Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 76
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga REALIST Lexo Postimin
    Kjo ishte genjeshter e radhes e Gazetes Shqiptare.
    Edhe LIVING ROOM e ka kontestuar kete genjeshter te Blue-tooth-Gazetes shqiptare si te pa vertete.
    Keto thashetheme idiotike te Blue-tooth-GSH behen per ti kenaqur shpirtliget e Edvin Rames. sepse ata me keso lloj genjeshtrash ushqehen.
    Per juve(te Salos) cdo gje eshte genjeshter,ngaqe drejtesine e keni ne gjak.....
    @juanito
    Tek Sadami kishte diktature,atje eshte demolesh.Sille ketu se e fus une me Draguen ne kopesht zollogjik,sepse kjo lloj specie mungon ketu.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    E lexova te gazeta ekspres kafe,lol.
    Kletis Kruja,fytyre e keqe, i meriton "byzylyket" dhe ne burg,cfare idioti.
    http://www.peshkupauje.com/files/ima...90740%2BAM.jpg
    E mbaj mend kete deficent qe ne mes te viteve 90-te kur ishte akoma kalama, dy pellembe permbi toke me rrobat qe i rrinin ne trup si te varura ne kremastar. Shok i ngushte me Zenin po qurrash qe nuk i ndihej zeri. Na qenka bere dhe prefekt tani. Ncncncncncnc... ca tragjikomedie ka ne ate vend.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Epo njeri eshte fundja edhe ai e normale qe ka ndjenja. Sa te kqinj qe jeni sa te kqinj, sikur te gjithe ne jemi te kulluarit e dheut. Normale qe eshte personazh me pozite, ne kryeqytet, por kur te ngacmojne aty ku nuk duhet, edhe engjelli nxjerr kthetra
    La vita è bella...

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E mbaj mend kete deficent qe ne mes te viteve 90-te kur ishte akoma kalama, dy pellembe permbi toke me rrobat qe i rrinin ne trup si te varura ne kremastar. Shok i ngushte me Zenin po qurrash qe nuk i ndihej zeri. Na qenka bere dhe prefekt tani. Ncncncncncnc... ca tragjikomedie ka ne ate vend.
    Aq i gjate sa je, vallaj, cdo njeri 2 pellembe permbi toke te duket ty!
    La vita è bella...

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    O nene o nene, ketij po qe i shkoka per shtat emri gomar!

Mire njehere sdi as te flirtoj me femra, qe futet ne sherr me shoke kunder nje cope gazetari, po sdi as te genjej! Hallall i qofte shoqeria me Shkelzenin , se per te tjerat duket sikur eshte i pari i deshtakve!
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Aq i gjate sa je, vallaj, cdo njeri 2 pellembe permbi toke te duket ty!
    Jo une e pranoj qe jam i gjate po ne kete rast eshte ky miku shume i shkurter.

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Sa shpejte gjykoni, nga nje veprim i gabuar ,dhe me sa shof i pavertetuar,thashethem gazetaresk.Nje fjale e urte popullore thote."Nuk shitet kali,me nje te rrezuar"
    Nuk besoj , te jete aq gomar,apo deshtak, perderisa eshte bere prefekt i Tiranes !!!
    Nuk eshte bukurosh ,por,me siguri do kete vlera te tjera qe e mbikalojne aparencen.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga klara2009 Lexo Postimin
    Sa shpejte gjykoni, nga nje veprim i gabuar ,dhe me sa shof i pavertetuar,thashethem gazetaresk.Nje fjale e urte popullore thote."Nuk shitet kali,me nje te rrezuar"
    Nuk besoj , te jete aq gomar,apo deshtak, perderisa eshte bere prefekt i Tiranes !!!
    Nuk eshte bukurosh ,por,me siguri do kete vlera te tjera qe e mbikalojne aparencen.
    Klara, prefektet zgjidhen me vendim qeverie jo me votim. Nuk besoj qe qeveria e sheh a eshte gomar, a halabak, a i shemtuar, apo i zgjuar. Qeveria ve prefektet sipas interesave te tyre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-08-2005
    Postime
    435
    O te mjere edvinista, po a nuk po e kuptoni se kjo eshte nje genjeshter e kulluar e Gazetaruckes shqiptare? apo nuk po doni ta kuptoni por po deshironi te jetoni ne halucinacione sic po jeton edhe Edvin Rama?

KJO ESHTE NJE SHPIFJE E RADHES e GAZETARUCES SHQIPTARE.
    KJO ESHTE VERTETUAR EDHE NGA MANAGJMENTI I LIVING ROOM SE ESHTE E PAVERTETE.

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Klara, prefektet zgjidhen me vendim qeverie jo me votim. Nuk besoj qe qeveria e sheh a eshte gomar, a halabak, a i shemtuar, apo i zgjuar. Qeveria ve prefektet sipas interesave te tyre.
    Pershendetje Edvin!
    Une shpresoj te mos jete keshtu ,nuk kam informacion per kriteret mbi te cilat zgjidhet prefekti ,por me duket absurde qe qeveria te zgjedhe nje halabak,gomar apo kedo idiot per te tuteluar interesat e tyre,dhe tonat bashke.

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •