Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ka shume kendveshtrime se si te mesojme se si ka ecur, ec dhe do ece bota, kurse ti di vetem nje ne nje milion.
Ah qitash ju paska ra ne mend a, pasi u vrane miliona njerez?! A nuk jane keta qe thone se kur te vije Jezusi (Isai sic i thone keta) ka me i mbyt te gjithe jo-myslimanet, dhe ushtria e tij ka me konvertu boten ne islam ne 'nenshtrimin e tyre ndaj Allahut'. A s'jane keta qe thone se do ta imponojne sheriatin ne te gjitha skajet e botes, qe nga Kina e deri ne ShBA. A nuk eshte dashur qe keta te denojne dhunen ndaj cdo njeriu, e jo vetem ndaj ShBA-se e Kanadase, vetem se jetojne ne ato shtete.
Matrix a e din keta qysh jane, keta behen se 'po iu intereson shume' kur vriten amerikanet e te krishteret, por ne tjetren ane shfaqin lote krokodili. Njera pale i denon me vdekje dhe i quan heretike myslimanet qe bashkepunojne me ShBA-ne, tjetra pale me rujt fytyren e vet (edhe qajo qe ju ka mbet) behen sikur po i denojne terrorizmin.
Uvejsa sipas teje keta 20 hoxhallare cka jane, a mos jane klerike apo ndoshta vetem besimtare te thjeshte, cka ka rendesi te gjithe jane per aplikim te sheriatit.
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz0cPXwRYMj
Ka shume kendveshtrime se si te mesojme se si ka ecur, ec dhe do ece bota, kurse ti di vetem nje ne nje milion.
Nje pjese te atyre qe di une e ke te shkruar ne forum. Ty te kam pare te shkruash vetem per kuranin. Tani ti qyp plehu ke komente per temen apo do mbrockullisesh se ca thote kurani dhe me demek keta imamet sna paskan bere asgje? Po nuk pate gje per te shkruar lexo se meson me shume.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Me mire te shkruaj gjera nga Kur'ani, se nga libra qe kan te bej me gjera aq banal,
jan gjetur 12 kafka te kristalta me fuqi mbi natyrore po te gjendet dhe e 13 do shendrroj boten ne ferr
Lere ujvesa se ky ne gjdo postim nencmon te tjeret, pasataj guxo foli, ta fut ban.
Ka dhe ksi tipash.
Vetem kaq ke lexuar ne forum ti?Ne fakt une nuk kam shkruar ndonjehere per kafkat por faleminderit qe ma dhe kete ide se me kishte dale nga mendja. Tani per nencmimin ti mos e merr per keq se ka ca njerez qe duhen nencmuar per te ndare butaket dhe antropomorfet nga qeniet njerezore. Dhe mos ki merak se ban pse me sulmon apo ofendon mua nuk ve. Nuk mund te ofendohem nga troglodite te tipit tend. Tani edhe njehere tjeter, per temen ke gje cfare te thuash? Po pate ndonje kunj vetem me mua atehere e zgjidhim privatisht. Temen mos e prishni me inate personale.
Valla bre shum palidhje jeni ju jeni t'plodishmit , po hin ti niher ne lekuren e tyne qa ju ka bo terorizmi sa ka ndiku ne jeten e tyne n'cfar diskriminimi jetojn per shkak terorizmit , shum mir kan bo qe e kan denu kaq ashper edhe luft i shpallen haptazi al-kaides e tjere . Bravoo![]()
We are all Aliens
Une thashe se mos i kishin bere magji, pa vari lesht "fatves".
Me mire t`i bejne magji qe te mos ndizet avioni nqs pasagjeret kane mjekrra te gjata dhe qelben ere![]()
-
- Mire e ke, dhe te besoj,qe sa te lexojne "ata" porosite e me siperme , do te thone : Hajt, se e kemi ditur gabim! te hedhim armet se nuk na duhen me!
Nuk bejme me plane per veprime terroriste se qenkan gje e keqe!
E di si i thone kesaj? : "Mire se m'u mbush mendja mua,qe nuk jam koker misri,por hajde t'i mbushet mendja gjelit, qe s'jam koker misri"![]()
Shumė lajmė i mirė Darius. Faleminderit pėr postimin.
"Koka duhet pėrkulur zemrės"
Krijoni Kontakt