Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-12-2009
    Vendndodhja
    Brussels
    Postime
    12
    Shkruar nga shigjeta
    « Link qe ju kam cuar ne mp dhe ju pretendoni i perkiste "llogarise tjeter" eshte mesazh i shkruar nga BlackEagle dhe per kete arsye u bashkuan te dy llogarite. Jane dy mundesi o ju i keni dhene pass te llogarise te meparshme dikujt tjeter ose keni personalitet te dyfishte

Ajo qe ju kam shkruar ne fund te mesazhit qendron perseri

Per te gjithe ata qe shkruajne ne kete forum me ankesa te tipit diktature eshte shume e thjeshte : per nje diskutim me te mire, forumi ka disa rregulla, te cilat po te respektohen nga anetaret nuk ka pse te kete editime, fshirje, bashkim llogarish, perjashtime ....as nuk ka pse te nderhyjne fare moderatoret, te cilet marrin pjese vullnetarisht dhe shpenzojne nje pjese te kohes se tyre te lire ne mbarevajtjen e forumit ».

E dashur Shigjet, dera e Leonardit ska qene dhe s’eshte kurr e mbyllur as per miqt as per armiqt.
    Madje as ne mengjes as ne mesnatė . ( kuptoje si te duash)
    Passwordi nuk i eshte dhen njeriut as nuk kam personalitet te dyfisht, shpresoj mos te jeni psikologe se i merni njerzit m’qaf.
    I keni ne PM mesazhet qe nuk i perkasin Leos. Jan te miat ndaj ose fshijini ose dergojini tek konto qe po perdor sot.
    Ps: Une nuk shkruaj poezi, ate ta ka shkruar BlackEagle puna juaj te dyve. Nuk nderhy ne krijimtarin e Leos.
    Isha, jam dhe do mbetem Laura! E kupton ti kaq gje!?
    ευχαριστώ EFHARISTO
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IWantToKissYou : 28-12-2009 mė 01:00

Beni sikur se kuptoni apo vertet nuk e kuptoni, lexoni edhe njehere ate qe ju kam shkruar, qe te mos ngateroheni

Citim Postuar mė parė nga IWantToKissYou
    Link qe ju kam cuar ne mp dhe ju pretendoni i perkiste "llogarise tjeter" eshte mesazh i shkruar nga BlackEagle dhe per kete arsye u bashkuan te dy llogarite. Jane dy mundesi o ju i keni dhene pass te llogarise te meparshme dikujt tjeter ose keni personalitet te dyfishte

Ajo qe ju kam shkruar ne fund te mesazhit qendron perseri

Rregullat jane njesoj per te gjithe ne forum. Nqs abuzohet edhe me kete llogari duke mos ndjekur rregullat e forumit, nick do bashkohet perseri
    Per te gjithe ata qe shkruajne ne kete forum me ankesa te tipit diktature eshte shume e thjeshte : per nje diskutim me te mire, forumi ka disa rregulla, te cilat po te respektohen nga anetaret nuk ka pse te kete editime, fshirje, bashkim llogarish, perjashtime ....as nuk ka pse te nderhyjne fare moderatoret, te cilet marrin pjese vullnetarisht dhe shpenzojne nje pjese te kohes se tyre te lire ne mbarevajtjen e forumit.
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Citim Postuar mė parė nga IWantToKissYou Lexo Postimin
    Nga Darius : IWantToKissTYou nuk besoj se ja vlen te behet qimja tra. Gabime ndodhin dhe ne rastin tend ip qe identifikohesh ne forum do kete rezultuar e njejte me te antarit me te cilin te eshte bashkuar emri. Kjo eshte nje praktike qe ndiqet shpesh ne forum per te eleminuar emrat e dyfishte. Sa per informacion kete veprim e kryen vetem administratori i forumit (Albo/Fiori) ndersa smod (ku perfshihet dhe Shigjeta) nuk e kane ate mundesi. Ska pse kalohet ne fyerje dhe insinuata per shkelje te drejtash apo veprime te qellimta. Nje komunikim i shkurter me admin dhe do ishe sqaruar per kete qe te shkruajta.

I dashur Darius, nuk eshte gabim informatik por dore njeriu.
    Gjithėsesi ke « privilegjin » te japesh lirshem mendimin tend, madje te na maresh edhe per budallenje, atehere qe ka shume forumista te cilet perjashtohen se flasin mire per Shqiperin! Apo rėndojnė furumin me kenge labe shqip, atehere qe vėnja me shumice tė hip-hop-it afro-amerikan eshte me e keshillushme ...
    Sinuatat dhe qimet trat po ia lė prizmit tė vėzhgimit tėnd. (me fal)
    E vetmja gje qe kerkova ishte te fshiheshin mesazhet qė nuk i pėrkisnin BlackEagle!
    ( por ēka bere Shigjeta ? Ka fshire nje pjese te mesazheve dhe tek ato ku une kam shkruar per “gallat” po per GALLAT se ketu po qe serioz perfundon ne i denuar , ia ka ngjitur BlackEagle, per ti nxir imazhin)
    Ka gjuhetar edhe pėr dhelprat.
    Tema le te mbyllet, kur gabimet trashanike te Shigjetes te jenė riparuar.
    Dhe eshte trup per Forumin « Shqiptare » qe Leonardin e ka bllokuar Shigjeta meqe ai guzoi te ushtroj lirine e fjales aq me teper ne ART !
    ευχαριστώ EFHARISTO
    Une ne fakt tu drejtova si njeri me mendjen qe po flas me nje njeri. Perndryshe nuk pergjigjesha fare. Ti seriozisht mendon qe une kam kohe te tepert te merrem me ty apo me te tjere si ty dhe te perpiqem ti marre ty/ata per budallenj? Termin informatik nga e nxorre? Une fola pikerisht per gabim njerezor. Tani dy fjale te shkurtra per ju qe pertypni emrin e ketij forumi dhe te shqiptarise ne teresi. Mbase niseni nga inati i verber ose nga budallalleku po te akuzosh stafin e forumit qe largon antare te cilet flasin mire per Shqiperine eshte jo vetem palacolliku dhe genjeshtra me e madhe po dhe sherbimi me i ndyre qe mund ti behet ketij forumi. Ti dhe te tjere si ty do ishit te nderuar te kishit bere sa 1/10 e asaj qe kane bere disa nga pjestaret e ketij stafi per forumin dhe komunitetin virtual shqiptar ne pergjithesi. Dy fjalet me standarte qe lexohen nga tipa si puna jote jane liria e fjales dhe demokracia. Nuk e kuptoni qe po beheni qesharake me keto fjale sikur pertypni dacibao qe ne pike te mengjesit. Nejse se nuk ja vlen dhe as meritoni pergjigje. Sado me miresjellje te sillet njeriu me ju aq me harbutce e pa edukate te pergjigjeni.

p.s. Tema u mbyll se ashtu vendosi nje smod. Ti ben mire qe mos rihapesh nje teme qe u mbyll dy here. Kokefortesia jote te ben dem vetem ty.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •