Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 113
    i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    o shoke ishim te filmi megjithate po me pelq kjo puna e bluse e nuancave .

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    O shoku nese s'ke gje per te thene a per te pyetur,mos komento pa lidhje.
    Nese do beja nje esse mbi kuptimin qe kishte filmi simbas meje do me duhet ta shoh per te dyten here me imtesisht..

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Askush nuk ka hap ndonje teme per gjithe filmat e historite ku alienet jane JESHILE

Sapo doli nje film me aliene blu, filluan teorite konspirative

Po habitem si La_Lune i ka shpetuar nje fakti si anagrami i emrit te perendise te "bluve".

EYWAH

E rikombinojme edhe del......

YAWEH

Ja nje prove tjeter ne favor te teorive anti-Avatar.
    Filmi ishte cool. Mesazhet shume te bukura. Kaq ka rendesi per mua.

Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    O Darius ty perpara te ta vene te verteten,ti perseri nuk ke per ta pare sepse je paragjykues dhe jo "free minded" te eksplorosh dije fetare si ato shkencore...dhe aq me keq kur do pergjigje ndaj nje fushe qe ti nuk beson fare kerkon te arrish ne nje konkluzion...

Ku'rani cfare?!
    A ca ja paske futur kot. Cpune ka besimi apo mendja ime me pyetjen qe te bera? Pse e di qe ka nje te vertete ne vargjet e ketij kurani pa dhe po te pyes, ska paragjykim ne kete rast perpos tendit. Pergjigjen se kerkova po ta lash ty ta gjesh ne menyre evazive. Konkluzionin tim e kam te arritur prej kohesh pikerisht aty ku ti mendon se une jam paragjykues. Nejse diskutim te mbare ne kete teme.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Teme koti, ajo qe me habit mua personalish dhe me krijohet nje ndjenje se keta qe kritikojne filmin , ndoshta jam gabim, po sikur e kane pa filmin 10 ose 15 here, andaj e kane kuptuar me mire se ne ,dhe kane ardhur ne perfundim se filmi ne menyre te indirekte gjoja po perhap idhujtarine!

Nqs se kjo eshte e vertete, atehere pse e keni pa filmin 15 here ?!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nqs se kjo eshte e vertete, atehere pse e keni pa filmin 15 here ?!!!
    Pyetje me shume vend them une. Ke fol tamam.

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    A ca ja paske futur kot. Cpune ka besimi apo mendja ime me pyetjen qe te bera?
    E ka be punen e vet GD... lol

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Tema te tilla me duken vertet te pavlefshme.
    Me vjen keq mjeksia qe po ta them kete gje , por ti bazohesh ne gjera te rendomta per te hap dialogje ku flitet per gjera te medhaja ne besimin islam.

Me thuaj ti mua , a ka ndonje film ne hollywood i cili predikon besimin , apo teuhidin sic e tha njeri me lart?

E jo vetem ne hollywood , por cdo kinematografi tjeter boterore flasin per tematika jashte teuhidit .

Ti edhe qeke simpatizant filmash , meqe i shikoke ato vete, por edhe demaskues i tyre.

Dicka qe nuk shkon , nuk perputhet ketu.

Do jete me e mira qe temat rreth fese tu perkushtohet pak seriozitet me shume , sesa te kapesh rreth filmave e te flasesh per idhujtarine e demin e saj ne besim.

Mendimi im ky.
    Per mua debati eshte konstuktiv sidomos kur devijon nga tema. urime per detyren e re.Shpresoj qe mos te lodh.

Psh mua me vjen mire kur Gostivari permend Titanet mirepo harron Titanikun emer i cili me kujton pavdekshmerine e nje anije.
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    nuk po kritikon njeri filmin dhe tema eshte e bukur per mendimin tim .thjesht qe idhujtaria po na perzihet disi me ca aspekte fetare e ngjyrash ketu qe po i kalo kufijte e filmit .

ketu eshte thelbi besoj une dhe jo thejest eshte film i bukur apo jo ?

TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anëtarësuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    filmi AVATAR eshte shume i bukur jo vetem nga fakti qe eshte shitur per 6 jave per 1.6 miliarde dollare..poashtu kam lexuar qe malet e avatarit ndodhen ne kinë ku u eshte ndryshuar emri per nder te filmit

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •