o shoke ishim te filmi megjithate po me pelq kjo puna e bluse e nuancave .
o shoke ishim te filmi megjithate po me pelq kjo puna e bluse e nuancave .
O shoku nese s'ke gje per te thene a per te pyetur,mos komento pa lidhje.
Nese do beja nje esse mbi kuptimin qe kishte filmi simbas meje do me duhet ta shoh per te dyten here me imtesisht..
Askush nuk ka hap ndonje teme per gjithe filmat e historite ku alienet jane JESHILE
Sapo doli nje film me aliene blu, filluan teorite konspirative
Po habitem si La_Lune i ka shpetuar nje fakti si anagrami i emrit te perendise te "bluve".
EYWAH
E rikombinojme edhe del......
YAWEH
Ja nje prove tjeter ne favor te teorive anti-Avatar.
Filmi ishte cool. Mesazhet shume te bukura. Kaq ka rendesi per mua.
A ca ja paske futur kot. Cpune ka besimi apo mendja ime me pyetjen qe te bera? Pse e di qe ka nje te vertete ne vargjet e ketij kurani pa dhe po te pyes, ska paragjykim ne kete rast perpos tendit. Pergjigjen se kerkova po ta lash ty ta gjesh ne menyre evazive. Konkluzionin tim e kam te arritur prej kohesh pikerisht aty ku ti mendon se une jam paragjykues. Nejse diskutim te mbare ne kete teme.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Teme koti, ajo qe me habit mua personalish dhe me krijohet nje ndjenje se keta qe kritikojne filmin , ndoshta jam gabim, po sikur e kane pa filmin 10 ose 15 here, andaj e kane kuptuar me mire se ne ,dhe kane ardhur ne perfundim se filmi ne menyre te indirekte gjoja po perhap idhujtarine!
Nqs se kjo eshte e vertete, atehere pse e keni pa filmin 15 here ?!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
nuk po kritikon njeri filmin dhe tema eshte e bukur per mendimin tim .thjesht qe idhujtaria po na perzihet disi me ca aspekte fetare e ngjyrash ketu qe po i kalo kufijte e filmit .
ketu eshte thelbi besoj une dhe jo thejest eshte film i bukur apo jo ?
filmi AVATAR eshte shume i bukur jo vetem nga fakti qe eshte shitur per 6 jave per 1.6 miliarde dollare..poashtu kam lexuar qe malet e avatarit ndodhen ne kinë ku u eshte ndryshuar emri per nder te filmit
Krijoni Kontakt