Prandaj edhe Sali Berisha ka zgjedh ngjyren Blu..
Ah Cifut i derrit u zbulove!
Prandaj edhe Sali Berisha ka zgjedh ngjyren Blu..
Ah Cifut i derrit u zbulove!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Edhe Hitleri,eshte ndihmuar po nga to,nga nje astrolog dhe mesues te disiplinave okulte,se si te bente buje kur dilte ne publik,te "hipnotizonte" masen.
http://groups.yahoo.com/group/TheNeu...imes/message/6
Mjere per hebrenjte e thjeshte qe u bene "kurban" per nje shtet qe sot quhet Izrael.
Tamam si ato perrallat me keshtjella ku diku ne nje dhome te erret perziente kazanin "Merlini" per fitoren apo humbjen e mbretit te tij.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga La_Lune : 28-01-2010 më 13:09
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Pse po mos ky fillm idealizon teuhidin???“Avatar”, një film që idealizon idhujtarinë
Tema te tilla me duken vertet te pavlefshme.
Me vjen keq mjeksia qe po ta them kete gje , por ti bazohesh ne gjera te rendomta per te hap dialogje ku flitet per gjera te medhaja ne besimin islam.
Me thuaj ti mua , a ka ndonje film ne hollywood i cili predikon besimin , apo teuhidin sic e tha njeri me lart?
E jo vetem ne hollywood , por cdo kinematografi tjeter boterore flasin per tematika jashte teuhidit .
Ti edhe qeke simpatizant filmash , meqe i shikoke ato vete, por edhe demaskues i tyre.
Dicka qe nuk shkon , nuk perputhet ketu.
Do jete me e mira qe temat rreth fese tu perkushtohet pak seriozitet me shume , sesa te kapesh rreth filmave e te flasesh per idhujtarine e demin e saj ne besim.
Mendimi im ky.
La Lune Ctitm : Megjithate nese lexon pak mbi spektrin e ngjyrave ku hyn blu-ja?!Apo dhe e kuqja etj etj...ndoshta shkenca do te te tregoj pak me shume perse kjo "blue" gjithandej ne hollywood
Fjala nxerr fjalen. La Lune (apo dikush tjeter), a ki mundsi me na spjegu pak kete punen e ngjyres "blue" se qenka interesant (:. Kam ndegjuar qe edhe disa magjistaret e preferoin ndriqimin me ngjyre "blue" kur te shfaqin ndonje magji ! Ja p.sh si ketu
Lexova se Copperfield ishte jaudi dhe ishte marr me magji qysh ne moshen 10 veqare. Hmmm me shkoi ne mendje, mos ndoshta edhe ky eshte mason !
Ndryshuar për herë të fundit nga Bani gjk : 28-01-2010 më 17:01
O Darius ty perpara te ta vene te verteten,ti perseri nuk ke per ta pare sepse je paragjykues dhe jo "free minded" te eksplorosh dije fetare si ato shkencore...dhe aq me keq kur do pergjigje ndaj nje fushe qe ti nuk beson fare kerkon te arrish ne nje konkluzion...
Ku'rani cfare?!
Nejse..
Bani une kete lidhje kam bere me ngjyren "blu"...keto mbeten intuita ime dhe thjeshte ajo se si une i perceptoj gjerat .. Allahu e di me se miri te verteten dhe vetem Ai e di te fshehten..
Blu-ja duhet te kete lidhje me xhinet dhe natyren e tyre,po te veresh pershkrimin qe i behet ne Islam dhe cthote shkenca per disa fenomene ndoshta del ne nje tabllo perfundimtare..
Surja : Hixhr
15:26. Ne krijuam njeriun nga balta e argjilit, të zi e të prishur (me erë të keqe)? (të formuar-të trajtuar-mesnun).
15:27. E xhinët i krijuam më parë nga zjarri, nga flaka e fortë.
Surja : Rrahman
14. Ai e krijoi njeriun nga balta e terur si (enë balte) e pjekur.
15. Dhe Ai krijoi xhinët nga flaka (pa tym e zjarrit).
Tani lexo pak kete artikullim per nje gjendje shume interesante "plasma" (bej nje kerkim ne wikipedia,mbi ngjyren)
http://chemistry.about.com/od/chemis...echemistry.htm
Poshte ke nje link mbi spektrim e ngjyrave dhe ne fund te artikullit
Cfare syri jone nuk mund te shohe..
http://eosweb.larc.nasa.gov/EDDOCS/W...or_Colors.html
Allahu e di me se miri.
Ndoshta shprehja ne fjale e ngjyres "blu" nuk eshte e plote sepse duhet te varioj ne nuance simbas meje..![]()
Krijoni Kontakt