Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Vetem para dy ditesh u ktheva nga nje udhetim ne piken pothuajse me veriore te Kanadase ku aurora eshte nje fenomen mese i zakonshem dhe pashe vete nje te tille. Aurora ka gjithmone nje lloj vezullimi te gjelbert dhe te perzjere me disa ngjyra ku sundon e gjelberta dhe e bardha. Ndersa ne rastin ne fjale ngjyra ka qene pothuajse e kalter gjithe kohes. Plus qe aurora ka nje shtrirje relativisht te madhe dhe pa forme specifike.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    eshte forma shume e rregullt e spirales qe te ben pershtypje,aurorat ne fakt jane te cregullta nga ana gjeometrike pergjithsisht....kam pare disa foto aurorash boreale pak a shume te rregullta.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    afėr kojshisė
    Postime
    228
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Vetem para dy ditesh u ktheva nga nje udhetim ne piken pothuajse me veriore te Kanadase ku aurora eshte nje fenomen mese i zakonshem dhe pashe vete nje te tille. Aurora ka gjithmone nje lloj vezullimi te gjelbert dhe te perzjere me disa ngjyra ku sundon e gjelberta dhe e bardha. Ndersa ne rastin ne fjale ngjyra ka qene pothuajse e kalter gjithe kohes. Plus qe aurora ka nje shtrirje relativisht te madhe dhe pa forme specifike.
    Te lumte pena e mendja, more Darius qe na sqarove se qenka dicka e zakonshme kjo "spiralja" qe ndodhi para disa ditesh ne Norvegji, se thashe me vete: u ba Jeta e Gjyqit, 2000 e pak 2000 pa pak s'mbaroka kurre...

i/e regjistruar Maska e Enush
    Anėtarėsuar
    02-06-2009
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    41
    Si perfundim keni lexuar ndonje gje qe shpjegonte fenomenin e spirales se Norvegjise apo jo...? Do me interesonte te dija me shume.
    Injoranca eshte me e poshter se poshtersia...

Perseritet fenomeni i spirales se Norvegjise por kete rradhe ne Kine. Ngjarja ka ndodhur ne 11 janar dhe eshte pare nga nje numer shume i madh njerezish. Deri ne kete moment fotot dhe videot jane te kufizuara por sipas deshmive fenomeni qe eshte observuar ka ngjashmeri me madhe me ate te Norvergjise. Spiralja eshte pare nga distanca shume te largeta dhe njerezit e frikesuar kane telefonuar policine dhe stacionet televizive.

Ndersa foto e meposhtme eshte pamja me e ngjashme e spirales qe munda te siguroj. Shumica e lajmeve jane ne gjuhen kineze dhe pak informacion ka per momentin ne anglisht.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    video ka shum , por asht pytja se a jan te verteta ... munden edhe me manipulue ...

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •