Shkruar nga shigjeta
« Link qe ju kam cuar ne mp dhe ju pretendoni i perkiste "llogarise tjeter" eshte mesazh i shkruar nga BlackEagle dhe per kete arsye u bashkuan te dy llogarite. Jane dy mundesi o ju i keni dhene pass te llogarise te meparshme dikujt tjeter ose keni personalitet te dyfishte
Ajo qe ju kam shkruar ne fund te mesazhit qendron perseri
Per te gjithe ata qe shkruajne ne kete forum me ankesa te tipit diktature eshte shume e thjeshte : per nje diskutim me te mire, forumi ka disa rregulla, te cilat po te respektohen nga anetaret nuk ka pse te kete editime, fshirje, bashkim llogarish, perjashtime ....as nuk ka pse te nderhyjne fare moderatoret, te cilet marrin pjese vullnetarisht dhe shpenzojne nje pjese te kohes se tyre te lire ne mbarevajtjen e forumit ».
E dashur Shigjet, dera e Leonardit ska qene dhe s’eshte kurr e mbyllur as per miqt as per armiqt.
Madje as ne mengjes as ne mesnatė . ( kuptoje si te duash)
Passwordi nuk i eshte dhen njeriut as nuk kam personalitet te dyfisht, shpresoj mos te jeni psikologe se i merni njerzit m’qaf.
I keni ne PM mesazhet qe nuk i perkasin Leos. Jan te miat ndaj ose fshijini ose dergojini tek konto qe po perdor sot.
Ps: Une nuk shkruaj poezi, ate ta ka shkruar BlackEagle puna juaj te dyve. Nuk nderhy ne krijimtarin e Leos.
Isha, jam dhe do mbetem Laura! E kupton ti kaq gje!?
ευχαριστώ EFHARISTO
Krijoni Kontakt