Close
Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 206
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Dmth, ky zoteria futet me dy handguns ne dore dhe fillon qellon drejt turmes dhe kjo eshte pare dhe nga ushtar te tjere qe ishin aty ne ate kohe dhe po grisnin uniformat e tyre per te ndihmuar shoket e gjakosur dhe zotrote thua qe ja ngjiten ketij kot? Mbani me mire ate anen qe i ka ik mendja.
    E ke gabim, eshte inside job.

Ke paska vajt te degjoje ne radio edhe GV USA, kte tipin Alex Jones, qe edhe nese do dale ne banjo jeshil, do e marre si inside job edhe do jua vere fajin avioneve qe kalojn ne qiell, e jo ushqimit te prishur qe ka ne frigorifer. (nje qellim e kan ata) LOL

Del nje psikopat e vret 12 veta ne kazerme, edhe qenka inside job.

Lind pyetja, po sikur kta Amerikanet ta kene share nga Nena kte talebanin? Eeee ee e sheh qe se ka ky fajin. Inside job, pse e shane nga nena, e provokuan, ndaj meritojn plumbin.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Dmth, ky zoteria futet me dy handguns ne dore dhe fillon qellon drejt turmes dhe kjo eshte pare dhe nga ushtar te tjere qe ishin aty ne ate kohe dhe po grisnin uniformat e tyre per te ndihmuar shoket e gjakosur dhe zotrote thua qe ja ngjiten ketij kot? Mbani me mire ate anen qe i ka ik mendja.
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    E ke gabim, eshte inside job.

Ke paska vajt te degjoje ne radio edhe GV USA, kte tipin Alex Jones, qe edhe nese do dale ne banjo jeshil, do e marre si inside job edhe do jua vere fajin avioneve qe kalojn ne qiell, e jo ushqimit te prishur qe ka ne frigorifer. (nje qellim e kan ata) LOL

Del nje psikopat e vret 12 veta ne kazerme, edhe qenka inside job.

Lind pyetja, po sikur kta Amerikanet ta kene share nga Nena kte talebanin? Eeee ee e sheh qe se ka ky fajin. Inside job, pse e shane nga nena, e provokuan, ndaj meritojn plumbin.

Apollyon une nuk thash se eshte inside job okay, ate qe thash eshte se a ekziston mundesia qe te jete inside job. Mos haro qe ne fillim te lajmeve u tha se ekzistojne dyshime se ne kete ngjarje kane qene te implikuar edhe dy persona te tjere , dhe cuditerisht emrat e tyre akoma nuk jane be te ditur per publikun!!!
    Valle kush ishin keta dy personat e dyshimte, pse mbahen sekter emrat e tyre?!!

Pasta sa i perket ironise qe ke perdor lidhur me aeroplanat te kisha keshilluar qe te bejsh studimin tend lidhur me ate ngjarje , dhe jam i sigurte qe ti e di fort mire se per cilen ngjarje jam duke folur! Sa kur folim per kete ngjarje , bindja ime e thele eshte se kjo ngjarja qe perfshiu aeroplana 100% ka qene inside job, 100%.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    bindja ime e thele eshte se kjo ngjarja qe perfshiu aeroplana 100% ka qene inside job, 100%.

Inside Job eshte kur vret nja 4 veta ne emer te Partise e ti quash diversante, po jo te vrasesh 3 mij njerez te popullit tend, per te pushtuar irakun, mos i ha brrockullat e Alex Jones edhe ti.

Sa per kte tipin qe ka gjuajtur me arme, ska rendesi sa veta jan te implikuar, tani per tani dihet vetem emri ktij qe ka shkrepur armen. Se me kte qe thua ti edhe Alex jones, i bie qe kto tipat te vrasin njerzit e tyre me qellim qe Amerikanet te urrejn islamiket, e me kte rast ti shpallet lufte Iranit, meqe urrejtja eshte ne maksimum. Apo e kam gabim? Mos ndoshta kjo masaker u be per te nxitur urrejtje ndaj myslimaneve edhe ti hudhen ne fyt Iranit? Pse Irani ua ka fajin ?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Apollyon inside job mund te quhet edhe kur vret 10 mije. Sma ha mendja se e ke idene e Alex Jones apo te vete asaj qe mund te kete ndodhur ne 9/11. A.J eshte vetem nje, ka me qindra qe te japin fakte e argumenta qe nuk i shmang dot. Po ketu nuk eshte tema per kete. Dyshimi kryesor qe ngrihet eshte sesi ka mundesi qe nje person i vetem te qelloje 200 fisheke me dy pistoleta pa patur ndihme nga persona te tjere, ne nje nga bazat me siguri me te forte dhe ne pranine e nje personeli ushtarak te armatosur me se miri. Po ja qe ka mundesi me nje arme te tille:

Sasia e fishekeve te qelluar mund te perballohet fare mire nga nje arme e tille pa patur nevoje per nje te dyte dhe me 6 karikatore. Ndersa ai miku paska patur 2. Ja nje video fare e shkurter qe tregon se sa fisheke eshte ne gjendje te qelloje nje pistolete e ketij kalibri dhe me cfare shpejtesie

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin

Inside Job eshte kur vret nja 4 veta ne emer te Partise e ti quash diversante, po jo te vrasesh 3 mij njerez te popullit tend, per te pushtuar irakun, mos i ha brrockullat e Alex Jones edhe ti.

Sa per kte tipin qe ka gjuajtur me arme, ska rendesi sa veta jan te implikuar, tani per tani dihet vetem emri ktij qe ka shkrepur armen. Se me kte qe thua ti edhe Alex jones, i bie qe kto tipat te vrasin njerzit e tyre me qellim qe Amerikanet te urrejn islamiket, e me kte rast ti shpallet lufte Iranit, meqe urrejtja eshte ne maksimum. Apo e kam gabim? Mos ndoshta kjo masaker u be per te nxitur urrejtje ndaj myslimaneve edhe ti hudhen ne fyt Iranit? Pse Irani ua ka fajin ?
    Apollyon shiko kete pjese te ketij seriali qe eshte shfaqur ne SHBA 6 muaj para se te ndodhin ngjarjet e 11 shtatorit dhe pasi ta degjojsh me vemendje , te lutem me sqaro se cfare kuptove nga ai debat.

Me Respekt
    GV_USA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 06-11-2009 mė 12:54
    WE WILL NOT GO DOWN!

Nje tjeter lajm thote se shume nga te plagosurit mbase dhe te vraret jane si rezultat i asaj qe quhet friendly fire kur trupat e sigurise se bazes kane hapur zjarr. Ky eshte nje sugjerim i bere nga mediat lokale po qe nuk eshte konfirmuar ende nga burimet ushtarake.

Fakti qe ne ate vend kishte shume ushtar te cilet nuk u vrane apo u plagosen dhe jane deshmimtare okular te kesaj ngjarje, besoj se do ju japi pergjigje shume pyetjeve se cfare ndodhi ne te vertet ne ate baze ushtarake. Tani po degjoja ne radio qe Hasan dje ju kishte dhene fqinjeve te tij Kurane dhe kur kishte filluar te qellonte kishte bertitur dicka ne arabisht qe kishte te bente me islamin.

Numri i te vdekurve qenka rritur ne 13.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 06-11-2009 mė 13:44

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Fakti qe ne ate vend kishte shume ushtar te cilet nuk u vrane apo u plagosen dhe jane deshmimtare okular te kesaj ngjarje, besoj se do ju japi pergjigje shume pyetjeve se cfare ndodhi ne te vertet ne ate baze ushtarake. Tani po degjoja ne radio qe Hasan dje ju kishte dhene fqinjeve te tij Kurane dhe kur kishte filluar te qellonte kishte bertitur dicka ne arabisht qe kishte te bente me islamin.

Numri i te vdekurve qenka rritur ne 13.
    Ishe prezent ti kur "ai" po qellonte te tjeter a ?!! Dhe nga ana tjeter lajmet e djeshme i degjova edhe une, nuk u kishte shpernda Kurane fqinjeve por mobilje okay, mobilje.

Kur e sjell nje lajm shkruaje te verteten aman, nje here te pakten , nje here te pakten ne jeten tende .

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ishe prezent ti kur "ai" po qellonte te tjeter a ?!! Dhe nga ana tjeter lajmet e djeshme i degjova edhe une, nuk u kishte shpernda Kurane fqinjeve por mobilje okay, mobilje.

Kur e sjell nje lajm shkruaje te verteten aman, nje here te pakten , nje here te pakten ne jeten tende .

GV_USA
    Ne lajmet e djeshme te thashe dhe une qe kishte shperndare mobilje dhe thashe qe po degjoja ne radio qepare qe ju kishte shperndar kurane. Dhe sa per djeni zotrote lexoje prape gjithe postimin se thashe qe jane pikerisht ata ushtar qe ishin atje qe e dine te verteten.

Prandaj na bej nje nder te gjitheve se e di qe Al Jazeera po te jete informacione te tjera dhe qe po te vjen shume keq per vellane tend Hasan, por mesa di une, ne cdo postim qe kam shkruar ne kete teme, thjesht kam sjelle lajme qe kam degjuar ne TV apo radio dhe as nuk kam komentuar ne to.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 06-11-2009 mė 14:14

...........

Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •