Kundėr vaksinės!
Kundėr vaksinės!
Affirmative!!! lol
Jo vaksines. E para sepse e kalova gripin dhe ishte kot fare. Shume me i lehte se nje flu normale. E dyta meqe shkruaj ca shkruaj per teorite konspirative mund te merret me mend lehte sa arsye kam qe mos e bej ate vaksine. Po le te mbetemi ne lemin e asaj qe dihet. Vaksina eshte e paprovuar ende, ka shkaktuar shume probleme, vdekje te paraportuara, demtime permanente fizike, deshtime tek grate shtatezane, deme mendore etj. Pra arsyet jane te shumta qe mos vrapohet e merret vaksina. E keqja eshte qe ne raste te tilla njeriu nuk di cfare te beje keshtuqe vendimi mbetet ne nivel personal. Personalisht nuk e bej dhe nuk ja u bera as femijeve te mij.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Po, bera analizen. E dija dhe vete qe nuk ishte grip normal( isha informuar per sintomat qe kishte ky grip) se me filloi shume ndryshe. Me filloi me dhimbje kockash, ethe, kisha dobesi, ndjenje neverie dhe me pas me temperature. Mora ne telefon mjekun e famijes i cili me drejtoi per ne spital. Atje me bene analisa; radioskopi dhe me nje bastoncin pambuku me moren sdi si i thuhet ne shqip, le te themi beshtyme. I analizuan dhe isha positive.
Cdo gje kaloi mire shyqyr Zotit![]()
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Une e kam instaluar nje Antivirus i cili nuk besoj qe me tradhton.Mos e Merrni ket vakcine vdekjeprurese
Everything except truth is a f''''n lie
Ne fillim ketu ne forum u be gripi si nje katastrof e papare ndonjehere e shpikur nga qeveria amerikane apo kushedi se kush, qe do te shuante gjysmen e popullsise se botes. Tani qe u vertetua qe eshte si gripi normal pothuaj, tani po nxirret vaksina si katastrofa rradhes.
Krijoni Kontakt