedojme per te tjerat..Une ja kam lejuar dyshimin vetes me kohe,gje qe me ka lejuar te jem kush jam..nejse..rruge te mbare.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Simbolet nuk kane asnje force terheqese,nuk kane asnje lloj misteri,jane thjesht kendveshtrim i botes nga grupe te ndryshme ne menyre te ndryshme,duke filluar qe me ALL-SEEING EYE,COMPASS (Masonic),CRESCENT MOON,CROSS,simbolet e alkimisteve(kimistet moderne as qe ju bie ndermend ca jane alkimistet)dhe deri tek nuskat(amulet) e hoxhes qe japin fat te mire,largojne semundjet dhe mbajne larg forcat e te keqes.

Shpesh here po i njejti simbol ka kuptime te ndryshme nga grupe te ndryshme.

Shembull, Double-headed Eagle...shqiponja me dy koka.

Cfare kuptimi ka per ne shqiptaret si komb eshte folur gjere e gjate,nuk po shkruaj.

interpretimi mason i shqiponjes me dy koka.

numri brenda ne piramide mbi kokat e shqiponjave eshte 33,shqiponja prezanton diellin,fuqine,pushtetin,autoritetin,fitoren,zotat ne qiell dhe koken mbreterore te nje kombi.

PS."misteret" e universit gjithmone ja ka dale shkenca mbane ti spjegoje,jo simbolet.

Simbol=zero fuqi=zero mister.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Eshte e kunderta,nepermjet simboleve ka arritur shkenca sot aty ku eshte e duke i ruajtur ato sekrete qe dine vetem ata...(histori e gjate)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga La_Lune : 12-02-2010 mė 05:41

Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •