Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Kundėr vaksinės!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Kundėr vaksinės!
    Hic mos e bej Bato, mos e bej ate gabim!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Affirmative!!! lol

Jo vaksines. E para sepse e kalova gripin dhe ishte kot fare. Shume me i lehte se nje flu normale. E dyta meqe shkruaj ca shkruaj per teorite konspirative mund te merret me mend lehte sa arsye kam qe mos e bej ate vaksine. Po le te mbetemi ne lemin e asaj qe dihet. Vaksina eshte e paprovuar ende, ka shkaktuar shume probleme, vdekje te paraportuara, demtime permanente fizike, deshtime tek grate shtatezane, deme mendore etj. Pra arsyet jane te shumta qe mos vrapohet e merret vaksina. E keqja eshte qe ne raste te tilla njeriu nuk di cfare te beje keshtuqe vendimi mbetet ne nivel personal. Personalisht nuk e bej dhe nuk ja u bera as femijeve te mij.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga noel* Lexo Postimin
    Suada, ti bere analizat qe doli se ishte gripi i derrit ?
    Po, bera analizen. E dija dhe vete qe nuk ishte grip normal( isha informuar per sintomat qe kishte ky grip) se me filloi shume ndryshe. Me filloi me dhimbje kockash, ethe, kisha dobesi, ndjenje neverie dhe me pas me temperature. Mora ne telefon mjekun e famijes i cili me drejtoi per ne spital. Atje me bene analisa; radioskopi dhe me nje bastoncin pambuku me moren sdi si i thuhet ne shqip, le te themi beshtyme. I analizuan dhe isha positive.

Cdo gje kaloi mire shyqyr Zotit

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Special one Maska e muskulozi
    Anėtarėsuar
    09-09-2009
    Vendndodhja
    Aty ku Andrrat mbesin Endrra
    Postime
    68
    Une e kam instaluar nje Antivirus i cili nuk besoj qe me tradhton.Mos e Merrni ket vakcine vdekjeprurese
    Everything except truth is a f''''n lie

Ne fillim ketu ne forum u be gripi si nje katastrof e papare ndonjehere e shpikur nga qeveria amerikane apo kushedi se kush, qe do te shuante gjysmen e popullsise se botes. Tani qe u vertetua qe eshte si gripi normal pothuaj, tani po nxirret vaksina si katastrofa rradhes.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •