Close
Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 206
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Ju kane hy felle ky virus...

Qeveria e ShBA-se pati kerkuar nga Pentagoni te hulumtoje se cka i ben keta njerez te marrin dinamit ne trup dhe ta hudhin veten ne ere... konkludimi i Pentagonit ishte: keta ndjekin Kuranin.

http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=52184

mos ta harrojme Kuranin, librin me paqesor ne bote.

http://www.youtube.com/watch?v=AfRRT...eature=related

Kur do ta kuptojne keta se ka ardhur koha qe ta ndalojne kete liber te 'Allahut' dhe pedofileve arabe te shek. 7 qe te shpetohen jeterat e njerezve, qe te ndalen keto vrasje sa me shpejt qe eshte e mundur.

Keta na flasin se sa shume e 'duan' vdekjen... te lumte na

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    ne nje lajm tek orf ne austri u dha se kishe thane allahu ekber para se te fillonte masakren
    ngushellime familjereve te viktimave
    nje gja e tmerrshme asht
    Po tani lajmet kete pune kane, duan te nxjerin para, lene se do te thuan se ka thene Allahu Ekber, po do te thuajne se pare se te vriste keto njerez , eshte falur, i ka thene lamtumire familjes se tij, i ka keshilluar femijet e tij mos blejne asgje nga "kafirat", e ka keshilluar gruan e tij qe te kujdeset per femijet e tij, mos me i lene te shoqerohen me "kafira" e ku ta di une se cfar !!!
    BLA BLA BLA!!!

Nuk besohet keto lajme jo, e verteta do te dali ne mejdan mbasi qe qetesohet pak situata, e jo tani ku secili flet ne baze te emocioneve.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ty te kane bere gje amerikanet qe po na del si pillar i drejtesise ketu? Dhe se fundi, ca je, shqiptar apo arab qe po te hapet barku per arabet dhe cfare ke provuar ti ne lekuren tende nga amerikanet?

po ti cka te kane bere arabet qe pllet per amerikanet me aq fuqi

ti ca je ? amerikan apo shqiptar

UNE SE PAKU JAM NJERI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    I erdhi kaq shumė keq Amerikanėve pėr tragjedin e "Gėrdecit"? Pėrse ne jemi kaq popull zemėr madh dhe na dhimbset ēdo i vrarė jasht kufijėve tanė, dhe nuk kemi keqardhje pėr vrasjet brenda shtėpis tonė.

P.s Sa pėr temėn, ngushėllime familjarėve. Dhe nėse ai tipi ka thėn Allahu vl, t'ia shtypin kokėn nė morset dhe ta djegin tė gjall. Mikrobin magjypo Arab, na e shpifėn kėta degjenerata.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    P.s Sa pėr temėn, ngushėllime familjarėve. Dhe nėse ai tipi ka thėn Allahu vl, t'ia shtypin kokėn nė morset dhe ta djegin tė gjall. Mikrobin magjypo Arab, na e shpifėn kėta degjenerata.
    KETE MUNDESI KE TI mund te shkosh ne afganistan ose irak, ku te duash ti ke mundesi te zgjedhesh

do shohish mikrobet ti hihihih

Citim Postuar mė parė nga mltn Lexo Postimin
    po ti cka te kane bere arabet qe pllet per amerikanet me aq fuqi

ti ca je ? amerikan apo shqiptar

UNE SE PAKU JAM NJERI
    Ne fakt e vetmja pellitje ketu eshte e jotja. Nese te eshte liruar truri nga pellitja lexo postimet dhe sdo shohesh asnje tifozllik per amerikane apo e kunderta. Une jam shqiptar dhe vleresoj Ameriken per ate ndihme qe na ka dhene sidomos me Kosoven. Tjetra, pergjigju ne postim me te njejten kortezi qe te drejtohen te tjeret. Nese nuk di, ta mesoj une menyren me te duhur.

I erdhi kaq shumė keq Amerikanėve pėr tragjedin e "Gėrdecit"? Pėrse ne jemi kaq popull zemėr madh dhe na dhimbset ēdo i vrarė jasht kufijėve tanė, dhe nuk kemi keqardhje pėr vrasjet brenda shtėpis tonė.

1- Kush jane keta shqiptar qe nuk u ka ardhur keq per vrasjet qe behen ne Shqiperi?

2- Nqs ty nuk te vjen keq, gje qe e shprehe hapur, pse atehere thua ngushellime familjareve?

3- Kjo teme nuk u hap per te pare nese shqiptareve u vjen keq per amerikanet apo arabet, por u hap si nje lajm qe po jepet nga te gjitha vendet e botes sepse nuk eshte e lehte qe te vriten ushtarak pikerisht ne shtepine e tyre nga "nje prej tyre".

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    1- Kush jane keta shqiptar qe nuk u ka ardhur keq per vrasjet qe behen ne Shqiperi?

2- Nqs ty nuk te vjen keq, gje qe e shprehe hapur, pse atehere thua ngushellime familjareve?

3- Kjo teme nuk u hap per te pare nese shqiptareve u vjen keq per amerikanet apo arabet, por u hap si nje lajm qe po jepet nga te gjitha vendet e botes sepse nuk eshte e lehte qe te vriten ushtarak pikerisht ne shtepine e tyre nga "nje prej tyre".
    Tek e para ke Arabo Magjyp qė nuk i bėn pėrshtypje nėse vdes njė i pafe ose njė krishter apo ku di unė ēfarė feje ka. Pra kėta me pashaportizim janė Shqipėtar, pavarėsisht vllazėri kanė mė Arabėt.

Njė qėnie humane, kur lexon apo shikon humbjen e njė qėnie humane, do japi ngushėllimet. Mbi tė gjitha ishin njerėz, dhe mė e pakta ėshtė njė ngushėllim. Nuk ishte shkrimi pėr tė treguar se nuk mė vjen keq, shkrimi ishte pėr ne Shqipėtarėt, kemi mė shumė keqardhje pėr botėn sesa pėr veten tonė.

Kushdo e interpreton sido, po e vėrteta ėshtė kėshtu si po ta them.

Ti mltn, qeke kokra e kokrės sė ......., ik e flit andej me vėllezėrit dhe motrat e tua nė fe. Dhe na lėr rehat ne tė tjerėve kėtu. Se nuk kam qejf tė ndyj gishtat duke tė ofenduar. Ju jeni kėllir kokė e kėmb, qė nė gjenez.

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    At least six months ago, Hasan came to the attention of law enforcement officials because of Internet postings about suicide bombings and other threats
    http://www.boston.com/news/nation/washington/articles/2009/11/06/troubling_portrait_emerges_of_fort_hood_suspect/
    E keni parasysh se kur flasim me disa bashkeforumas ketu ne FSh, mund te jemi duke folur me terroriste potenciale?

Ja p.sh. nje ketu:

Citim Postuar mė parė nga mltn Lexo Postimin
    mendimi im eshte se mire ua ka be ,po me vjen keq qe kane qene vetem 12 sikur te kishin qen me shume do ishte me mire.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Per Gerdecin s'u erdhi keq shqiptareve, dhe votuan e bene minister perseri pergjegjesin kryesor...

Ky rast eshte terrorizem, krejt ndryshe nga Gerdeci (qe eshte rast mafiozlleku shqiptar). Kur u terrorizuan shqiptaret (ne Kosove) te kujtohet c'beri SHBA?
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •