-
Perjashtuar
A do deshironit te asimiloheshe kultura juaj?
Nga nje sondazh i bere keto kohet e fundit rezulton qe numri i grave ne bote eshte ne raport me burrat 6:1 per grate
ata qe jane marre me kete ceshtje kane hedhur propozimin qe me patjeter duhet bere dicka dhe kane hedhur idene qe te lejohet martesa brenda gjinise dmth te legalizohen gay-t dhe lesbiket cka do te sillte dhe ajo pasojat e saj.
duke pare perqindjen e pop. shqipetare dhe me nje shumice muslimane dominuese po edhe me fene krishtere e ortodokse qe dominojne ne popull dhe qe degjohen e respektohen a do te kishit pranuar ta benit kete "blasfemi" te themi ne vendin tone qe te legalizoheshe ky ligj dhe cfare mendoni per poligamine?
normalisht ne si popull nuk i duam keto tradita porse "nena" perendim po na i kerkon kete gje dhe cilat mund te ishin pasojat prej ketij aprovimi?
a do te ishit dakort qe femra te mos shkoje me burra dhe te vecohet me gjinine e saj dhe burrat gjithshtusi ato?
-
-
Jo absolutoisht s'jam dakod me kėta dylberat.
Propozoj mė mirė qė njė mashkull tė ketė 6 gra, tė lejohet poligamia dmth.
-
-
Perjashtuar
planet miredashese per "qyteterimin ne rritje"
nje shoku im ne amerik ka 2 gra dhe i erdhi policia sepse atje dalohet poligamia dhe i thane qe ti duet te vish me ne se kemi ca "sqarime" ne rajon por jo si keta policat tane
ai u tha qe me thoni perse te vij qe ta di e ata iu thane ceshtjen si me lart se na rezulton ...............
per momentin i erdhi nje ide e mire e u tha shikoni un kam vetm nje grua ate te dyten se kam me kurore por e kam te dashur bashkejetoj me te ose popullorce dashnore
per cudi e hengren dhe i thane qe na fal per shqetesimin pas pak minutash dhe u larguan.
shiko me cfare llogjike se lejuan te ligjshme ta ksihte grua dhe ja lejuan te kishte dashnore kur dihet fare mire qe shtylla e shoqerise eshte femra nese eshte ajo ne rregull rregullohet edhe shoqeria e perndryshe sic po ndodh gjithandej saqe shitet nderi lihen leket prishen raportet martesore divorcet incestet e me radhe apo me e forta te martohen gay- ne kishe ne usa si e lejojne kete cfar keqperdorim i fjales "demokraci" dhe me cfare "llogjike" ecin e mbase sehste cdui fjala e chavezit meqe po zhduken edhe femijet nga sptialet e haitit qe ata te kene bere prova berthamore me banoret e saj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nitro : 24-01-2010 mė 17:40
-
-
Ligjet per martesat brenda seksit qe po aprovohen dhe ne perendim dhe qe po i imponohen dhe legjislacionit tone jane thjesht dicka formale (sdo te thote normale) sepse kush ka lindur i tille dhe kush e ka bere kete zgjedhje ne jete, ska nevoje per ligje qe te perligji nje raport homoseksual. Ne kohen qe jetojme martuar ose jo, kush ka prirje homoseksuale do e beje te veten dhe ska me cfare ta pengoje. Dikur ishte opinioni ai qe i mbante te ndrydhur dhe te fshehte, sot nuk pyet me njeri. Po nuk eshte ligji ne vetvehte ai qe shton ekzistencen e tyre. Gjithmone kane ekzistuar (qofte dhe ne fshehtesi) dhe gjithmone do ekzistojne.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt